Şimdi Ara

2000TL civarı LCD Smart TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mayıs Ayında evleneceğim için taksitleri erken ödemeye başlamak amacıyla şu sıralar LCD TV satın almayı düşünüyorum.
    3d özelliği olan yazılımı ve Smart yazılımı sorun yaşatmayacak bir TV arıyorum
    Bütçem 2000TL civarı ekran boyutu olarak 46' 47' olması gerekli olduğunu söylediler (salon 27 mt²)

Dün LG 47LB652V cihaz satın almıştım internetten fakat satın aldıktan sonra cihazın webos yazılımı hakkında ve kanal geçişleri hakkında çok fazla olumsuz yorum gördüm.
    Bir de youtube de bu cihazla ilgili menüde donma ve işlevsizlik olduğunu gösteren bir video izleyip altındaki yorumları da okuyunca siparişimi iptal ettim.

Şu an çok kafam karışmış durumda ve 31 Aralığa kadar TV yi almak istiyorum (indirim kuponumun süresi dolmadan)

Bana önerebileceğiniz sorunsuz çalışacak kaliteli görüntüsü olan 46' üzeri bir tv var mıdır? Forumu araştırdım ama kafamda net bir sonuç uyanmadı.

Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

• Bugün tekrar bi teknoloji marketlere göz attım. Samsung6470 diye bir model önerdiler nasıldır sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow_vain

Bugün tekrar bi teknoloji marketlere göz attım. Samsung6470 diye bir model önerdiler nasıldır sizce?

Gayet güzel bir model 6500 den farkı tek lnb girişi ve beyaz çerçeve oluşu .
    Fakat 2500-2600 civarında yanılmıyorum fiyatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.