Şimdi Ara

2001 seat ibiza alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi tane 2001 1.6seat ibiza signo buldum 65 binde.Sizce nasıl seatları pek bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

2001 Seat Ibiza: Alınmalı mı?

2001 Seat Ibiza, piyasadaki en popüler hatchback modellerinden biri. Geniş iç mekanı, güvenilirliği ve uygun fiyatı ile bilinmektedir. Ancak, satın almayı düşünüyorsanız, model hakkında bazı temel bilgileri göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Motor ve Performans

2001 Seat Ibiza Signo, 1,6 litre benzinli motorla donatılmıştır. Bu motor 100 beygir gücü ve 148 Nm tork üretmektedir. Performansı, günlük sürüş için yeterlidir ancak heyecan verici değildir.

Yakıt Verimliliği

2001 Seat Ibiza Signo'nun yakıt verimliliği, sürüş tarzınıza bağlı olarak değişmektedir. Şehir içinde ortalama 8,5 litre/100 km, otoyolda ise 6,5 litre/100 km yakıt tüketmektedir.

İç Mekan ve Konfor

2001 Seat Ibiza Signo, sınıfına göre geniş bir iç mekana sahiptir. Ön koltuklar rahattır ve iyi destek sağlar. Arka koltuklar da nispeten geniştir, ancak uzun boylu yolcular için biraz sıkışık olabilir.

Güvenlik Özellikleri

2001 Seat Ibiza Signo, iki hava yastığı, ABS frenler ve elektronik denge kontrolü ile donatılmıştır. Bu özellikler, aracın güvenliğini artırır ve çarpışma durumunda sizi korur.

Diğer Özellikler

2001 Seat Ibiza Signo, klima, elektrikli camlar ve merkezi kilitleme gibi çeşitli özelliklerle donatılmıştır. Bu özellikler, sürüş deneyiminizi daha konforlu ve keyifli hale getirir.

Sonuç

2001 Seat Ibiza Signo, güvenilirliği, geniş iç mekanı ve uygun fiyatı ile iyi bir seçenektir. Ancak, heyecan verici bir sürüş deneyimi veya en son güvenlik özelliklerini arıyorsanız, başka bir modeli düşünmeniz daha iyi olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fiyatı 12000 ytl
  • valla az önce benimde gözüme çarptı bitane füme renk 1.6 2001 13500 ytl iyimidir bunlar alsakmı?
  • seat markası vw grup ile birleştikten sonra her anlamda prestij ve kalite kazandı.
    5 yıl kadar 2001 model seat ibiza stella kullandım. araç 75 hp 147 tork idi. 100 km hızlanma 10 sn idi. 100 hp signoda muhtemelen daha iyidir. yokuş yukarı kulanımda ve ara hızlanmaları inanılmazdı.araç yere gayet iyi tutunuyordu tek sorunu iç virajlarda arka kısım kaçma eğilimi gösteriyordu. tabi benim araçta esp vb. yoktu.
    aracın otomatik kliması üst düzey performans veriyordu.
    üç kollu direksiyon sportif on panel ve kokpit özellikle gece kullanımda zevk veriyordu.
    birde araçla 100 km hızla 3o cm'lik refüje çarptım air back sorunsuz açıldı. kaporta oldukça dayanıklı çıktı.
    gelellim eksilere satarken neredeyse 5 yıl önce aldığım fiyata sattım, yedek parçası çok pahalı, izmirdeki servis çok yetersiz....
    sonuç olarak ucuza alırım kaça satarsam satarım sorun değil diyorsan kullanırken seni üzmeyecek bir araç...

• arkadaşım ben haziran 2006 da 2000 model seat ibiza 1.6 signo aldım.senin alacağının bir yıl eskisi diyelim.araba 83.000 km de aldım.13.000 milyara aldım.şu an da arabayla ilgili hiç bir sorunum yok.arabada isteyeceğin her özellik mevcut.bundan daha iyisini bulamazsın ben çok çok memnunum.seat pek tanınmıyor.ama arabamı gören kesinlikle alırsam bundan alırım diyor.hatta internetten satılık var mı diye araştıranlarda var.kim görse bayılıyor arabaya.çok abarttığımı düşünme.arabayı al....arkadaşların akrabaların arabayı görsün sonra yorumlara bak....................
    quote:

Orjinalden alıntı: efe48

Arkadaşlar bi tane 2001 1.6seat ibiza signo buldum 65 binde.Sizce nasıl seatları pek bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...

• 2004 modeli bir arkadaşımda vardı son derece sağlam ve oturaklı bir araçtı.Yalnız servis masraflarının oldukça yüksek olduğunu söylüyordu,satarkende biraz yavaştan satılıyor.Ama uzun süre binerim dersen alınabilecek bir araba
  • kurucunun azizliğine uğradığımı sanıyorum :(
    bu tarihte soruyoum arkadaşlar yardım edebilecek varsa sevinirim
    sahibinden.com
    Seat / Ibiza / 1.6 / Signo / Sahibinden 2001 otomatik vites Seat İbiza sahibinden.comda - 752480560
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-2001-otomatik-vites-seat-ibiza-752480560/detay

1.6 signo,ellerimden rahatsız olduğum için de otomatik araştırdım özellikle,yazılanların hepsini okudum fakat bu araçların km ömrünü bilmediğim içinde sizlere danışma ihtiyacı hissettim,yardım eden olursa sevinirim uzun süreli kullanacağım eşekkürler
    özellile de kurucuya!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.