Şimdi Ara

2000 lira altı max 2200 liraya notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum forumda çok konusu açıldı fakat hep farklı bir şey kimi asus lenovo kimi dell diyor ama asusun o fiyatlardaki notebooklarının ekran kartları kötü alıcağım bilgisayar rn azıncan Crysis 3ü mediumda kaldırcak bir şey olmalı ya da low dell düşündüm fakat onun da servisi kötü diyolar beni bilgilendirebilir misiniz? Öneni ekran kartına mı vereyim yoksa başka bir şeye mi yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: carlax

Arkadaşlar biliyorum forumda çok konusu açıldı fakat hep farklı bir şey kimi asus lenovo kimi dell diyor ama asusun o fiyatlardaki notebooklarının ekran kartları kötü alıcağım bilgisayar rn azıncan Crysis 3ü mediumda kaldırcak bir şey olmalı ya da low dell düşündüm fakat onun da servisi kötü diyolar beni bilgilendirebilir misiniz? Öneni ekran kartına mı vereyim yoksa başka bir şeye mi yardım lütfen

Victor markasına bak fiyat açısından performans iyi
  • 2200 liraya bulucağın en iyi ekran kartı 750m dir.ama sitelerden daha ucuzu var mı bilmiyorum

• carlax kullanıcısına yanıt
    Oyun için istiyorsan ekran kartına öncelik ver hız için işlemciye ikisinide iyi istersen fiyattan kaybedersin açıkçası 2200 liraya oyun oynanacak bir pc yok anca victor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiegro

Oyun için istiyorsan ekran kartına öncelik ver hız için işlemciye ikisinide iyi istersen fiyattan kaybedersin açıkçası 2200 liraya oyun oynanacak bir pc yok anca victor

Anca Victor demeyelim, teneffüs ederim pardon teessüf ederim :) sanki ucuz ürün markası imiş gibi.. GTX 850M, Full HD ürün veriyorduk 2000TL ye ama yeni ürünler gelene kadar artıkın yok gibi bir süre yada son birkaç tane işte.
  • quote:

Arkadaşlar biliyorum forumda çok konusu açıldı fakat hep farklı bir şey kimi asus lenovo kimi dell diyor ama asusun o fiyatlardaki notebooklarının ekran kartları kötü alıcağım bilgisayar rn azıncan Crysis 3ü mediumda kaldırcak bir şey olmalı ya da low dell düşündüm fakat onun da servisi kötü diyolar beni bilgilendirebilir misiniz? Öneni ekran kartına mı vereyim yoksa başka bir şeye mi yardım lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: furkannozd

2200 liraya bulucağın en iyi ekran kartı 750m dir.ama sitelerden daha ucuzu var mı bilmiyorum

GTX 850M var 2000TL ye.
    http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g501/Default.aspx

• quote:

GTX 850M olabilir.
    http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g501/Default.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 840m=asus o fiyat aralığında
    750m ve amd ekran kartları acerde var.
    Dell'e bak ama bazı sıkıntıları var sanırım.
    Lenovoda da o fiyatta yüksek ekran kartı yok sanırım.
    Acer, dell ve arkadaşların dediği gibi victor ürünleri karşılayabilir grafik kartı isteklerini.Ama bana sorarsan 750m ve 840m arasında büyük fark olduğunu düşünmüyorum.Victor gaming nickli arkadaş benden daha bilgili tabii.
  • Estağfurullah üstad

2000TL ye GTX 850M var, iyidir. Performansı 750M ve 840M in gayet üzerindedir. (GTX 760-765M ayarındadır yaklaşık GTX 850M)

750M ve 840M ile Crysis3 dersen 840M süründürür, 750M ancak medium 30-31fps. 840M ve 750M arasındaki performans farkı 2014 oyunlarında ve popüler 2013 oyunlarında daha az olmasına karşın 2013 oyunları doğal olarak 840M ile optimize değil, o yüzden de 750M ciddi daha önde.

GTX 850M Crysis 3 icin high settings de 35, GT 750M 22, GeForce 840M 17fps felan. Medium da GT 750M ancak kurtarıyor GTX 850M 55fps ye çıkıyor.
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Aaa yanlış anladın victorcum sizin gibi bu fiyata kaliteli oyuncu notebooku veren başka firma yok anlamında söyledim
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    senin victor daki görevin tam olarak ne yani hangi pozisyondasın
  • Dell 7537 i7u gt750 gddr5 var 2160 TL kartına göre vade ekliyor bende var sabah akşam oyun oynuyorum memnunum , garanti ile işim olmadı o konuda bilgi veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

senin victor daki görevin tam olarak ne yani hangi pozisyondasın

Tam yetkili özel ajan görevindeyim ben Victor da.
  • Arkadaşlar anlaşıldı büyük ihtimalle victor bakacağım peki victorlarda windows bulunur mu yoksa freedos mudur
    Cevaplar için teşekkür ederim ayrıca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.