Şimdi Ara

2000 Lira Civarında Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir arkadaşım için 2000 lira civarında notebook aramaktayız. Özellikle notebook üzerinde grafiksel çizimlerle uğraşacağından dolayı ekran kartı, ekran boyutu ve çözünürlüğü, ram, işlemcisi mümkün olduğunca üst düzey olmasını istemektekteyiz. Şu an kampanya da olan alabileceğimiz en üst konfigürasyona sahip notebook tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

• ASUS N61-JQ (Bimeks te var inceleyin)link vermek isterdim maalesef mobil.
  • Teşekkürler öneriniz için... Acer 5454G1 modelini gördüm ama Acer olması biraz itici geliyor... Başka fikri olan var mı acaba?
  • Ekran boyutu 16inch ve üzeri olmalı ve ekran çözünürlüğü 1900x1200 olması gerekiyor... 1 kişiden başka kimse yorum yapmamış ama yapanlar olursa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Ekran boyutu 16inch ve üzeri olmalı ve ekran çözünürlüğü 1900x1200 olması gerekiyor... 1 kişiden başka kimse yorum yapmamış ama yapanlar olursa sevinirim...

Hocam bu çözünürlükteki notebookların fiyatları 2000'den baya farklı.
  • 17" ve üstü notebook hiç kullandın mı?
    Şahsen kat-i suretle tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendim kullanmak için almıyorum ama kendim için de alsaydım yine bu şekilde alırdım...
    notebooku sürekli bir yerlere götürmüyorum genelde masa üstünde ancak ayda bir kaç kez yer değiştiriyorum ki ağırlık nedeni ile bu yorumu yaptıysanız benim için hiç sorun değil... eğer ağırlık için değilse neden önermediğinizi söyleyebilir misiniz?
    acerin 5454lü serisi aradığım gibi bir notebook aslında ama acer olması kafada soru işaretleri bırakıyor...
  • Ben de senin gibi araştırma yapıyordum 2 hafta önce ve şuan sana bu cevabı laptobumdan yazıyorum. Kesinlikle ASUS N61JQ-JX091V modelini öneririm. Özelliklerini incele beğenmezsen başka modeller de önerebilirim. Ama favorim bu

Buradan da inceleyebilirsin özelliklerini ve fiyatlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

Ben de senin gibi araştırma yapıyordum 2 hafta önce ve şuan sana bu cevabı laptobumdan yazıyorum. Kesinlikle ASUS N61JQ-JX091V modelini öneririm. Özelliklerini incele beğenmezsen başka modeller de önerebilirim. Ama favorim bu

Buradan da inceleyebilirsin özelliklerini ve fiyatlarını

ASUS N61JQ-JX091V modelini beğendim. Yanlış hatırlamıyorsam ekranla ilgili olumsuz yorumlar okumuştum bir yerlerde; konu hakkında izlenimlerini alabilir miyim?

Diğer önerilerini de almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 26 Ekim 2010; 20:27:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.