Şimdi Ara

2000 Opel Astra 1.6 GL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model astra 1.6 gl 17500TL Abs var dört cam elektrikli LPG var sıralı sistem araç tertemiz almayı düşünüyorum sizce mantıklımı??? sonuçta 11 yaşında araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chircas -- 7 Eylül 2011; 18:20:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2000 Model Opel Astra 1.6 GL: Kapsamlı Bir İnceleme

2000 model Opel Astra 1.6 GL, bütçe dostu bir aile aracı arayanlar için popüler bir seçenektir. İşte bu aracın özellikleri, performansı ve kullanıcı yorumlarına ilişkin kapsamlı bir inceleme:

Özellikler ve Performans

2000 model Opel Astra 1.6 GL, 1.6 litre hacimli ve 100 beygir güç üreten bir benzinli motora sahiptir. 5 ileri manuel şanzıman veya 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleri mevcuttur. Şehir içi sürüşler için yeterli güç sağlarken, otoyol sürüşlerinde biraz güçsüz kalabilir.

Astra 1.6 GL, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Bağımsız süspansiyon sistemi, tümsekleri ve çukurları etkili bir şekilde emen yumuşak bir sürüş sağlar. Direksiyon sistemi hassastır ve aracın köşelerde iyi bir yol tutuşu vardır.

Kullanıcı Yorumları

2000 model Opel Astra 1.6 GL'nin kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Sahipler, aracın güvenilirliğini, düşük yakıt tüketimini ve geniş iç mekanını överler. Ancak bazı kullanıcılar, motorun otoyol sürüşlerinde biraz güçsüz kaldığını ve arka koltuk alanının biraz sınırlı olduğunu belirtirler.

Önemli Özellikler

• 100 beygir güç üreten 1.6 litre benzinli motor
    • 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleri
    • Konforlu ve yumuşak sürüş deneyimi
    • Hassas direksiyon sistemi
    • Geniş iç mekan ve bagaj kapasitesi

Sonuç

2000 model Opel Astra 1.6 GL, bütçe dostu ve güvenilir bir aile aracı arayanlar için iyi bir seçenektir. Yeterli performansı, konforlu sürüşü ve geniş iç mekanıyla, günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için idealdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2002 model astra g aracımı 1 ay kadar önce 19.500 e sattım ve bu aracı 4 sene kadar kullandım. genel olarak g kasa astralar piyasada tutuluyor. tutulma sebebi ise aracın kaliteli ve sorunsuz olması. ben aracımda lpg sistemi dışında bir problem yaşamadan 110 bin km ye kullanıp sattım benimce aracım 10 yaşında olmasına rağmen çok diri durumdaydı.
    astralarda 2001 yılından sonra motor değişmiş bana alırken 2001 üstü al daha çok tutuluyor demişlerdi.
    piyasadaki tutulan araba kavramınıza bu araba ile anlamış oldum. yedek parçası bol ve çok ucuz, sorunsuz ve çok oturaklı bir arabaydı. aracı alırken bir kaç ustaya ve bence özel bir opel servisine göstermekte fayda var genel olarak lpg de silkeleme sorunu var buna dikkat edebilirsiniz. ama içiniz rahat olsun kesinlikle fiyatını hakeden bir araba. 4 sene kullanınca aracın hakkında epey bir bilgim oldu merak ettiklerinizi özelden de sorabilirsiniz.
  • İmzamdan da anlaşılacağı gibi 11 senedir kullanıyoruz; 93.000'km de.
    Periyodik bakımlarından başka şimdiye kadar bir tek arabanın aküsü değişti.Hala taş gibi.Ne yollara girdik banamısın demedi.
    Yol tutuşu ile ön plana çıkan bir araç.
    Her zamanda dile getiriyorum astra H aracımdan daha sağlam duruyor.
  • bir arkadaşım 2004 opel astra enjoy u 23500 e aldı
  • bende yaklaşık 2 sene 2000 model astra gl kullandım. bence cd donanımına bakın derim. yada 2001 elegance ile 2000 edition. araç hakkında bilgi sahibi oldukça keşke daha üstünü alsaydım dersiniz. birde aracı almadan önce mutlaka yetkili servise götürüp expertiz yaptırın.
  • Araştırdıkça kafam karışıyor. astra gerçekten piyasada tutulan araba istediğim zaman satabileceğim araç. Bi arkadaşım sağolsun aklıma proton gen2 yi soktu. Kafam allak bullak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Accord 1.8 Yardım
    18 yıl önce açıldı
    Opel Astra 2.2 Coupe Yardım?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.