Şimdi Ara

2001 bora nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamın aleyküm: nasip olursa birtane bora alacam benzinli 1.6 . çok sevdiğim arabadır türkiyede doğandan şahinden sonra en çok tutulan araba. arabanın her yerinden kalite fışkırıyo.en başta dünyanın en kaliteli malzemelerini yapan almanların arabası.(dikkat ben sadece vw bora arabasını sordum gezinlikle japoncular kıytırık honda toyota söylemesinler teşekkürler. )

Öneririm Bora'yı sağlamdır fakat öyle ahım şahım bir araç değil yani her yerinden kalite falan fışkırmıyor.Beklentinizi yüksek tutmayın üzülürsünüz.

• Az önce bir arkadaşım 2001 model 1.4 tdi trendline'ını satmaktan bahsediyordu. Performansı için dizel olduğunu zerre hissettirmiyor dedi. Ben de "onun yalancısıyım" diyerekten aktarayım dedim.
    Yalnız sahibindene 19000 fiyat yazan arkadaşlara da saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alininbiri -- 22 Aralık 2012; 23:44:11 >

Orijinalden alıntı: alininbiri

Az önce bir arkadaşım 2001 model 1.4 tdi trendline'ını satmaktan bahsediyordu. Performansı için dizel olduğunu zerre hissettirmiyor dedi. Ben de "onun yalancısıyım" diyerekten aktarayım dedim.

19 yazan aracı temizse hiç beklemeyin kapın hocam.. 20 21 22 gidiyor model yüksekse temizse dahada fazla..

Orijinalden alıntı: philips1975

yakıtı nasıldır çekişi nasıldır.yanlız ben senede 3 kez iş dolasıyla almanyaya gidiyorum yani 1.6 borayla 220 240 km yapabilirmiyim

1.6 8v motordan fazla bi şey bekleme.Rakiplerinden yavaş kalıyor bora.

Orijinalden alıntı: MRT_RS

quote:

yakıtı nasıldır çekişi nasıldır.yanlız ben senede 3 kez iş dolasıyla almanyaya gidiyorum yani 1.6 borayla 220 240 km yapabilirmiyim

tabi almışın hlx i

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Az önce bir arkadaşım 2001 model 1.4 tdi trendline'ını satmaktan bahsediyordu. Performansı için dizel olduğunu zerre hissettirmiyor dedi. Ben de "onun yalancısıyım" diyerekten aktarayım dedim.

19 yazan aracı temizse hiç beklemeyin kapın hocam.. 20 21 22 gidiyor model yüksekse temizse dahada fazla..

arkadaşın arabası 130000 orjinal km
    şüphe yok çünkü kayınbabasından aldı
    yalnız sağ tarafında bi sürtme vardı sanırım
    satmaya karar verirse 17.500 falan yazacaktı
    kim veriyorsa 19000 TL sabah anahtarları hemen teslim eder :)
    ben kapamam çünkü efsane kasa 1.3 xl'mi satarsam bagajlı, geniş bir araba almayı düşünüyorum
    ama takdir ettim ikimizi de piyasada tutulan arabaları almışız zamanında

• quote:

quote:

quote:

arkadaşın arabası 130000 orjinal km
    şüphe yok çünkü kayınbabasından aldı
    yalnız sağ tarafında bi sürtme vardı sanırım
    satmaya karar verirse 17.500 falan yazacaktı
    kim veriyorsa 19000 TL sabah anahtarları hemen teslim eder :)
    ben kapamam çünkü efsane kasa 1.3 xl'mi satarsam bagajlı, geniş bir araba almayı düşünüyorum
    ama takdir ettim ikimizi de piyasada tutulan arabaları almışız zamanında

yazmasın 17 beleşe gider..

• quote:

arkadaşlar selamın aleyküm: nasip olursa birtane bora alacam benzinli 1.6 . çok sevdiğim arabadır türkiyede doğandan şahinden sonra en çok tutulan araba. arabanın her yerinden kalite fışkırıyo.en başta dünyanın en kaliteli malzemelerini yapan almanların arabası.(dikkat ben sadece vw bora arabasını sordum gezinlikle japoncular kıytırık honda toyota söylemesinler teşekkürler. )

Honda toyota kiytirik ?? Bora taş çelik. He tamam biz kalkalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodgebro -- 23 Aralık 2012; 1:02:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

quote:

tabi almışın hlx i

3 harflilerin en tehlikelisi hgt hlx hlxten öncede 156 2.0 t.s vardı

• quote:

arkadaşlar selamın aleyküm: nasip olursa birtane bora alacam benzinli 1.6 . çok sevdiğim arabadır türkiyede doğandan şahinden sonra en çok tutulan araba. arabanın her yerinden kalite fışkırıyo.en başta dünyanın en kaliteli malzemelerini yapan almanların arabası.(dikkat ben sadece vw bora arabasını sordum gezinlikle japoncular kıytırık honda toyota söylemesinler teşekkürler. )

Eğer İstanbul'da iseniz kendi "kıytırık" Hondam ile sizi bir çay içmeye götüreyim Ortaköy'e de giderken de size kullandırayım aracı?

Tekrar aynı ifadeyi kullanma garantisi verirseniz tabii ki. Ha vicdanınız el verir mi orasını bilemem.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."

• teşekkür ederim . hondanın koltukları belime batar.. motor sesi kafamı şişirir.(sonsuz teknoloji MADE İN GERMANY)dünyanın en zeki adamları almanlar bundan dolayıda alman arabasından başka arabaya düşürmesin allah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philips1975 -- 23 Aralık 2012; 11:58:58 >
  • 240 görmessiniz mümkün değil ama 220 bilemem.bora fazla kullanmadım ama biraz sürüş tecrübem.var bende 2004-2006 arası elantra bakın daha performanslıdır.konfor olarak borayla eş değer sorunsuz olması cabası.artı daha üst model temiz araba alırsınız.

Hayatta öyle seçimler yap ki; kazandığın şeyler,kaybettiklerine değsin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.