arkadaşlar 20000 ytl param var dizel bir araç bulabilirmiyim.aile arabası olmassı gerek.
biraz daha koyarsan "0 km dacia logan dci" olabilir
0 istıosan hayır 2.el cok bulursun
sıfır değil ikinci el istiyorum zaten.hangi markaları ve kaç model bulabilirim bu konuda bilgim yok sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum.
yokmu cvp verebilecek bi arkadaş ya.
walla ben 18.5 a 1 ay evvel 2004 opel corsa cdti aldım cok memnunum.cok kullanıslı ve ekonomık araba.onerırım.ama aile arabası demıssın sedan bısı arıosan 2005 clıo dcı olabılır 18 bın ytl cıvarı.
umarım espri değildir bu eğer espri diye yazdıysan çok kötü.
bulursun ama burda değil
umarım espri değildir bu eğer espri diye yazdıysan çok kötü.
bu cins gereksiz arkaaşlar cıkıo bazen en iisi duymazdan gelmek..
haklısın ya.biz burda adam gibi bilmediğimiz bişeyi öğrenmek için bişey sormuşuz adamın yaptığına bak.
az daha kassan pejo 206 hdi olabilir.
ikinci el seçeneğin çok.. B segmenti çoğu aracı alabilirsin..
Accent, Getz,Clio Symbol,Doblo,Albea,206 ve daha da sayılabilir..
Bu araçların az km yapmış ve en fazla 1-2 yıl kullanılmış modellerini alabilirsin 20.000 YTL civarına..
İhtiyacın olan kriterleri biraz daha ayrıntılı yazarsan kafana uygun bir araç tavsiye edebiliriz..
benim için arabanın 6 kişi alma kapasitesi önemli unsur.başka bi özellik yok şuanda kafamda.ama bu paraya herhalde böyle bi araba bulamıyacağım.kredi çekeceğim herhalde.
polo trendline ları o fiyata bulursun belki ikinci el dizel
kia cerato yu düşün biraz daha üstüne para koyup temiz bitane alabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme