Şimdi Ara

2000 model 1.6 carisma iç aydinlatma, radyo ve kapı göstergeleri sigortası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 2000 model 1.6 bir carisma aracım var. bu gün tavan aaydınlatma lambasını sökerken araca kısa sevre yaptirdım. aydinlatma, radyo ve kapının açik olduğunu gosteren gosterge gitti. sanırim sigorta attı. fakat bu üçünün sigortası bir arada ve üzerine sarı bir kapak gecirilmiş durumda bi sebepten dolayı sökemedim. zarar vermekde istemiyorum malum parca fiyatları dudak ucuklatır cinsten. yardımcı olursanız çok mutlu oluru. teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende de var ama benim sorun kendi kebdine oldu tüm sigortaları kontrol ettim.hepsi sağlam sarı olan plastiği tornavida yardımı ile yukarı kaldirdiginizda sigirtalar yukarı çıkıyor 3 ü de sonra sarı plastik kenar tutucuları yana yatırıp sigortaları çıkarabiliyor sunuz ama benimki ler sağlam benim sıkıntı muhtemelen role veya flaşör ama bulamadım elektrikciler teyp bozuk abi dediler teybi söktüm ama yine orta saat kapı açık işareti ve tavan lambası bı geliyor bir gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kapaklı şey röledir sigorta değil muhtemelen. Tavan lambası değiştirmekle röleyi yakmak düşük bir ihtimal. Muhtemelen basit bir sigorta attı, bir elektrikçiye gidin anında çözecektir sorunu. Röleyse de röleyi değiştirmeye gerek yok lehim yapıp hallediyorlar pajero’da başımıza geldi aynısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.