Şimdi Ara

2000 astra g kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamlara bi arac bakiyoruz.bugun 2000model hb comfort astra baktim. 23400tldedi son fiyata. Aracta 2parca boyali 102binde doseme gogus temiz.lpg li.kaputta baya derin cizikler var,kırmızı renk

Eve gelirken bi arac daha gordum. 2000model mavi renk 137binde sedan astra gl. Doseme gogus temiz.lpg yeni takilmis, triger yeni degismis.fiyata 23250tl dedi.

Ne dersiniz, hangisi secilmeli,fiyatlar nasil?
    Bence cok yüksek ama malum siteye bakinca normal gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek fiyat 15 yaşında araçlar.
    B sınıfı hb araçlar tavsiye ederim Getz 206 207 vb hem yeni hem az masraflı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Yüksek fiyat 15 yaşında araçlar.
    B sınıfı hb araçlar tavsiye ederim Getz 206 207 vb hem yeni hem az masraflı olur.

B sınıfı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilometrele dikkat edin. Düşürülmüş olma ihtimali yüksek.
  • O araçlar ne 102 binde ne de 137

• Kilometreyi kontrol et eğer orjinalse kaçırma o araçları.

• Kirmizi aracın sorgusunda muayene kmleri orjinal gibi gozukuyor.yine de 16yasindaki arac icin km baya dusuk.dusurulmus olma ihtimali var.

Araclar ayni yasta kmler 102 ve 137. Durumlari aynı gibi dersek hb mi sedan mi secilmeli?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutuk gibi araba ben sana diyeyim ve cok yakiyor 70 lira gaza 220 km falan gidiyor direksiyon hissiyati berbat bir araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya alınacak en son araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Kutuk gibi araba ben sana diyeyim ve cok yakiyor 70 lira gaza 220 km falan gidiyor direksiyon hissiyati berbat bir araba

senin araba bozuk herhal, şehirdışı lpg ile 7-7.5 yakmalı, şehiriçi de 10-11
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Kutuk gibi araba ben sana diyeyim ve cok yakiyor 70 lira gaza 220 km falan gidiyor direksiyon hissiyati berbat bir araba

Lpg ile 7-7.5 imkansiz lpg benzinden daha cok yakar o arabanin benzinlisi 9 litre benzin harciyor. 11 litre lpg yapar normal hesapda. Alacagin araba eski olsudu icin 12-13 lt gaz rahat yakar

• 17-18 edecek arabalar.Alma kardeş yazıktır parana.Git başka araba al.Bit yavruları turşusunu kursunlar 2000 model astraların 23 müş hadi lan ordan.
  • Cok para
  • herşeyiyle sınıf ortalamalarında bi araç.
    koltuk süngeri biraz sert gelebilir oda uzun yolda öyle
    olası gerektiği içindir. yoksa bacak kan dolaşımı güçleşir uyuşur.
  • quote:

quote:

quote:

Lpg ile 7-7.5 imkansiz lpg benzinden daha cok yakar o arabanin benzinlisi 9 litre benzin harciyor. 11 litre lpg yapar normal hesapda. Alacagin araba eski olsudu icin 12-13 lt gaz rahat yakar

9litre benzini şehir dışı mı harcıyor, motor aşınmış olmalı bayağı ya da 150 ile gidiyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

9litre benzini şehir dışı mı harcıyor, motor aşınmış olmalı bayağı ya da 150 ile gidiyorsun

Fabrika verisi o 12-13 lt den az yakmaz sehir ici disi farketmez ve o paraya o araba alinmaz 8 ay kullandim kutuk gibi araba direksiyonu hele berbat

• Yapmayin hocam 2000 model arabaya 23 bin lira, yazik gunah.

• quote:

Direksiyon hissiyatı kötü mü ?
    araçta bir sorun vardır.
    Kütük kısmında haklısın koltuklar ve süspansiyon bayaa sert şehir içinde çok rahatsız ediyor.Ama bu sertlik sayesinde dönemindeki en iyi yol tutuşa sahip araçlar arasına giriyor.

• Uzak dur derim. Lpg ile uyumlu sayılsa da uyumsuzdur. Sürekli arıza ışığı yakar ve size dert açar. Aniden rampada kalabilirsiniz. Beyin arızası meşhurdur. Elektronik arıza meşhurdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Yapmayin hocam 2000 model arabaya 23 bin lira, yazik gunah.

Burası Türkiye
    2000 modele şükretsin o fiyatlara 95-96 model sorunsuz araç satanlar-alanlar var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.