Şimdi Ara

2000 lira civarına laptop arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amacım çok ağır olmayan,günlük işlerimi yapabileceğim.Sunum hazırlayıp,dizi izleyebileceğim ve ağır olmayan oyunları oynayabileceğim bir laptop almak.Pek oyun oynayacağımı sanmıyorum ama oynarsam Lol-Rocket League-Fifa-Nfs falan onları da ortalama ayarlarda oynasam yeterli olur.

Asıl önceliğim çok ağır olmaması ve kasanın kalitesiz olmaması.Elimde SSD var,onu takabilirsem de iyi olur.Bütçem 2000 tl civarları 200-300 lira daha oynar çok sorun değil.

• bende aynı bütçede laptop alacağım. fakat şu an dolar çok yüksek. black friday günlerini beklemek gerek , mutlaka indirim olur. marka olarak casper in laptoplari piyasaya gore daha uygun ama millet cok onyargi oile yaklasiyor casper a. nedendir bilmiyorum. benim masaustu bilgisayarim da casper. 2009 dan beri kullaniyorum hala gunluk islerimi rahat karsiliyor. herneyse kısaca şu an laptop almak için uygun zaman olmadığını, yılbaşına kadar magazalarin indirimlerini takip etmenin en mantikli oldugunu düşünmekteyim arkadaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayni durumdayim en fazla 2200 veririm .gunluk isleri halletsin bide gta 5 i orta seviyede oynatsin yeter .kampanyali gunlerde alacaginiz bilgisayarida suraya yazsaniz olurmu begenirsem bende almayi dusunuyorum

8gb ram olsun intel islemci olsun bana uyar :)

Aldiginiz bilgisayari buraya yazarmisiniz?

• Simdilik bir cihaz almadim,ocak gibi bakacagin ama arastiriyorum.

• Varmi bugune ozel 2000 civari guzel laptop

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.