siz değerli ford kullanıcılarına bir kaç sorum var..
1. 2001 model ford ghia sw 15.250 ytl'ye aldım sizce fiyat uygunmudur? ( 150 bin km de değişeni yok kapılarda boya var )
2. Araçta esp mevcut bu bana satarken artı 1 puan kazandırırmı ilerde ?
3. Birde servisten söyledikleri nadir 1600 focuslarda espnin olduğu doğrumudur.
Saygılar ...
kazasız belasız kullan inşallah... iyi tercih. 15250 iyi fiyat.... ghia sw lerin piyasası az. esp olması senin ve sevdiklerin için can güvenliğinin ve konforun artması demek buda 1 puan değil 3 puan öndesin demek. ayrıca espli olduğu için kolay satabilirsin... 2.0 ve 1.6 larda esp opsiyonel olarak satılmış çok fazla espli focus 1.6 yok... ama 2.0 ların çoğunda var...
quote:
Orjinalden alıntı: dragonball
Selamlar.
siz değerli ford kullanıcılarına bir kaç sorum var..
1. 2001 model ford ghia sw 15.250 ytl'ye aldım sizce fiyat uygunmudur? ( 150 bin km de değişeni yok kapılarda boya var )
2. Araçta esp mevcut bu bana satarken artı 1 puan kazandırırmı ilerde ?
3. Birde servisten söyledikleri nadir 1600 focuslarda espnin olduğu doğrumudur.
Saygılar ...
her iki motor tipinde de opsiyoneldi..
@imnggen
teşekkürler yorumların için içim baya bir ferahladı.
focustan memnun kalırsın için rahat olsun... bende almadan önce tereddütlüydüm ama şimdi ne kadar iyi bir tercih yapmışım diyorum.
Bence satış avantajlarını fazla kafana takmaya gerek yok. Çünkü her geçen gün focus'u satmamak için bir sebep daha keşfediyorsun. Ben çoğu yeni çıkan arabanın test sürüşüne çıkarım. Her kullandığım yeni arabada arabamı satamayacağımı anlıyorum. Yerini doldurabilecek yeni bir araba yok. Adamlar 1998'de 2012'ye araba yapmışlar.
Ayrıca yeni araba fiyatlarına focus cinsinden bakıyorum artık. Mesela komşum Mercedes B200 CDI aldı 103.000 YTL'ye. Tanesi 15.000'den 7 focus alır hergün birine binerim. Ya da 6 tane alıp kalan parayla hepsini galeriden çıkmışa çeviririm.
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
@burç
Satmayı düşünürken üst modeline geçmek için :)
İlk defa focus kullanıyorum ve çok hoşuma gitti focus almayı düşünenler kafanızda hiç soru işareti kalmasın gönül rahatlığıyla binebileceğiniz bir otomobil.
Bence satış avantajlarını fazla kafana takmaya gerek yok. Çünkü her geçen gün focus'u satmamak için bir sebep daha keşfediyorsun. Ben çoğu yeni çıkan arabanın test sürüşüne çıkarım. Her kullandığım yeni arabada arabamı satamayacağımı anlıyorum. Yerini doldurabilecek yeni bir araba yok. Adamlar 1998'de 2012'ye araba yapmışlar.
Ayrıca yeni araba fiyatlarına focus cinsinden bakıyorum artık. Mesela komşum Mercedes B200 CDI aldı 103.000 YTL'ye. Tanesi 15.000'den 7 focus alır hergün birine binerim. Ya da 6 tane alıp kalan parayla hepsini galeriden çıkmışa çeviririm.
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
tamamen katılıyorum. aracım 2005 collection focus 1. değiştirmeyi düşünüyorum. ama inanın alacak araç bulamıyorum.(diğer markaların yeni modellerinin büyük bir kısmının test sürüşünü yapmış biri olarak) aracımı satıp yine 2004-2005 ghia donanımlı ve ESp'li bir araç alsam mı diyorum. Şu an bana tek cazip gelen o. Focus 2 diyeceksiniz onunda ön far yapısını beğenmiyorum. Şu makyajlı kasa bir çıksın bakalım. değerlendirmeye alacağım. 2012 tarihinin esprisini anlayamadım. bildiğin birşey mi var burç9889??
2012'yi medyum hislerime dayanarak yazdım desem forumun gidişatı değişir. Yok, medyumluk falan yok ama son 10 yılda otomotiv sektörünün gidişatına bakarsanız ford, ka ve focus'la bir çizgi oluşturdu, herkes ufak tefek "geliştirme" adı altında yavaş yavaş focus'a ulaştılar. Tabii ki sadece dış tasarım olarak.. (Bkz. Grande Punto ve 2004 Corsa) Arada "radikal" olmaya çalışan Renault sıvadı ortalığa. Halen sifon çeken olmadı maalesef..
Yürüyen aksam ve motor özelliklerini de düşündüğümüz zaman halen focus Mk1'e yaklaşan bile yok. Mk2 sürürüş özelliklerini korurken tarzını kaybetmiş bir alet.
Bütün bu kriterleri düşündüğüm zaman aklımda oluşan tablo bana bir sonraki 15 yıla damga vuracak yeniliğin ancak 2012'de olabileceğini söylüyor. (Tabii ki yine Ford'dan bekliyoruz)
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme