Şimdi Ara

2001-2004 opel astra arıyorum nelere dikkat etmem gerek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanımdan dolayı değişir elbette çoğu zaman sert kullanıyorum trafikte etkili yine iyi max 40 kuruş yaktı hesaplamalarıma göre ort. 36-37 yakıyor işte oda gülün dikeni olsun bence güvenli bir araç yol tutuşu mükemmel bir arkadaşımda elegance vardı 2001 koyu mavi gibi rengi vardı hb 1.6 lpg li onun tavsiyesiyle aldım bende zaten 70 tl ye 300 küsür yol yaptığını söyledi fulleri güzel bu araçların benim ki full değil keşke full alsaydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kullanici abilerim var yakit hic yok diyor okadar emin ki

• kaya000 kullanıcısına yanıt
    Fazla yakmiyor diger araclar gibi yakiyor kmde 25-40 krs arasi basarsaniz cok basmazsaniz az yakiyor focus civic test ettikten sonra astrayi aldim onlardan daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 30 Aralık 2014; 18:45:51 >
  • 2000 yılından beri elegance olanını kullanıyoruz.sıfır aldık, bakım harici sanayiye gitmedik daha.

• Suphesiz elegance düşünüyorum bende astra olsun da ne olursa olsun demiyorum elegance olsun 1 milyar fazla olsun

Valla ne yakarsa onu söylüyorum kimseyi zan altında bırakmıyım ama bizim millet doğana da binse porsche da binse hiç bi zaman çok yakıyor demiyor zaten anlayamıyorum genel olarak böyleyiz

• lpg de yağ yakarlar,ön göğüsleri çok trim sesi yapar,direksiyon kutusu sıkıntılıdır tam sol veya sağ yapınca ses gelir.bunlar harici iyi araçtır.titiz kişilere önerilmez,en ufak sese ustaya gidersen opele binemezsin.

km lpg ile şehir içi 23-25 krş yakıyorum.(bu mevsimde değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalöztkr -- 30 Aralık 2014; 18:57:21 >
  • İyi akşamlar arkadaşlar, aşağıdaki linkteki 2004 elegance twinport aracı takip ediyordum. Sizce araç fiyat ve genel olarak nasıl? Fiyatını 24.950 den 24.150 ye indirdi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-piril-piril-opel-astra-1.6-hb-elegance-twinport-degisensiz-193920618/detay

• N3V3R N kullanıcısına yanıt
    Güzele benziyor hiç tüp takılmamış olması yeter bence

• Elegance modellerinde tüm twinport motor mu kullaniloyor elegance alip lpg ilr tam uyum saglayamayacak miyiz

• Peki sizce aracın fiyatı nasıl? Uygun mu?

• N3V3R N kullanıcısına yanıt
    Yani piyasa genelde uçmuş bana kalsa daha da ucuz olmalı ben 158.000 2005 1.4 sedan benzinlisini 20.000 de aldım üstelik Full değil benimki sadece çamurlukta boya var benim araçta ikisini karşılaştırınca bana mantıklı geldi ilandaki araçta benimki gibi sadece boya varmış iyice baktırın uzun süre binecekseniz expertiz yaptırın mutlaka şöyle 22 ye filan bıraksa mükemmel olur tabi

• Tecrübelerimden yola çıkarak:
    1. Beyin arızası verebilir ve anlamanın hiç imkanı yok ansızın gelebilir.
    2. Belki de en büyük sorunu direksiyon pompası 2500 tl sıfır, 700-1000 tl çıkması. Çok sık rastlanıyor bu soruna.
    3. Elektrik devreleri sorun çıkarabilir. Sigorta atma sık rastlanır.
    4. Korna bölümündeki plastik 10 yıllık araçta çoktan silinmiştir
    5. Teyp power tuşu hem erir hem de işlevini kaybedip sapıtır
    6. Vites kolundaki deri yıpranmış olur
    7. Cam açma tuşları özellikle arka basma problemi yaratabilir
    8. Bilgi ekranının paneli yerinden ayrılıp hareket edebilir
    9. Küçük torpido gözünün düğmesi kırılabilir tamir edilemez.
    10. Vites küçültmek araba soğukken özellikle zor
    olabilir
    11. Şehir içi seri kullanımda 10 litre yakar. Çok sakin kullanımda 7 litreyi görebilirsiniz. Uzun yolda 5 litre görebilirsiniz benzinde
    12. 5 vitesli araçta 100 km hızı 3000 devirde anca görebilirsiniz. Uzun yolda çok bağırır rahatsız eder
    13. Süspansiyon oldukça serttir. Dolayısıyla yol tutuşu iyidir.
    Bunlar haricinde eleştirecek birşey yok bence

• sorunludur alınmaz mı diyosunuz
  • 1.4 twinport kullanicisiyim bulursaniz muhakkak 1.6 sini alin. kronik problemi var demisler ben daha biseyine rastlamadim her yil sanayiye 150 tl bakim parasi verir giderim yoluma. araci 7 senedir k.peder kulandi 2 yil dirda bende..

• bi olumlu bi olumsuz cevap geliyor kafam karışıyor olumlu cevaplar sevindiriryor aslında çünkü çok sessiz bi araç bu yönüne de hayranım ama nebileyim kullananlaer biliyor iç durumju
    Direksiyon ve beyin arızasını göze alırsan kesinlikle alınır. Zaten diğerleri pek sorun sayılmaz. Aracın karakteristik özellikleri.
    Direksiyon ve beyin arızalarının da temel sebebi elektrik şaseleri. Tesisat iyiyse hiç sıkıntı çıkarmaz

• iyi bir oto ekelktikçi ile mi alınmalı bu araç kimiisi ustasıyla gider bizde astra için oto elktrikçi ile mi gidelim
  • Hocam kullanıcı deneyimlerine göre hareket edin milleti bir yerinden sallıyor çoğu zaman. Bir tane opel forumu var oraya bakın orda daha detaylı bilgilere ve kullanıcı deneyimlerine rastlayabilirsiniz. Bir Corsa kullanıcısı olarak ben tavsiye ederim
  • Babamda 2001 kardesimde 2004 model astra g kasa var. İkisinde memnun tüp ile ortalamakm de 18-20 krs yakiyor. Donanim olarak zengini n değil ama mekaniği sağlam 2. Eli iyi. Şahsen tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.