Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vitesin üstündeli düğmeye bastıysanız 3. vitesi geçmez bağırır
  • Overdrive modunu diyorsunuz, o düğmeye basmadan tabi ki yani normal sürüşte yapıyor bunu.
    Motor devir göstergesi de elbette motor zorlandığı için 4' e yaklaşıyor.
  • protea P kullanıcısına yanıt
    Araç kaç km'de ve yapıldı ise en son şanzuman yağı değişimi bakımı vs ne kadar km. oldu?
  • anladığım kadarı ile od/off yapmasanızda aracını 4 e geçmemiş ve 3. vites de devam etmiş. Bu durum gaza sert basmanızdan , yokuş yukarı cıkıyor olmanızdan veya youdidslowly nin üzerinde durdugu gibi şanzıman yagınızın değişmesi gereğinde dolayı olabilir.
  • Teşekkür ederim, arac otobanda bunu yaptığından sanzuman yağı ile ilgili olabilir, diğer ihtimaller soz konusu degil zira. Bu arada aracım 190 binde. Son bakımdan önce de yapıyordu bunu yeni birsey degil aslında. Ama her zaman yapmıyor isin ilginç tarafı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah yol vermeyen bir minübüse sinirle vurdum. Çapraz sürttüm diyelim. Sağ ön far yıkama fıskiyesi kayboldu. Ucuza nereden bulabilirirm. Ali baba dan buldum ancak sağ sol takım ve minimum 5 adet alma koşulu var.
  • minibüs ne durumda
  • Herkese iyi Akşamlar artık bende bu forumun üyesi olmak üzereyim 2005 model 2.0 ls almak üzereyim bu araç nasıldır biraz fikir verebilir misiniz? Bakım masrafı çok mu Yakıt araç prins LPG li nasıldır. Yokuş kalkışlarında otomatik vites İ geri kaçırır mı

Ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyidir iyidir.........
  • Arkadaşlar selamlar;

2003 model CRV kuıllanıyorum şu anda ve 2 adet sorunum bulunmakta,sanayiye gitmeden önce sizlere danışmak istedim.

Sağ arka kapının sanırım motorunda sorun var,kilitlenmiyor.Motorun değişmesi gerektiğini düşünüyorum.Bir de ön gösterge panelindeki devir saatinin bir kısmı yanmıyor,içteki ampullerden biri patlamış olmalı.

Ankara'da bu işler için önereceğiniz biryer var mıdır?
  • dranov kullanıcısına yanıt
    Uslu Oto Elektrik var Konya yolu üzeri Samsun istikametine giderken Akköprüyü geçer geçmez İtfaiyenin karşısında, İnci Akünün bayisi aynı zamanda. @dranov
  • quote:

Orijinalden alıntı: photoguy

Merhaba,

Crv lerde direksiyonun arkasında bir motor çalışıyor. Kontağı 1 tık açınca aktif oluyor.
    Kronik ses yapan bir motormuş, çıkarıp yağlamak gerekiyormuş. Bu ne motorudur? bilen var mı?

Soru sorulalı uzun zaman olmuş ama belki başkasının işine yarar diyerek cevap vereyim. Benim aracımda da bahsettiğiniz ses geliyordu ustaya götürdüm yanımda söktü hava tuttu biraz yağladı ve sorun halloldu. Aslında eliniz bu işlere yatkınsa kendiniz de yapabileceğiniz bir işlem. Direksiyonun sağ tarafındaki ızgaralı kapak kolayca çıkıyor. Motorun ne işe yaradığını sorduğumda sıcaklık sensöründen falan bahsetti tam hatırlamıyorum. Otomatik klimanın sıcaklık sensörüyle alakalı galiba.
  • arkadaşlar bu over drive modu ne için yapılmış birde göstergedeki od/off ışığı yandığında mı aktif oluyor bu sistem yoksa yanmadığında mı ?
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Pardon yahu sizin cevabı görmemişim.
    Eski model Hyundai Grand Salonlardandı. Sol arka tampon köşesi kırılmıştı.
  • ms40054 kullanıcısına yanıt
    Honda Bar Hüseyin ustada giderdim sorunumu,panel içerisindeki ampullerden biri patlamış ama ben hepsini değiştirttim çok iyi oldu.Kapı motoru da kolaymış,15 dk.da halloldu..
  • kaça patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 14 Temmuz 2015; 18:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Honda Bar Hüseyin ustada giderdim sorunumu,panel içerisindeki ampullerden biri patlamış ama ben hepsini değiştirttim çok iyi oldu.Kapı motoru da kolaymış,15 dk.da halloldu..

Çabuk hallolmasına sevindim, küçük sorunlar ama yine de insanı uğraştırabiliyor. Ben elektirikçi işi var diye düşünerek orayı tarif etmiştim. Ankaraya geldiğimde benim de sürücü kapısını göstermem gerekecek galiba kilitlerken kilitliyor kumanda ama açarken sürücü kapısını açmıyor :(
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Panel içerisindeki ampullerin hepsini değiştirttim 30 tl,kapı motoru değişimi de 50 tl.Toplam değişme süresi 30 dk. toplam maliyet 80 tl ama 0 sorun 0 can sıkıntısı :)

@ms40054 teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 15 Temmuz 2015; 9:17:06 >
  • iyi ya, çok pahalı değilmiş..
  • Arkadaşlar merhaba, bu aralar SUV almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım tahmini bütçem en ama en maksimum 43250, ne önerirsiniz? 2005 Honda CRV, 2007-2008 Grand Vitara 5K ve Opel Antara arasında kaldım. Hepsi otomatik, hepsi 2.0 motor benzinli. Gönlüm acayip bir şekilde Grand Vitara 5k'dan yana. Siz ne diyorsunuz? Lütfen yardımcı olun. Şİmdiden Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.