Bildirim
2000 TL civarı güzel ekranlı bilgisayar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Victorun 950m li modeli cuk oturuyor firmayla bir derdiniz yoksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ // Dark N10 Kasa // Seasonic M12II-850 EVO Güç Kaynağı // Asus ROG Strix X370-F Gaming Anakart // AMD Ryzen 5 2600 @4.1GHz İşlemci // Lepa Aquachanger 120 İşlemci Soğutucusu // Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) @2933MHz @CL14 Bellek // Asus ROG Strix GTX 1070 O8G Ekran Kartı // Corsair Force GT 120GB SSD // Western Digital Caviar Blue 1TB 7200 RPM HDD // Western Digital Elements Portable 2TB HDD // Windows 10 Single Language 64 Bit İşletim Sistemi // Asus VG248QE Monitör // Logitech G105 Klavye // Thermaltake Tt eSports Black Mouse // Steelseries Qck Mousepad // Logitech F710 Gamepad // Gamesir G4S Gamepad // Sony PlayStation Vita Slim v3.65 Henkaku // Samsung Galaxy S7 Edge // Sennheiser Momentum 2.0 Over-Ear Kulaklık // Dzat DF-10 In-Ear Kulaklık // -
quote:
Orijinalden alıntı: kaganiskowf42
Victorun 950m li modeli cuk oturuyor firmayla bir derdiniz yoksa.
Victor? o ne ya ilk defa duydur. Yok kalsın. Casper, exper ve ne olduğu belirsiz markalar istemiyorum. -
Asus, Lenovo ve Toshiba modellerine bakıyorum birkaç güzel bişey buldum ama toshibanın kulandığı R7 260M kafamı kurcalıyor nasıl performans verir ki acaba? -
2500lira verip o paraya rezil bir performans almak istiyor iseniz almanız gereken bir ekran kartı. O kadar ödedikten sonra en azından 940m almanız gerekir.
Ne olduğu belirsiz marka diyip, casper ile aynı kefeye koyduğunuz victor markasında, direk ssd ve hdd aynı anda koyabilirsiniz dvdrom sökmeden. Gtx 950m ekran kartı ve düzgün bir soğutma ile elleriniz yanmadan oyun oynayabilirsiniz.
Sizin isteklerinize geri dönecek olursak asusun döner ekranlı bir modeli vardı. Fullhd çözünürlük ve 940m ekran kartlı. Ekranının kalitesini bilemiyorum ama performans açısından sizi yarı yolda bırakmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Asus X550JX XX099D aldım i5 4200h, gtx950m ve 4 gb rame sahip. 30-40 liray da aparat alıp ssd takıcam. Alet gelince görüşlerimi de belirtirim(alet freedos elimdeki lisanalı win7 home premiumu kurucam)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler