isteklerim kısa 2000tl param var(500 tl de ayak duvara asma aparatı için ayırdım hediye verirlerse 2500 tl ye çıkabilirim) 3d kullanmam ama fpr teknolojisi olursa olabilir(diğerlerinin gözlükleri 150-200 tl civarıymış öyle olmasın) 50 inç ve üzeri fullhd olsun yeter bu arada 50 inç plazma 82 ekran tüplü tvden ne kadar fazla elektrik yakar
O boyut için o fiyatta bir LED FPR panel bulabilme şansın yok. 50" istiyorsan o bütçe ile plasma bakacaksın zaten, Panasonic 50U serisine bak.
Tüplü TV'ye oranla plasma epey fazla elektrik yakar ama öyle de abartı boyutlarda olmaz bu tüketimin faturaya yansıması çok fazla kullanılmıyorsa.
Tabii ki arkadaşın belirttiği gibi G serisi fiyatına çıkabiliyorsan çok daha iyi olur.
@techraven fpr teknolojisinin sadece ledlerde olduğunu bilmiyordum teşkkürler @corcovic linke tıkladığımda erişemedim fiyat konusunda 2000- 2200 civarı @dusty teşekkürler bu arada 380- 430 cm civarı izlenecak tv acaba 46 inç civarına insem daha iyi modellere ulaşabilir miyim ?
Boyut için çok düşmenizi önermiyorum. Genel yargı TV eve gelip de göz alışınca eğer mesafe daha büyüğünü kaldırıyorsa bir pişmaklık oluyor kullanıcıda.
O fiyata zor maalesef 46" LED TV bile. Plasmalar büyük ekran boyutlarında fiyat olarak daha uygun oluyor. 46GW30E bulabilirsen aradığın fiyata alabileceğin en iyi cihaz bu.
o zaman 50 inç panasonic U serisine bakıyorum herkese teşekkürler
Yalnız U serisi alt-orta bir serisidir Panasonic'in. Panasonicciler başlığına sor, kendin gidip TV yi bir gör izle mutlaka derim. Ama GW30E yi gönül rahatlığı ile alabilirsin.
benim belirttiğim 50G20E 2000 TL ve U serisinden iyi bir televizyondur
Ben de "G" serisine bakmanızı öneririm. Hatta bir fikriniz yerleştiyse direkt panasonic başlıklarına sorabilirsiniz plasmaları. andy1 hocam yardım eder size sanırım bu konuda, tavsiye verir.
@corcovic linke ulaşamadığım için fiyatı 2500 tl den yukarı sanıyordum vatan sitesinde bulamadım ürünü zaten fiyatı 2000 tl ise onu alırım tabi
Vatan bilgisayarın haftasonu olan %25 indirimlerini beklersen tahminimce 1900 civarına bile alabilirsiniz
@corcovic teşekkürler %25 için world card almak lazım bir tane o zaman
yılbaşından önce 47 philips 3D led 7606 2 fpr gözlük hediye 2499 idi. sd yayın ve normal divx filmlerdeki görüntüsünü beğenmediğim için almadım. maltepe karfur da idi. bi göz at istersen. bakarsın yine bulabilirsin uygun fiyata.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme