Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

2000TL'ye en iyi kameralı telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırdım bu fiyata belki biraz üstüne çıkılabilir, en iyi fotoğraf kalitesi hangi telefondadır? Şu an xiaomi redmi note 4 kullanıcısıyım. Mi8 Lite baktım P20 lite baktım ve GM9 Pro baktım. Aralarından en iyi gm9 pro gibi duruyor siz ne düşünüyorsunuz.?

• Suan en iyi kamera sony imx363 + imx576 ile mi8 lite da fakat yazilimsal bir guncelleme sart eger xiaomi sozunu tutup kisa zamanda mi mix 3 de ki kamera guncellemesini mi8 lite a getirirse cok iyi olur. Ayrica ister huawei ister xiaomi alin fark etmez asagi yukari denk telefonlar ama gm tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam, açıkçası GM9 Pro'daki EIS özelliği için de biraz düşünüyordum ama. Çünkü baya başarılı geldi. Mi8 lite için OIS yada videolarda görüntü sabitleyici/dengeleyici bir sistem mevcut mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Teşekkür ederim hocam, açıkçası GM9 Pro'daki EIS özelliği için de biraz düşünüyordum ama. Çünkü baya başarılı geldi. Mi8 lite için OIS yada videolarda görüntü sabitleyici/dengeleyici bir sistem mevcut mu acaba?
    Mi8 lite eis e sahip diye biliyorum ama bu telefonu tavsiye etmem.Ana konusunu okursanız telefonun sorunlu bir telefon olduğunu görürsünüz

• 2 yıldır Lenova P2 kullanıyorum fotoğraf kalitesi bana göre çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfcasting -- 11 Mart 2019; 23:25:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim herkese, Honor Play nasıl acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250 liraya en iyi telefon?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.