Şimdi Ara

Opel Corsa 1.2 Swing 2000 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
16.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç 2000 model tertemiz bir araç ( bayaaa )
    1.2 Swing
    136.096 Km'de
    4 Lastik sıfır
    2 Cam otomatik
    Airbag
    Hidrolik Direksiyon
    Muayene yeni
    Değişensiz ve kazasız.
    2 parça lokal boya var ( çamurluklarda )

arkadaşlar bu aracı bi arkadaşımdan alacağım 15.500 e anlaştık. Sizce alınır mı ? aracın tek bir kötü yanı var klimasız.Araç yeni modellere taş çıkaracak seviyede temiz. ilk sahibinden alacağım ? (Kaporasını verdim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klima yok, lpg yok.

aracı piyasa fiyatından satın almış olacaksınız. ileride satarken lpg olmadığı için alıcı zor bulunur. klima da bir ihtiyaç.

bunları göz önüne alarak kararınızı verin.

fiyat kazık değil ama lpg'si takılı düşük km olsaydı daha iyi olurdu.

lastiklerin sıfır olması avantaj.

bu haliyle motorunun temiz olduğunu varsayıyorum alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

klima yok, lpg yok.

aracı piyasa fiyatından satın almış olacaksınız. ileride satarken lpg olmadığı için alıcı zor bulunur. klima da bir ihtiyaç.

bunları göz önüne alarak kararınızı verin.

fiyat kazık değil ama lpg'si takılı düşük km olsaydı daha iyi olurdu.

lastiklerin sıfır olması avantaj.

bu haliyle motorunun temiz olduğunu varsayıyorum alınabilir.

Yorumunuz için teşekkürler.

Tüp gereksinimi olur mu bilmiyorum. Daha önce hic düşük motor hacmine sahip bir araç kullanmadım. ( uzun vadede )

Klimasinin olmaması gercekten biraz can sıkıcı.

Bana biraz yüksek gibi geldi fiyatı tamam aracın piyasası buda aracın sunduğu konfor ortada.

Son bir kere konuşacağım yarın 15.000 TL ye verirse alırım.

• Araba temiz diyorsun. Piyasayı bilmiyorum. Lpg takılır. Ancak geçmişini bilmediğiniz araçtansa lpgsiz bildiğiniz aracı almak daha mantıklı.

Alasınız var belli, anlaşmışsınız da hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

Araba temiz diyorsun. Piyasayı bilmiyorum. Lpg takılır. Ancak geçmişini bilmediğiniz araçtansa lpgsiz bildiğiniz aracı almak daha mantıklı.

Alasınız var belli, anlaşmışsınız da hayırlı olsun.

Zaten kaporasini verdim yarin ustaya göstereceğim sıkıntı çıkmazsa alacağım ama bu fiyati eder mi diye merak ettim.

• 15.5 bin araba 1000 lira lpg 250 lira işletmesi muayenesi, araba oldu sana 16750 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 27 Nisan 2015; 2:15:00 >
  • isterse 20.000 olsun git al bildiğin arabayı elin namus yoksunlarından bakımsız arabayı 10.000 bile alma, bence kolay kolay kimseye fikir sorma herkes bi kulp takar, halkımızdan bi sürü adam galerici zihniyetli almadan satma mevzusu keyf yok satmak var, özetle temiz olsun pahalı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın sunduğu konfor ortada derken ne demek istediniz acaba ?

Eskiden 4 mevsim vardı şimdi, sıcak soğuk var, klima olmalı bencede.

Aracın km si yaşına göre düşük, oynanma ihtimali var.

Ben de aldım bu araçtan; 2000model yüzüncüyıl serisi, 1 ay sabredebildim, sattım 500 lira altına.

Lastikler yeni diye aldanmayın, 14" o aracın lastikleri, markası ne bilmiyorum, ortalama 400₺ ye alınır lastikler, ama bi klima taktıramazsınız sonradan.

Sonuç olarak, araç temiz de olsa alma derim, yine de tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

15.5 bin araba 1000 lira lpg 250 lira işletmesi muayenesi, araba oldu sana 16750 lira

LPG takmayı düşünmüyorum. Aracla uzun mesafeye çıkılmayacak. Sadece semtler arası kullanılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: adana1980

isterse 20.000 olsun git al bildiğin arabayı elin namus yoksunlarından bakımsız arabayı 10.000 bile alma, bence kolay kolay kimseye fikir sorma herkes bi kulp takar, halkımızdan bi sürü adam galerici zihniyetli almadan satma mevzusu keyf yok satmak var, özetle temiz olsun pahalı olsun...

Bende ayni şeyi düşünüyorum fakat klimasiz olduğu için vazgeçme ihtimalim var artik arabaya bakmaya gidince karar vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Aracın sunduğu konfor ortada derken ne demek istediniz acaba ?

Eskiden 4 mevsim vardı şimdi, sıcak soğuk var, klima olmalı bencede.

Aracın km si yaşına göre düşük, oynanma ihtimali var.

Ben de aldım bu araçtan; 2000model yüzüncüyıl serisi, 1 ay sabredebildim, sattım 500 lira altına.

Lastikler yeni diye aldanmayın, 14" o aracın lastikleri, markası ne bilmiyorum, ortalama 400₺ ye alınır lastikler, ama bi klima taktıramazsınız sonradan.

Sonuç olarak, araç temiz de olsa alma derim, yine de tercih sizin.

" Sunduğu konfor " dan kastım bu model HB araçlar ile kıyaslandığında Çift airbag klima ABS bu araçta yok.

Bugün araca bakmaya gidince karar vericem klimasiz olması çok büyük bir sorun çıkarmaz ise alacağım.

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Hocam 15.500 e bu model,bu kmde bu temizlikte ne almali ozaman alma demissin?Brodway e 14.000 torosa 15.000 tofas serisine 12-13 bin dacia logana 17-18bin mi versin?Hic araba pyasasina baktinmi hic he?2000model sumbuller bile 16-17bin hocam insanlari nasil yonlendircen peki milletin perte cikmis,15yildir tuple kullanilan arabasinmi aldircan?

• Hocam 98 modeli babamda var tam otomatik olanı. Lpg falanda taktırmayın senelerce sorunsuz binersiniz. Fiyat da çok iyi olmasa da dediğiniz kadar temizse alınır.
    Sol cam elektriğinde sorun var aracın. kronik. Dikkat edin.
    Yağ yakma sorunu da var. İyice baktırın.
    Aracın direksiyon kenarlarında soyulma da oluyor. çok yıpranmamıştır umarım.
    Direksiyon elektrikli sanırım o yıllarda çıkan corsalarda. Bizde ki hidrolik çünkü. araç soğukken direksiyonda sertleşme sorunu çok kısa süreli de olsa oluyor.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba61010

quote:

15.5 bin araba 1000 lira lpg 250 lira işletmesi muayenesi, araba oldu sana 16750 lira

LPG takmayı düşünmüyorum. Aracla uzun mesafeye çıkılmayacak. Sadece semtler arası kullanılacak.

ilk aracınız olacak galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: araba61010

quote:

ilk aracınız olacak galiba

2. Arabam olacak daha doğrusu oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

Hocam 98 modeli babamda var tam otomatik olanı. Lpg falanda taktırmayın senelerce sorunsuz binersiniz. Fiyat da çok iyi olmasa da dediğiniz kadar temizse alınır.
    Sol cam elektriğinde sorun var aracın. kronik. Dikkat edin.
    Yağ yakma sorunu da var. İyice baktırın.
    Aracın direksiyon kenarlarında soyulma da oluyor. çok yıpranmamıştır umarım.
    Direksiyon elektrikli sanırım o yıllarda çıkan corsalarda. Bizde ki hidrolik çünkü. araç soğukken direksiyonda sertleşme sorunu çok kısa süreli de olsa oluyor.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Yorumunuz için teşekkürler.
    Arabayı aldım hocam sol camın otomatigin de bir sorun yok fakat araç biraz beyaz duman atıyor ara sıra. Depo da benzin yok aracı alirkende yoktu adam bizim semte getirdi arabayı bende gittim aldım eve gelene kadar da ışık yanikti yani aracı yerinden kaldırmaya korkuyorum belki ondandır diyeceğim de pek fazla anlamam.
    Bunun haricinde bir sıkıntısı yok MAŞALLAHı var.

• Hayırlı olsun kazasız belasız binin

• 98 aralıkta sıfır km aldığımız corsayı halen kullanıyoruz hiçbir masraf çıkarmadı bakımdan bakıma gidiyor. Gerçekten uzun yıllar binilebilecek bir araç. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Urfalı

Hayırlı olsun kazasız belasız binin

quote:

Orijinalden alıntı: fa229

98 aralıkta sıfır km aldığımız corsayı halen kullanıyoruz hiçbir masraf çıkarmadı bakımdan bakıma gidiyor. Gerçekten uzun yıllar binilebilecek bir araç. Hayırlı olsun.

Çok teşekkürler. ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araba61010 -- 28 Nisan 2015; 10:35:03 >
  • Arkadaşlar bir sorunum var.
    Arabayı 10 dk sürünce hararet yapıyor. 90 dereceyi geçiyor 95 leri görüyor o zaman fan açıyor ve 95 in altına düşüyor sonra tekrar yükseliyor bu bir sorun mu ? Benim bildiğim 90 dereceyi geçmemesi gerekiyor.ve Arabayi çalıştırdıktan sonra beyaz duman atıyor ara sıra ve benzin kokuyor sebebi ne olabilir?

EDİT : Aracın muayene kağıdında hafif kusur : motor yağ kaçırıyor
    2 hafif kusur : şanzıman yağ kaçırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araba61010 -- 28 Nisan 2015; 14:37:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.