Şimdi Ara

2000 MODEL FELİCİA SIKINTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamun aleyküm. Aracı 19 Eylülde aldım araç o gün 166.907 km deydi suan güncel km altta var 170.653. İşe servisle gidip geliyorum. İstanbula 10 kere gittim geldim yani nasıl 3 bin 500 km yaptı araç. Nasıl atıyor bu km anlayan var mı? Alttaki sayacı ben sıfırladım mesela. Orda 5 bin km mi yoksa 563 km mi yazıyor olay nedir anlayan var mı?

    2000 MODEL FELİCİA SIKINTI


    2000 MODEL FELİCİA SIKINTI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • KM saat dişlisine baktırabilirsin.. Yada mapsta bi konum belirle km ye bak arabaya bak sonra kaç km artacak ona göre çözüm bulabilirsin fazla yada eksik sayarsa dediğim gibi km dişlisi

  • Ustam tşk ederim. Yani anlayamadım aslında pek. İstanbula git gel 10 kereden 500-600 km ediyor hadi onun dışında biraz daha yol yapsam 1000 km olsun ben nasıl yapıcam 3.500 km yi? Çok garip cidden. Simdi aklıma kötü seylerde geliyor. Acaba aracın kmsi düsürülmekten bozukdu mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model aracın gerçekten 160 binde olduğuna nasıl inanabiliyorsun?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya usta bir siz biliyosunuz dimi bu piyasayı? Şase ve plaka sorgulaması yaptım yıllara göre gayet güzel doğru cıkmıs. Arabayı kullananlar olarak sunu gördük yasına göre gayet diri fazla fazla yol yapmadığı belli. Olay o değil. Olay bu km sayacı neden böyle yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.