Şimdi Ara

2001-2004 opel astra arıyorum nelere dikkat etmem gerek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 ay kadar kullandim, o kadar çok masraf açtıkı... Bir daha tövbe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaya000 kullanıcısına yanıt
    şehir içinde 16 kuruşmu bendede var benim araba niye o kadar az yakmıyor acaba uzun yolda 20-21 kuruş yakıyor tüpte 1 ay sonra model yülkseltmek için satacam kayınpederle kaynana gelecek araç lazım diye satmıyorum şimdi
  • 2001 astra g sahibiyiz.

Araç 2004 yılında 25.000 km'de alındı şu an 148.000'de.

İmzamdaki aracı da yeni aldık. Biz memnunuz opel'den.

Yukarıdaki arkadaşlar arabayla ne yaşıyorlar bilmiyorum ama toplamda araç 10 yılda 2 kere yolda bıraktı.

Birinde geri besleme valfi diğerinde de aracın beyninde bir sıkıntı oldu.

Beyin sıkıntısını sanayide 200 TL'ye hallettik diğeri de mecburiyetten serviste yapıldı ama fiyatını hatırlamıyorum şimdi.

Yakıt işi size bağlı ama lpg'de diğer 1.6'lar kadar yakar. Ne eksik ne fazla.

Alırken iyice baktırın. Sonuçta kaç yaşında araba.
  • twinport motor 1.6 astralarda hep var mıdır yani twinport lpg ile uyumsuz diyorlar
  • 2000 model astra g cd sahbiyim.bu araçlar almanların ürettiği en kaliteli araçlardan birisidir ve orta segmentte kesinlikle rakipsiz araçlardır.aynı yıllarda üretilen bütün orta sınıf c segmenti araçlardan bariz şekilde daha kaliteli vfe iyi bir araçtır golf 4 dahil...
  • yakıt olarak da lpg yi 2.30 tl den alıyorum 20 tl lik lpg ile karma 100 km yol yapıyor hesabını siz yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

2000 model astra g cd sahbiyim.bu araçlar almanların ürettiği en kaliteli araçlardan birisidir ve orta segmentte kesinlikle rakipsiz araçlardır.aynı yıllarda üretilen bütün orta sınıf c segmenti araçlardan bariz şekilde daha kaliteli vfe iyi bir araçtır golf 4 dahil...

bu yorum kafamdaki olumsuzlkları sildi hoşuma gitti bu yorum 2003-2004 sanroflu elegance düşünüyorum ama twinport motor lpg uyumsuzluğu yaşatıyormuş bunu nasıl anlarız twinport olmayan serisi yok mudur
  • merhaba arkadaşlar astra için twinport motor kullanıldığı ve lpg ile tam uyumlu olmadığından bahsediliyor 2001 -2004 astranın twinport olmayan motor seçeneği yok mudur
  • Twinport motorlar 2004 sonrasi kullanilmaya baslandi 2004 oncesi z16xe ve x16xe motor kodlu olan 1.6 16 valf motorlar kullanildi bu motorlarda kronik yag yakma veya eksiltme sorunu var o yuzden iyice motor durumunu kontrol edin twinport motorlar ise dusuk devirde 8 valf gibi yuksek devirde 16 valf gibi calisan daha az yakit tuketen fakat lpg ile uyumlu olmayan motordurancak bu motorla beraber yag yakma sorunlarinin gectigi soyleniyor twinport motorlarinin motor kodu z16xep veya z14xep olmasi lazim

• 2004 elegance aldığımı düşünsem yağ yakma sorunuyla sıkça karşılarım mı demek oldubu
  • arkadaşlar diyelim ki aradığım opel atrayı buldum bunun için hasar kaydı sorgulaması ve expertiz raporu falan yaptırdıktan sonra şöyle bi durum var eğer araç ağır kaza yapmış da tramere kayıt ettirilmeden doğrudan kaza mağdurları tarafıından hallettirilmiş ise bunu nasıl anlarız ne yapmak gerekiyor 5664 e mesaj atmak yetiyor mu sizce
  • iki yıl astra g kasa araç kullandım. Birdaha opel Allah korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

iki yıl astra g kasa araç kullandım. Birdaha opel Allah korusun.

nesini gördün iki yılda
  • kaya000 kullanıcısına yanıt
    Araç yolda giderken kendi gaz veriyordu,bazen kesiklik yapıyordu. Servise defalarca götürdüm bir kaç parça değişimi oldu sonuç aynı. Opel bir vw gibi değil bunu anladım. Egr arızası,motor beyni arızası. Birde yakıtı çok fazlaydı, 100hp araba filgibi yakıt harciyordu.g kasa astranın kaportası sağlam (kalın sac) onun dışında bir artısı yok. Focus,golf,daha iyidir bence. Honda,toyota hepsini 2yıl kullandım. En sorunlusu opel'di. Yeni astra var arkadaşımda 1.4t 140hp olmamış araba. Dıştan güzel içerisi berbat. Tabiki bu benim görüşüm. Tavsiye etmem alana hayırlı olsun derim.

• çoğu hatasız diyor ustalara soruyorum astra iyidir diyorlar kulllanıcılara soruyorum bu tip hatalar valla kararsız kaldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.