Şimdi Ara

2002-2004 JEEP GRAND CHEROKEE 2.7 CRD ALMAK İÇİN BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR SİZDEN 2002-2004 2.7 CRD GRAND CHEROKEE HAKKINDA BİGİLERİNİZE İHTİYAÇ DUYUYORUM. ÇOKTANDIR BU ARAÇTAN ALMAK İSTİYORUM. AMA BİR TÜRLÜ 35000 KM DEKİ GARANTİLİ ARACIMI VERİP 10 YAŞINDAKİ DİZEL BİR ARACI ALMAK MANTIKLI MI BİLEMİYORUM. İNTERNET DE BİRAZ ARAŞTIRDIM FİYAT SORDUM HERKES AYRI BİR ŞEY SÖYLÜYOR. BU ARAC HAKKINDA ÖNCEDEN BİNMİŞ KULLANMIŞ MASRAFLARINI ÇEKMİŞ BİR ARKADAŞIN BİLGİLERİNE İHTİYACIM VAR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

ÖNCELİKLE.. ;

BU ARACIN BOZULMA YADA PARÇA İSTEME SIKLIĞI NEDİR
    SIFIR ORİJİNAL PARÇALARI BULUNUYOR MU ?
    MOTOR SESİ İÇERİ ÇOK ALIYOR MU ?
    ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR ARAÇTA ŞANZIMAN KART OKUYUCU DİYE BİR İBARE DUYDUM 2.VE 3. VİTESE GEÇİŞTE HAFİF Bİ SES TIKIRTI HİSSETTİRİYORMUŞ.O NEDİR PAHALI MIDIR KOLAY PARÇASI BULUNUR MU ?

ALMAK İÇİN EN ÇOK NELERİ GÖSTERMEK NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR.
    200 BİN VE 350 BİN KM ARASI BU ARACLAR İÇİN İDEAL Mİ ALINABİLİR Mİ
    MEKANİK AKSAM DA ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR.
    ÖZELLİKLE 38 BİN 39 BİN TL YE KADAR BU ARAÇLARDAN VAR BU FİYATA ALMAK DOĞRU MUDUR. BU FİYAT DA OLAN ARAÇLAR BİZİ YIPRATIR ÜZER Mİ ?

ARAÇ HAKKINDA HİÇ BİLGİM OLMADIĞI İÇİN FAZLA DETAYDA SORU SORAMIYORUM BAŞKA BİLGİLERE DETAYLARA SAHİPSENİZ BENİMLE PAYLAŞIR MISINIZ. YENİ ARACIMLA TAKAS ETMEYE DEĞER Mİ?
    İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

• gezenbilir.com adresinden istediğiniz tüm bilgilere detaylı olarak ulaşabilirsiniz. Bende araç alırken oradan çok faydalanmıştım
  • ogzygt O kullanıcısına yanıt
    aracı aldınızmı bilmiyorum ama bu aracın 4 farklı modelini toplamda 6 yıl kullandım eğer hala almadıysanız yardımcı olurum
  • felakettin kullanıcısına yanıt
    benim de kafamda aynı araç var almak için. buradan detay paylaşabilecek olan varsa çok memnun olurum.
  • x_falcon_x X kullanıcısına yanıt
    merak ettiğiniz şeyler neler mesela ne bekliyosunuz ne istiyosunuz araçtan siz yazın ben yeterince cevaplarım
    Merhaba , ilginiz için teşekkürler. 35bin tl civarı bir araç almayı düşünüyourm. mümkünse bu bütçeyi çok fazla yukarı esnetmek istemiyorum. yaptığım araştırmalar 2.7 dizel ve 4.7 benzin+lpg nin en cazip olan seçenekler olduğu yazılmış ancak yorumlar ağırlıklı 4.7 benzinli alınmasından yana. dizel.in fiyat farkı ve bakım maliyetlerinin daha yüksek olması sebebi ile. benim kendi detaylı bilgim yok , forumlarda okuduklarıma göre araştırma yapıyorum. siz genel bir değerlendirme veya tavsiyelerinizi yazarsanız çok faydalı olacağını düşünüyorum.
    benzinli olanına binmedim ama genel kanı şuki vergi ve yakıt sarfiyatı oldukça üst düzey araçlar bu araçların en mantıklı olanı 2,7 crd mercedes motorlu olanıdır motor ve şanzuman eğer düzenli bakımları yapılmışsa oldukça sağlam sıkıntısız fakat ayırdığınız bütçeyede km leri 300k da olanlar ancak alınabilir.bu aralıklarda motoru sıfırdan yapılmış araçlara bakabilirsiniz ayrıca forumda her denileni dinlerseniz bu forum insana araba aldırmaz zira foruma kalsa 100.000 km üzerinde dizel araç alınmaz :) unutmadan söyleyeyim alacağınız aracın alt takıma mutlaka baktırın beşik gibi sallanır bu araçlar denge kolları gibi hayati önemli parçalar mutlaka değiştirilmiş olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jeep 3.7 Liberty Hakkında...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    alt takım ile ilgili uyarınız için teşekkürler , km boya vs bakarken , atlanabilirdi bu detay. peki mercedes motor hangi yıllar arasındaki modelde kullanılmıştır. Dikkatimi çeken , ilanlar çoğunlukla Ankara , ben izmir.deyim ancak oraya gidip alınabilir diye düşünüyorum. Bir de 300k civarı motor yapılmış araç sağlıklı olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_falcon_x -- 27 Haziran 2015; 23:20:15 >
    bence bu araçlarda boya konusunda çok takıntılı olmayın malum 12-13 yaşında arçlar hasar kaydı olmaması daha iyi bir şeçenek olur bence mercedes motorlu olanlar 2.7 crd motorlar 2002-2005 arası kullanıldı sakın ha 3.1 motorlara bulaşmayın selam bile vermeyin motor yapılma konusundaysa motor yapılma var yapılma var sadece üst kapağı yenileyip motor yaptırdım diyende var üst kapaktan girip pistonlara kadar girende var bu durumlarda fatura isterseniz daha detaylı bakabilirsiniz hangi parçaların yenilendiğine komple motor yapımı 12-15 bin arası bi maliyet çıkarır sonrasındada uzun yıllar binersiniz tabi işi bilen biri tarafından yapıldıysa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.