Şimdi Ara

200 Tl ye Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklığım bozuldu yeni kulaklık alacağım.200 Tl bütçem var. Kulak içi kulaklık arıyorum.Genelde pop dinliyorum.Bass ve tiz seslerin kaliteli olması gerekiyor.Ayrıca Türkiye'deki bir yerden alacağım.Bazı kişilerin açtığı ilanlardan değil de internet mağazalarından almayı tercih ederim.Yardım ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Ben şu kulaklıkları buldum.Hangisi daha iyidir.
    Audio-Technica ATH-ANC23
    http://www.hepsiburada.com/liste/audio-technica-ath-anc23-quietpoint-aktif-gurultu-engelleyici-kulakici-kulaklik-siyahaudio-technica-ath-anc23-quietpoint-aktif-gurultu-engelleyici-kulakici-kulaklk-siyah/productDetails.aspx?productId=evaudioathanc23&categoryId=17414#Gorseller
    Sennheiser CX300-II
    http://www.hepsiburada.com/liste/sennheiser-cx300-ii-precision-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?productId=evsenncx300ii&categoryId=17414

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agera147 -- 22 Ağustos 2012; 19:59:54 >

• İnternet ten alabiliyorsanız yurt dışından da alabilirsiniz sanırım. Amazon dan alabiliyorsanız Turbine sizin saydıklarınızdan daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için yurtdışından almayı düşünmüyorum.
  • Örneğin cx300 ün yurt dışı fiyatı 100 tl bile etmiyor da o yüzden.

• Bende biliyorum yurtdışında daha ucuz olduğunu ama birkaç kere yurtdışından ürün aldım ve bozulunca garanti işlemleri yurtdışında olduğu için bazı sorunlar yaşadım.O yüzden bu sefer yurtiçinden almaya karar verdim.
  • Turbine çok sağam kuaklıktır. Kolay bozulmaz. Kasası metalden. Taş gibi. Monster zaten kablo firması. Dolayısıyla kablolar da sağlam. Ama siz bilirsıniz. Zaten amazon garantisiz satıyor. Onun dışında forumda Audio technica cks90, cks77, ckm99, ckm500, Klipsch Reference S4 gibi kulaklıklar satan güvenilir üyelerimiz var. Örneğin fastfalcon. Saydıklarınızdan iyi kulaklıklardır. Yanlış hatırlamıyorsam yurt dışı garantili ama garantiyle satıcı ilgileniyor. Siz sadece yurt dışına gönderim parasını veriyormuşsunuz. Ama emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 23 Ağustos 2012; 11:00:19 >
  • fastfalcon arkadaştan 130 tlye sıfır ath cks90 almanı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.