Şimdi Ara

200 TL ve üzeri ilk harcamaya 200 TL Bonus! (İlk kez Garanti BBVA müşterisi şartlı)(Paracard dahil) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: godofmoon Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
10
Favori
9.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam sektör şartı belirtmemiş ki zaten ben migrostan harcama yaptım ona rağmen yatmadı puan. normalde puanlar yüklenseydi kullanımı 31 ocak sondu. ilk kayıt oluşturduktan sonra ne arayan oldu ne soran.Cumaya kadar bekleyelim bakalım

• Allah belanı versin garanti en mal banka hala cevap yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 200 TL Bonus! (İlk kez Garanti BBVA müşterisi şartlı)(Paracard dahil)
    Benim bonuslar yatmış darısı yatmayanlara 🥳

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 200 TL Bonus! (İlk kez Garanti BBVA müşterisi şartlı)(Paracard dahil)
    Benimde yatmış
    bu puanı kartsız kullanabilirmiyim

• Dijital Onboarding Bonus kampanyasindan kazandiginiz 200 TL bonus kartiniza yuklenmistir. Bonusunuzu 27 Subat 2022'ye kadar kullanabilirsiniz. Bilgi:bonus.com.tr B002

• Kayıt açmış mıydınız bonus için ? Bizim bir hesabımıza geldi 200₺ bonus, diğer hesabımıza gelmedi. Evde 2 kişi ayrı ayrı başvurmuştuk

• 200tl bonus yüklenmiş. böyle bir kampanyadan haberim yoktu, hediye gibi oldu 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 200 TL Bonus! (İlk kez Garanti BBVA müşterisi şartlı)(Paracard dahil) 

• Benim hala yatmadı nasıl bir saçmalık bu ya banka kartı benim banka kartı olup yatan var mı

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde 2 kişi banka kartı alarak katıldık kampanyaya birine yattı birine yatmadı.

• sahinn80 kullanıcısına yanıt
    Paracardın sanal ilemi yaptnz alışverşi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bonus yatan paracard ile migros sanaldan alışveriş yaptık ama sanal kart ile değil direk paracard ile. Bonus yatmayan paracard ile eczaneden fiziki olarak harcama yaptık

• sahinn80 kullanıcısına yanıt
    Ben kart gelmediği için sanal ile yaptım yüz tane farklı yere şikayet ettim hala sonuç yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayın 22sinde kayıt açmıştık, bu sabah 200 bonus yüklenmiş.

• Allah bin belanı versin garanti kart gelmediği için paracardın sanalı ile yaptık alışverşi neymiş sanal kart dahil değilmiş

Hocam benimde güya adresi bulamadık ayağına kart ortalar da geziyor ama ben beklemedim hepsiburada dan garanti pay la alış veriş yaptım ve şikayetten sonra bugün yattı

• allah yardımcınız olsun en kan emici bankaya bulaşmıssınız. hesaptan paraları kart ucretlerini masrafları hiç gostermeden gizli gizli cekiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.