Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xefion

Arkadaşlar merhaba, bu aralar SUV almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım tahmini bütçem en ama en maksimum 43250, ne önerirsiniz? 2005 Honda CRV, 2007-2008 Grand Vitara 5K ve Opel Antara arasında kaldım. Hepsi otomatik, hepsi 2.0 motor benzinli. Gönlüm acayip bir şekilde Grand Vitara 5k'dan yana. Siz ne diyorsunuz? Lütfen yardımcı olun. Şİmdiden Teşekkürler

Hocam mrb. temiz 2005-2007 arası HONDA CRV 2.0 i-vtec Km si 100 binin altında lastikleri yeni değişensiz(ufak tefek kazaları olabilir) bulursanız yapışın.
  • Bu arada rölanti sorunumu çözdüm LPG kaynaklı değilmiş eksantirik mili aşınmış değiştirildi.
    Ankara başkent sanayi hondacı hamza usta yaptı subab ayarınıda yaptı memnun kaldım.Tavsiye ederim.Hondacı kadir honda tech gibi yerlere gittim ama bu usta memnun bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Arkadaşlar merhaba, bu aralar SUV almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım tahmini bütçem en ama en maksimum 43250, ne önerirsiniz? 2005 Honda CRV, 2007-2008 Grand Vitara 5K ve Opel Antara arasında kaldım. Hepsi otomatik, hepsi 2.0 motor benzinli. Gönlüm acayip bir şekilde Grand Vitara 5k'dan yana. Siz ne diyorsunuz? Lütfen yardımcı olun. Şİmdiden Teşekkürler

Hocam mrb. temiz 2005-2007 arası HONDA CRV 2.0 i-vtec Km si 100 binin altında lastikleri yeni değişensiz(ufak tefek kazaları olabilir) bulursanız yapışın.

Cok tesekkur ederim hocam peki 42 bin civarina mumkun mu malum site disindan nerelere bakmami tavsiye edersiniz? Ozellikle dikkat etmem gereken konular nedir? 100bin altında bulmak zor.gibi geliyor millet sanki babaainin petrol istasyonu var gibi binmis kullanmis. Fiyatlarda cok ucuk canım cok sıkılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 221479428 sahibinden.com üzerinde bu ilanı gördüm 46 istemiş ama fazla. Bi zorlayın bazen kimisinin ihtiyacı oluyo belki 42-43 e bırakır.
    Zaten genel olarak araba piyasası 2014 aralıkta çoştu.Verdiğim crv gibi crvler bulursanız alın. Artık boyasız araç bulmak zor. Her boyalı araç sıkıntılı anlamına gelmiyor. Tramerden kaza sorgularsanız km si ile geliyor.
    Benim crvde 2000 tl lik hasar kaydı var sadece sol iki kapı boyanmış.para kazanmak için 300-500liralık işleri dört katı şişiriyorlar.

• quote:

221479428 sahibinden.com üzerinde bu ilanı gördüm 46 istemiş ama fazla. Bi zorlayın bazen kimisinin ihtiyacı oluyo belki 42-43 e bırakır.
    Zaten genel olarak araba piyasası 2014 aralıkta çoştu.Verdiğim crv gibi crvler bulursanız alın. Artık boyasız araç bulmak zor. Her boyalı araç sıkıntılı anlamına gelmiyor. Tramerden kaza sorgularsanız km si ile geliyor.
    Benim crvde 2000 tl lik hasar kaydı var sadece sol iki kapı boyanmış.para kazanmak için 300-500liralık işleri dört katı şişiriyorlar.

Hocam çok teşekkür ederim tramerden kaza sorgulaması nasıl oluyor yine 5664 ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurbey1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-tertemiz-bakimlari-yapildi-4-4-208620291/detay

teşekkür ederim dogukan21. sahibi bana executive dedi ama aracın linki bu 2.0i ES yazıyor. telefonda bana deri koltuk, koltuk ısıtma vs. özelliklerinden bahsetti. Rica etsem bir de siz inceleseniz de bir tavsiyede bulunsanız olur mu?

Tekrar teşekkür ederim.

O değilde adam hala satıyor ve hala 43.750 diyor o rakama bu araç zor gider bu piyasada, herkes işin çakallığında yahu aracın bir ederi vardır birde etmeyeni... Yani herkes mi olmadık paralar istiyor bu araçlara...

AYNI ARAÇ AYNI FİYAT xD Şaka gibi

• nasip...
  • Merhaba arkadaşlar,
    2002 232k, aracımı ocak ayında aldım, aldığımda frenlerinden şüphelenmiştim ancak zamanla alışırım diye pek üstünde durmadım. Fren pedalı bastıkça aşağıya doğru düşüyor, Güngeçtikçe durumdan dahada rahatsız olmaya başladım ve servise götürdüm, fren anamerkezi arızalı, iç pistonlarını değiştirelim hallolur dediler, 5 hafta bekledim parçalar geldi ama sonuç gene aynı, hala devam ediyor, servise göre ana merkez komple değişmesi gerekiyormuş, aranızda böyle bir sorunla karşılaşan oldumu, ne yapmalıyım?

• Mrb. 2004 crv kullanıcısıyım. Servisin 250 tl ye yaptığı subap ayarı bir işe yaramıyor(şimdi 270 tl sanırım) motor soğuk yapıyorlar.özel serviste motor sıcakken ayarladılar motor tam anlamıyla harika oldu. Toplam 100 tl. Stop sorunu vardı oda ortadan kalktı

• Herkeze merhaba, arkadaşlar ben de 2005 ya da 2006 bir CRV almayı düşünüyorum. Bu konuda beni biraz olsun bilgilendirecek ve tavsiyelerde bulunacak kişiler var mı ? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydo1

Herkeze merhaba, arkadaşlar ben de 2005 ya da 2006 bir CRV almayı düşünüyorum. Bu konuda beni biraz olsun bilgilendirecek ve tavsiyelerde bulunacak kişiler var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Bu araçlarla ilgili 48 sayfa yazı var,geçmiş sayfaları karıştırırsanız istediğiniz bilgilere ulaşırsınız.

• Herkeze merhabalar.bende bu aralar 2004 astrami satip crv almayi dusunuyorum.Arac alirken olmazsa olmazim cruise control.2002-2003-2004 modellerde cruise control yok makyajlilarda beni asiyor.araci olanlara bir sorum olacak ,cruise control olmayan araclarda gaz teli mi yoksa elektronik mi pedal.yurtdisinda 20-30 dolar fiyatlarinda cruise control switchleri satiliyor.sonradan taksak olur mu.bilgili abilerimden cevap bekliyorum.sagkicakla

• quote:

Bu arada rölanti sorunumu çözdüm LPG kaynaklı değilmiş eksantirik mili aşınmış değiştirildi.
    Ankara başkent sanayi hondacı hamza usta yaptı subab ayarınıda yaptı memnun kaldım.Tavsiye ederim.Hondacı kadir honda tech gibi yerlere gittim ama bu usta memnun bıraktı.

Hocam bu eksantirik mili araçta sesli çalışmaya da sebep oluyor mu? Benim araçta da ondan şüpheleniyorum. Bir de ne kadara mal oldu değişim? Orjinal parça mı çıkma mı taktılar?
  • Herkese merhabalar.

bende 2009 Linea dizeli satıp Honda cr-v almayi dusunuyorum.
    2005 veya 2006 Model executive modellerine bakıyorum.

- Yakıt baya bir artcak ama lineadan daha güzenlidir tahminimce.
    - double din teyp taktırmak istiyorum. sahibinden de 1-2 kişi XETEC 602 taktırmış direksiyon kumandaları çalışıyormu bilmiyorum.
    - Her 15-20.. km LPG den dolayı supap ayarı gerektiyormuş.

size sorum
    2005 Model executive modelini 150-160 binde
    fiyatı ne olur? sahibinden de en uygunu 43-44 den başlıyor.
    bumudur rakamlar?

birde alırken nelere dikkat etmek gerekir??
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    SLM DOĞUKAN KARDEŞ BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM 2004 CRV MAKYAŞLI KASA ARAÇ ALDIM.ARAÇ TEMİZ YANLIZ DİREKSİYON VE OTM.VİTESİN OLDUĞU BÖLGEDE SİNEK ZIRILTISI GİBİ BİR SES VAR O NEDEN KAYNAKLANIR,BİLGİNİZ VARMIDIR TŞK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglezxc

SLM DOĞUKAN KARDEŞ BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM 2004 CRV MAKYAŞLI KASA ARAÇ ALDIM.ARAÇ TEMİZ YANLIZ DİREKSİYON VE OTM.VİTESİN OLDUĞU BÖLGEDE SİNEK ZIRILTISI GİBİ BİR SES VAR O NEDEN KAYNAKLANIR,BİLGİNİZ VARMIDIR TŞK.

Tam o söylediğiniz yerde küçük bir fan var.zaten bakarsanız küçük ızgarayı görürsünüz. Ses oradan gelir.

Bu arada burası ne kadar ısısız olmuş. Gelen giden yok.

• tşk ediyorum ustaya göstereyim
  • Merhaba, İlk aracımı alacağım, CRV yi test etme şansım oldu, diğer arabaları görmez oldum ama max 40binlik bir bütçem var sizce bu parayı 2002 model 185bindeki bir CRV ye vermek mantıklı mı? piyasanın gidişatı nedir fikirlerinize ihtiyacım var
  • Hayırlı olsun aracınız şimdiden @NBKP

aracın eeri o gibi ya . Tam da bahsettiğinz özelliklerde benim aracım var 2002 model hatasız 183 km de . 2006 model alma niyetim var bu aralar açıkcası ve bende 40 binden satışa koymayı planlıyorum. Eğer bir sıkıntısı yoksa fiyatlar bu8 seyirde zaten. 2003 modelini 150 km de geçen sene temmuzda 39 binde almıştık arkdaşıma
  • teşekkür ederim @akita ilk araç olunca illa ki sorup, fikir alıyorsun.Kime sorsam o arabaya o kadar verilmez yorumunu yapıyor. Alternatif olarak x-trail, Raw-4, sorento anılıyor. 2006 model sorentoyu 220 bin kmde bu fiyata alabiliyorsun, 2002 CRVnin yanında 2006 sorento ışıl ışıl tabi para doğru yere gitmiş algısı yaratıyor. Arabalardan çok anlamam, uygun fiyatlı, motoru güçlü,sanayiyle beni çok uğraştrmayacak, yüksek, komforlu bir araba almak istiyorum. Herkes 'bayan arabası' kalıbına uygun yaşı küçük, kmsi düşük, motor gücü düşük, fiyatı düşük araçlara yönlendiriyor. CRV alıp pişman olup, çevredekileri de haklı çıkarmaktan korkuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.