Şimdi Ara

2001 DOĞUMLUYUM VE TOPLU TAŞIMA KULLANMAK ZORUNDAYIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere 20 yaş altı toplu taşıma yasağı var.. ama şuan 2021 senesine gectik ve 2001liler 20 yaşında oldu... Benim Askerlik şubesine gitmem gerekiyor e-devlette öyle yazıyor.. Askerlik şubesi de uzak mecburum toplu taşımaya. Bir bilgisi olan yardım edebilir mi yani ben çıkmak zorundayım yoksa askerliğimi de tecil ettiremiyeceğim ceza da yiyeceğim.. e dışarda görürse polisler yine ceza yiyeceğim resmen paradoksa girdim lutfen bi bilgisi olan yardim edebilir mi ben ne yapacağım askerlik işlemi için gittiğimi telefondan e devleti polislere gostersem acaba ceza yazmarlarmi gercekten müşkül bi durum
    Sokakta 19 askerlik şubeye çagrilirken 20 yaşındayım resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimdnmz -- 6 Ocak 2021; 6:10:24 >

• quote:

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili, "Tüm illerimizde; 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız gün içerisinde 10:00 ila 13:00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlarımız (01.01.2001 tarihi ve sonrasında doğanlar) ise gün içerisinde 13:00 ila 16:00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup (işyerleri ile illiyetlerini gösteren çalışma/SGK kaydı vb. belgeyi ibraz eden çalışanlar hariç), bu saatler dışında ise belirtilen yaş gruplarındaki vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 6 Ocak 2021; 14:3:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleEinstein

quote:

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili, "Tüm illerimizde; 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız gün içerisinde 10:00 ila 13:00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlarımız (01.01.2001 tarihi ve sonrasında doğanlar) ise gün içerisinde 13:00 ila 16:00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup (işyerleri ile illiyetlerini gösteren çalışma/SGK kaydı vb. belgeyi ibraz eden çalışanlar hariç), bu saatler dışında ise belirtilen yaş gruplarındaki vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:https://www.haberturk.com/20-yas-alti-bugun-6-ocak-sokaga-cikabilir-mi-20-yas-alti-sokaga-cikma-yasagi-hangi-gunler-20-yas-alt-2927580

Bu eski genelge değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

Bu eski genelge değil mi

Alıntıları Göster
    Detaylı incelemedim. Konu sahibi askerlik şubesini arayıp hakkında bilgi alabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim arkadaşta aynı durumu yaşıyor 20 yaşına girdi ama genelgede 2001 ve sonrası yazdığı için dışarı çıkamıyor. Kaymakamlığı aramış onlarda emin değil, eğer bilgi sahibi olursanız ve yazarsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 10 Ocak 2021; 0:59:2 >
  • işte itaat etmemizi istedikleri düzen hem sokağa çıkıp anayasal hak olan seyahat özgürlüğünü elinden alıyor hem de askerlik hizmetini yerine getirmeni, hem ticarethaneni kapatmanı emrediyor hem de vergi vermeni, hem işten çıkarmamanı emrediyor hem de çalışmamanı. hasrettin hoca fıkrası gibi :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.