Şimdi Ara

2001 Megane I için lpg tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • renault bölümüne açmışolduğum bu başlığı tavsiye üzeriene buraya açmaya karar verdim
    saygılarımla

yeni aldığım ve çok memnun olduğum 2001 model meagne 1 rte arabama lpg düşünüyorum(malum benzin fiyatları ve öğrenci olmam sebebiyle.) ama kafam coook karışık. yani herkes birşeyler söylüyor.
    tabi fiyatta önemli ama öyle kalitesiz birşey de istemiyorum. bunu danışmak için en uygun olan yerin burası ve sizler olduğunu düşündüm. deneyimlerinize güvenerek bana tavsiyede bulunmanızı istesem, çok şey istemiş mi olurum acaba ?
    şimdiden herkese teşşekülerimi iletir, saygılar sunarım

• Merhaba,

Öncelikle sizin için fiyatı uygun olsun kaliteli olsun derseniz, kaliyeti bir ürün ve hizmeti almanız bu oranda tam tersidir. Kaliteli sorunsuz bir ürün, %100 italyan ve türkiyenin 61 noktasında servis bütünlüğü arıyorsanız , bunun cevabı TARTARINI'dir

Saygılarımla,
  • ucuz ve kaliteli demişsin atiker ucuz bende ucuz diye başta karasız kaldım ama diğer markalardan daha iyi bence en azından sorun oldumu konya genel merkez ( fabrika) aşırı derecede ilgeliniyor ama konyaya gerek kalmadan servisler işlerini ciddi yapıyolar benim arabamdan kaynaklanan bir sorunum oldu yinede problemi çözmek için çok uğraştılar beni hiç geri çevirmediler ben atiker derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 17 Nisan 2008; 18:56:17 >
  • Tamda ATİKER'i tarif etmişsin
    ATİKER değerli Türk halkına kaliteyi ucuza almamınızı sağlayarak son 1yılda -özellikle- agresif büyümeyle şuan pazar lideridir. Bir parantez; ayrıca 38 ülkeye de ihraç edilmektedir.

Kitten kaynaklanan asla kronik sorunu yoktur olsaydı yukadaki cümle kurulamazdı zaten.

Paran cebinde kalsın, ATİKER ile ekonomiye 1:0 önde başlarsın

Saygılar selamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.