Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
176.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogukan21

quote:

Orijinalden alıntı: eyönetmen

Hayırlı olsun. Kaça verdin,arkasından bakıp üzüldün mü ? Yenisini almışsındır umarım.

Amin Allah razı olsun. 37.300 e verdim.Parayı betona yatırdım.

Yok Arkasından dönüp bakmadım bile. Sattığım malda gözüm kalmaz. :)

hayırlı olsun iyi fiyat benimkinede 36.000 verdiler bakalım ben 36.500 e bırakcam gibi alırsa almazsa kalsın garajda
  • dogukan21 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bende ilan verdim abuk sabuk teklifler yüzünden satmadan kaldırdım
  • Bende satıcam heralde , hanım kullanamadığı için küçük araç lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu ara satmayın.Yazı bekleyin Naçizane tavsiyem. Benim yatırım amacım değişti. Ondan 3 e 5 e bakmadım.

Araba almak ve satmak sabır işi. Kimler aradı kimlerle görüştük. Tam macera

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler s.a honda crv 2.0 2005-2007 model makyajlı kasa araç almayı düşünüyorum . su an itibariyle güncel yakıt tüketimi sehir içi ve dışı benzin ve lpg tüketimi nedir. lpg siz alıp kendim mi taktırsam .yoksa takılımı alsam .
  • A.s lpg de şehir içi 30 krs yakar.Sakin kullanımda. Benzin de 45 50 krs bulur sanırım. 

Düzgün az km li bir araç tavsiyemdir.Lpg yada lpg siz.Maliyetini hesaplamanız yeterli. Hayırlısı olsun

teşekkür ederim sehir dışı yakıt tüketimi nedir acaba mesela örnek verecek olursanız kaç tl lik lpg ile kaç km yapıyorsunuz uzun yolda lpg uyumu dururmu sorun olayı varmı. teşekkürler
  • Şehir Dışı 28 krş civarı yakarsınız.Bu kullanım ile de alakalıdır.

Lpg de sorunsuz bir araçtır. Geçmiş sayfaları da okursanız faydalı olur.

• merhaba arkadaşlar siteye şimdi üye oldum. 2004-2006 crv almayı düşünüyorum. 2004 ile 2005-2006 modeller arasında yaş dışında fark var mı? 2004 model 142000 km executive için 43000 tl çok mu? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurbey1

merhaba arkadaşlar siteye şimdi üye oldum. 2004-2006 crv almayı düşünüyorum. 2004 ile 2005-2006 modeller arasında yaş dışında fark var mı? 2004 model 142000 km executive için 43000 tl çok mu? yardımcı olursanız sevinirim.

Fiyatlar biraz yükselişte. Dediğiniz modellerde makyaj ve ek ozellikler var.

Far yıkama cruise jantlar v.b

Bütçe yeterli ise 55 60 gibi bir üst kasayı zorlayın derim.Fakat baktığınız araclarda güzeldir.Acele etmeyin.Piyasayı zamanla anlarsınız.43 makyajsız bir crv için fazla gibi.

Hayırlısı olsun

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-tertemiz-bakimlari-yapildi-4-4-208620291/detay

teşekkür ederim dogukan21. sahibi bana executive dedi ama aracın linki bu 2.0i ES yazıyor. telefonda bana deri koltuk, koltuk ısıtma vs. özelliklerinden bahsetti. Rica etsem bir de siz inceleseniz de bir tavsiyede bulunsanız olur mu?

Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memurbey1 -- 27 Nisan 2015; 12:40:50 >
  • memurbey1 M kullanıcısına yanıt
    Bu ies modeli zira hız sabitleme bile yok.
    Arka stepne yeri ön tampon boya gören yerler. Boya değişme ye dikkat etmek lazım.

Edeceği en fazla 38-39. 43 uçuk bir rakam

Aynısı 03 model 80 küsür binde idi.37.300 e verdim 2 ay önce. 2 parça boya değişme yoktu.

Bunlar benim görüş ve fikirlerim.Kisiye göre degisebilir.

• teşekkür ederim dogukan21. araba alana kadar biraz başınızı ağrıtabilirim
  • memurbey1 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bir duanız olsa kafi ;)

• dogukan21 son olarak 2.0i, Elegance, ES, LS, Executive arasındaki farklar neler. ilanlarda hepsine de full+full yazıyorlar. hangisi full hangisi boş anlamadım. Sizi de biraz yoracağım ama idare edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurbey1

dogukan21 son olarak 2.0i, Elegance, ES, LS, Executive arasındaki farklar neler. ilanlarda hepsine de full+full yazıyorlar. hangisi full hangisi boş anlamadım. Sizi de biraz yoracağım ama idare edin lütfen.

Ben makyajlı ve makyajsız olarak ikiye ayırıyorum.

Elegance, executive bir üst kasanın paketleri

05 de makyaj görenler var. Makyajsızların aralarinda ki ozellikleri bilemeyecegim.Bilen arkadaşlar varsa onlar daha net konuşabilir.

2005'teki makyajli kasa (donanimdan bagimsiz) ile gelen 3 cok onemli yenlik:

1. 4 disk fren
    2. vsa
    3. hiz sabitleyici

ust donanimlarda bunlara ek olarak elektrikli katlanir ayna ve isitmali deri koltuk var.

ilan verenlerin %90'i ls, es vs bilmez uydurur, arama yaparken bunlari kaile almayin. yukarida saydiklarima bakin.
  • 4 disk fren 02 den bu yana var.Makyaja bağlı değil. Bildiğim kadarıyla

• Herkese merhaba,
    2005 CRV aracım var. 80- 90 km'dem hız yükseltirken motor bağırıyor, vites yükseltmiyor sanırım. Neden olabilir? Ne yapmak lazım? Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • 90 KM hızda devir göstergesi kaç d/d gösteriyor ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.