Şimdi Ara

2000 lira maaş alana araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ben net 2000 lira maaş alıyorum. Üniversiteden yeni mezun oldum ve ailemle yaşıyorum. İşe daha yeni başladım. 2. senenin sonunda maaşımın en az net 4000 olacağına dair sözleşmem var. Yani 6 ayda bir net 500 lira zam alacağım. Kiradır faturadır mutfaktır bu tarz maliyetlerim yok babam sağolsun dokundurtmadı. Ben de bu paraya araba almak istiyorum. Sosyal hayatımda da çok masrafım yok aylık 700 800 lirayla çok çok rahat geçinirim. Sizce ne kadarlık bir araba almalıyım. İşim evime 25 km uzaklıkta Tarabyadan Kozyatağına gidiyorum. Yani arabanın az yakması lazım. Performans benim için çok önemli değil gitsin yeter. Bazı arkadaşlarım 0 40 45 liralık araba almam gerektiğini söylüyorlar ama ben çok sıcak bakmıyorum. Kesinlikle bir araba almayı düşünüyorum daha öğrencisin akbil al demeyin lütfen. 500t binmek yüzünden hayattan soğudum diyebilirim. Haliyle kredi çekip ödeyeceğim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• Sıfır mı ikinci el mi alacaksınız ?
  • SHOW MUST GO ON BABY ne kadar da mütevaziyim ben
  • Butun maasi gom krediye.

Allah ne verdiyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klipper

Merhabalar. Ben net 2000 lira maaş alıyorum. Üniversiteden yeni mezun oldum ve ailemle yaşıyorum. İşe daha yeni başladım. 2. senenin sonunda maaşımın en az net 4000 olacağına dair sözleşmem var. Yani 6 ayda bir net 500 lira zam alacağım. Kiradır faturadır mutfaktır bu tarz maliyetlerim yok babam sağolsun dokundurtmadı. Ben de bu paraya araba almak istiyorum. Sosyal hayatımda da çok masrafım yok aylık 700 800 lirayla çok çok rahat geçinirim. Sizce ne kadarlık bir araba almalıyım. İşim evime 25 km uzaklıkta Tarabyadan Kozyatağına gidiyorum. Yani arabanın az yakması lazım. Performans benim için çok önemli değil gitsin yeter. Bazı arkadaşlarım 0 40 45 liralık araba almam gerektiğini söylüyorlar ama ben çok sıcak bakmıyorum. Kesinlikle bir araba almayı düşünüyorum daha öğrencisin akbil al demeyin lütfen. 500t binmek yüzünden hayattan soğudum diyebilirim. Haliyle kredi çekip ödeyeceğim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

0 Chevrolet Aveo 1.3 Lt dizel.Araştır derim.

• Öncelikle $'ın malum durumundan dolayı otomobil satış fiyatlarında da yükselme yaşandı paralelinde 2.ele de yansıdı bu gelişme... Mevcut durumunuz gereği 0km otomobil almaktan başka çare yok diyorsanız Seat ibiza fiyat kalite açısından 0 km olacağını düşünürsek alabileceğiniz ve bulabileceğiniz en mantıklı seçenek olabilir diye düşünüyorum.
  • ahanda askerden sonrakı benim durumum. merakla takipteyim. sıfır mı ikinci el şöyle iki üç yaşında mı alınmalı kararsızım. arkadaşımda 2013 polo benzinli var, arabasından çok memnun ama yine de hata yaptığını 2011 model opel astra dizel alabileceğini söylüyor. hakikaten çok zorluyor tercih yapmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • falcon86 kullanıcısına yanıt
    Aynen baktım Aveo'lara aslında muadili araçlara göre epey donanımlı. Teşekkür ederim araştırcam.
  • az yakan araba alıyorsan 1.3 grande punto öneririm

• kamakmuh kullanıcısına yanıt
    polo olayını çok araştırdım ben mesela çoğu kişi bana git 1.6 dizel comfortline polo al diyor 40.000 küsür lira araba. Ben de; onu alacağıma gider yeni fiesta 1.5 tdci alırım diyorum. Fiesta poloya göre biraz daha sert ve rahatsız doğrudur ama polo donanım olarak çok boş geldiğinden tercih etmeyeceğim bir araba.
  • sienaumut S kullanıcısına yanıt
    yani elime geçen para anlattığım gibi sıfır mı ikinci el mi tam bilemiyorum. çünkü daha evvel hiç arabam olmadı. ikinci al alırsam astarı kendinden pahalıya gelir mi ? 0 alayım başım hiç ağrımasın mı karar veremiyorum onu soruyorum. Tahmin etmediğim masraflar çıkabilir mesela elimdeki parayla bunu karşılayabilir miyim? Benim istediğim elimdeki para bu. Arabalardan ve piyasadan anlayan birisi olarak siz bu parayı alırsanız ne yapardınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klipper

yani elime geçen para anlattığım gibi sıfır mı ikinci el mi tam bilemiyorum. çünkü daha evvel hiç arabam olmadı. ikinci al alırsam astarı kendinden pahalıya gelir mi ? 0 alayım başım hiç ağrımasın mı karar veremiyorum onu soruyorum. Tahmin etmediğim masraflar çıkabilir mesela elimdeki parayla bunu karşılayabilir miyim? Benim istediğim elimdeki para bu. Arabalardan ve piyasadan anlayan birisi olarak siz bu parayı alırsanız ne yapardınız ?

Sıfır araçta bile öngörülemeyen sorunlar yaşanabiliyorken kimse size 2. el için sorunsuz binersin diyemez, araba işi kısmet işi. Yerinizde olsam sıfır ise clio, fiesta veya aveo gibi bir araç alır kafam rahat kullanırdım.
  • Polo Bluemotion.
    Yaris Hybrid.
  • BebeBiskuvisi kullanıcısına yanıt
  • Clio 4.
  • 2000 lira maaşı otomobile gömmek yanlış olur.

İkinci el Clio III dizel önerimdir.

Yarını da düşünmekte fayda var, aile desteği çekilebilir, çekilmese bile kız arkadaştır, nişandır, evliliktir gibi şeyler başına gelebilir.

Ayrıca zam olayına dikkat et, 2 sene sonrası için kimse garanti veremez; işini öğrenmeye çalış ve başarılı olduğunu/olacağını ispat etmeye çalış
  • Bu nasıl bi iş hakkatten 4.000 olucak diye sözleşme var

Hey yavrum ne işverenler varmış
  • o parayla araba alamazsın.
    hiç binmeden 300TL kasko sigorta MTV, periyodik bakım parası,
    25*2*22=1100km*0,25=300TL sadece işe gitme mazot parası.

sana maaşından kalan bir adet su kabağı olur. aylık 1000TL kenara koy, 2 yıl sonra maaşın arttığında alırsın.
  • Bence 1 sene boyunca gez toz eglen. Ve bu surecte her ay ne kadar harciyorsun gor. Kalanini biriktir. Pesinat yaparsin. Araci onumuzdeki sene al. En azindan harcadigin parayi bildigine gore tum kalan maasla kredi cek. Aracini seneye al.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.