Bildirim
2001 corolla 1.4 terra yedek parça sorunu???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Servis ten sor. Çevrende yetkili servis vardır. Fiyat alıp sormak beleş...Para almıyorlar..Çok fazla fark yoksa orjinal parçayı tercih et. Servisten al dışarıda güendigin bir yerde taktır. Saygılarımla..
-
cevabınız için teşekkürler. -
hangi siteden bakıyorsunuz bilmiyorum ama 2001 modellerde 1,3 motor yoktur, bu motor tipi efi'dır ve 1999-2000 modellerde bulunur. ve muhtemelen de 1,6 olan da vvt-i değil efi'a ait motor parçasıdır. -
ben parcatreni diye bir siteden bakıyorum. orada modele gore sınıflandırma yapmışlar. ornegin 1999-2002 diye ayırıma gitmişler ve bu model sınıfı içindeki araçlar için verdikleri parçalarıda 1.3 ve 1.6 diye tekrar sınıflandırmışlar. benim aracım 2001 model ve 1.4 o yuzden hangi sınıfın parçalarını almak gerekir diye soruyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mmt şanzıman
- toyota c-hr 1.8 hybrid yorumlar
- toyota verso tutulan modeli
- 2005 toyota corolla 1.6 terra yorumları
- 2012 toyota auris 1.6 otomatik vites yorumları
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- toyota c-hr hybrid fiyat
- toyota sequoia türkiye fiyatı
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- dünyada en çok satılan araba markası 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X