Şimdi Ara

2000 astra hb 70 binde alcam kaç TL eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model astra hb beyaz 1.6 16v GL modeli 4 cam otomatik elektrikli ve ısıtmalı ayna abs 2 yastık klima.araç çok temiz hiç kaza boya değişen yok.lpg de yok.adam 17.900 tl istiyor.tam karar veremedim.kasko değeri 14550 tl.fikirlerinizi merak ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerose -- 16 Mayıs 2010; 17:03:05 >

• 10 senelik gl astra ya 17.900 tl???

15.000 den fazla etmez o da temiz ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

10 senelik gl astra ya 17.900 tl???

15.000 den fazla etmez o da temiz ise.

hocam kafam çok karıştı 17-18 civarında yol tutuşu konfor ve kalite aradığım zaman ve km düşük dersem karşıma pek bişey çıkmıyor.307 baktım bi ara ama çok kez sorunlu olduklarıyla karşılaştım.ne yapsam?
  • 10 yaşında Astra'ya kesinlikle o para verilmez..O paraya 2003-2005 model aralığında bir Astra bile alınabilir..307 yi kullanmadım yalnızca içine oturup sağını solunu kurcaladım vites yollarını inceledim ancak itici geldi bana..18-19 bin Türk Lirası verecekseniz Volvo S40, Laguna II gibi modelleri de düşünebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerose

2000 model astra hb beyaz 1.6 16v GL modeli 4 cam otomatik elektrikli ve ısıtmalı ayna abs 2 yastık klima.araç çok temiz hiç kaza boya değişen yok.lpg de yok.adam 17.900 tl istiyor.tam karar veremedim.kasko değeri 14550 tl.fikirlerinizi merak ediyor

Kasko değeri 14500 se 14 e alınır..
  • Arkadaşlar G kasa astralar da efsane kasa corollalar gibi para ediyor. O arabayı en kötü ihtimalle 16.500 e satar o adam, çünkü alıcısı var. Ben de bir ara araştırmıştım 2001 model 80.000 kmde comfort için 17.500 ün altına inmedi ki 3-4 tane hazır alıcısı vardı aracın.
  • Temiz ise 14.500-15.750 TL aralığında verilebilir diye düşünüyorum..Ama temiz ise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de eğer araç temizse 15.000 TL- 16.000 TL arası verilebilir. Fiyatları çok düşmüyor bunların çünkü piyasada tutulan bir model. Ben de Astra G kullanıyorum.

Yalnız GL modelinde ABS yok emin misiniz araçta ABS olduğundan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan
    Arkadaşlar G kasa astralar da efsane kasa corollalar gibi para ediyor. O arabayı en kötü ihtimalle 16.500 e satar o adam, çünkü alıcısı var. Ben de bir ara araştırmıştım 2001 model 80.000 kmde comfort için 17.500 ün altına inmedi ki 3-4 tane hazır alıcısı vardı aracın.

Tamam G kasa astralari bende cok severim fakat mantik diye birsey var. O araclar cagin cok gerisinde kaldi artik ve o kadar eski tekmoloji bir arabaya o kadar para saymanin hicbir anlami yok. Yukarida bir arkadasin dedigi gibi daha modelli laguna 2 ler var o paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

quote:

Orijinalden alıntı: scan
    Arkadaşlar G kasa astralar da efsane kasa corollalar gibi para ediyor. O arabayı en kötü ihtimalle 16.500 e satar o adam, çünkü alıcısı var. Ben de bir ara araştırmıştım 2001 model 80.000 kmde comfort için 17.500 ün altına inmedi ki 3-4 tane hazır alıcısı vardı aracın.

Tamam G kasa astralari bende cok severim fakat mantik diye birsey var. O araclar cagin cok gerisinde kaldi artik ve o kadar eski tekmoloji bir arabaya o kadar para saymanin hicbir anlami yok. Yukarida bir arkadasin dedigi gibi daha modelli laguna 2 ler var o paraya.

Haklısınız ben de aynı düşüncedeyim ancak bizim ülkemiz bu konu da çok duygusal davranıyor :)

• İşin içine pek girmemiş arkadaşlar 14 küsür falan diye yazmış ama , 15 ve aşağısına alacağınız Astra inanın haşat olur.

2008 senesinde 2001 model Astra'yı yemin ederim 17.200'e evin önünden alıp götürdüler.(LPG de yoktu.)

Gerçekten piyasası olan araçlar.
  • 10 yaşındaki sıradan bir araca o para verilir mi?
    Kesinlikle veren olur orası ayrı ama bari siz o verenlerden olmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

İşin içine pek girmemiş arkadaşlar 14 küsür falan diye yazmış ama , 15 ve aşağısına alacağınız Astra inanın haşat olur.

2008 senesinde 2001 model Astra'yı yemin ederim 17.200'e evin önünden alıp götürdüler.(LPG de yoktu.)

İşin içi derken hiç araba alıp satmadığım ima ediliyor sanırım..Sizin hoşunuza giden rakamı söylemedim diye bu işlerden hiç anlamıyor değilim..Ayriyeten astranız var diye de fanatiklik yapmayınız..Daha geçen yaz 90 binde 2004 abs- ebd + 4 airbag 1 yıllık lpg li, lastikleri yeni 4 hava yastıklı focus hb mi sattım rakam 18 bin tl ydi..Bu arabaya verilecek para 14 bin tl dir ama isteyen 15 de verir 17 de keyfine kalmış..Söylendiğine göre arabaya ne yeni lpg takılmış ne de sıfır marka 4 lastik takılmış demem o ki fiyatı artıracak bir durum söz konusu değil..Ben edeceği parayı söyledim..Muhtemelen abs dahi olmayan (o yıllarda bu donanımda opsiyondu abs ve genelinde de yoktur..) İstediği kadar temiz olsun 17900 gibi bir para verilmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

İşin içine pek girmemiş arkadaşlar 14 küsür falan diye yazmış ama , 15 ve aşağısına alacağınız Astra inanın haşat olur.

İşin içi derken hiç araba alıp satmadığım ima ediliyor sanırım..Sizin hoşunuza giden rakamı söylemedim diye bu işlerden hiç anlamıyor değilim..Ayriyeten astranız var diye de fanatiklik yapmayınız..Daha geçen yaz 90 binde 2004 abs- ebd + 4 airbag 1 yıllık lpg li, lastikleri yeni 4 hava yastıklı focus hb mi sattım rakam 18 bin tl ydi..Bu arabaya verilecek para 14 bin tl dir ama isteyen 15 de verir 17 de keyfine kalmış..Söylendiğine göre arabaya ne yeni lpg takılmış ne de sıfır marka 4 lastik takılmış demem o ki fiyatı artıracak bir durum söz konusu değil..Ben edeceği parayı söyledim..Muhtemelen abs dahi olmayan (o yıllarda bu donanımda opsiyondu abs ve genelinde de yoktur..) İstediği kadar temiz olsun 17900 gibi bir para verilmez..

Bakın sırf imzamdaki araca takılıp , aracın o fiyatı ettiğini savunduğumu düşünmeniz sizin bakış açınız , saygı duyarım.

Eğer cevabımı iyi okursanız hiçbir yerinde fiyatı destekleyen ifadem yoktur.Galerici ağırlıklı 2. el piyasamız maalesef bazen mantıksız fiyatlar oluşturabiliyor.

Ama bu bir gerçek ve sadece Astra'ya has bir durum değil.

Vw ağırlıklı bir forumu z maalesef , şimdi Astra yerine Golf ya da Bora gibi bir araç söz konusu olsaydı inanın bu kadar tepki olmayacaktı.

• amcam aynı model 1.4 gl ve tek donanımı sürücü hava yastığı kazasız 75 bindeki aracını 16 ya ilanı verdi trink 15 veren birçok kişiye satmadı sonrada vazgeçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.