Şimdi Ara

2000 liler 2 Kez Mezuna Kalanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlerim gelin sarılalım nedir bizim bu çektiğimiz mezuna bırakırız kötü olur daha iyisini yapalım 2. mezuna da kaldık hakkını verelim derken hoop sınav öne çekilir gerçekten wp grubu açmak istiyorum biraz hem böyle dertleşebileceğimiz hem motivasyon grubu olarak var mı beni de al diyen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu 2000 li nesil turkiyenin kayıp nesidir ,kaybedilmiş neslidir. Sbs ye girecez dedik teog oldu ,sağlık lisesini seçtim bölümler değişti ,hemşirelik yerine yardımcı unvanlari falan geldi .Okulda da meslek dersleri yüzünden hiçbir s2m ogrenemeden mezun olduk .mezun olduğumuz gibi tekrar sınav sistemi değişti ikinci kez mezuna kalayim şansımı deneyeyeyim dedim korona belası çıktı basimiza. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GARDASLARIM BENIM
  • Ölcem artık
  • :(

• quote:

Orijinalden alıntı: xms2k

Ölcem artık
    Pm den yazdım hocam

• Ben hocam maalesef.
  • Ve bu sene de kazanamazsam kendimi ticarete veririm buyuk ihtimal , sokarim birader bu nedir allah askina bi gelecek ugruna ugrastigimiz seylere bak

• bogulecem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kromozom473

Ben hocam maalesef.
    Pm den yazdım hocam

• Tam bu sene oluyor dedim üst üste rahatsızlıklar yaşadım gitti 1.5 ay bu saaten sonra ne kadar toparlarsak artık

• fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Pm den yazdım hocam

• Ben varım

• Bu 2000 li nesil turkiyenin kayıp nesidir ,kaybedilmiş neslidir. Sbs ye girecez dedik teog oldu ,sağlık lisesini seçtim bölümler değişti ,hemşirelik yerine yardımcı unvanlari falan geldi .Okulda da meslek dersleri yüzünden hiçbir s2m ogrenemeden mezun olduk .mezun olduğumuz gibi tekrar sınav sistemi değişti ikinci kez mezuna kalayim şansımı deneyeyeyim dedim korona belası çıktı basimiza. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN GARDASLARIM BENIM

• Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    harbiden ya sbs de azıcık etkilerdi obp teog da %30 oldu toplam 2 yanlış falan yapmıştım 88 civarı bi obp m vardı diye 480 bile yapamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

harbiden ya sbs de azıcık etkilerdi obp teog da %30 oldu toplam 2 yanlış falan yapmıştım 88 civarı bi obp m vardı diye 480 bile yapamamıştım
    Aynen öyle iki sınavdan full de çeksem puanım 492 geliyordu düşün Kabataş'a bile ilk yerleştirmeden giremiyordum.

• Vay be ne kadar kisi varmış bu kadar olduğumuzu bilmiyordum.

• Arkadaşlar yetişemiyorum wp grubuna girmek isteyenler pm den numarasını atarsa sevinirim iyi geceler kolay gelsin herkese.

• akıl sağlığım burada mı arkadaşlar gördünüz mü
  • BarneyStınsonn kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam

• Bir de ilk mezun yılı olmasına rağmen 2000' liler var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.