Şimdi Ara

200 km ile kaza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 200 ile çarpamaz. Çünkü vurduğu kamyonetin de bir hızı var. Kamyonet 90 ile gitse araba ile göre 110 ile gidiyordur.

    Ki ben 200 olduğunu da sanmıyorum hızın.

    Hiç mi frene dokunmadı bu adam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz duvara 190 ile vuran focus ile karşılaştırmayın kazayı. kendisi 200 ile olsa bile en az 90 ile hareket eden nesneye vuruyor. çarpma hızı 110 + yine sabit kalabilen bir nesneye vurmadığı için hem kendisi hem de kamyoneti savuruyor ve öyle vuruş anında momenti sıfırlanmıyor. Yani emniyet kemeri takılıysa %50 ihtimalle hayatta olmalı. 200km/h hızla duvara vursa bırak astra, s600'ün bile şansı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 3 Mart 2017; 11:24:7 >
  • Aracin 200kmh ile bu kazayi yaptigi kanaatinde miyiz? Gorgu tanigi yok hizliydi diyen. Gostergenin cok hassas bir iletken cubuk oldugunu biliyoruz, 200kmh'yi bilmeyenler araci övmüş. Eğer cidden 200kmh ile carpti ise allahın sevilen kuluymuş..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    Guzel tespit hocam. Aracin hizinin 200kmh olmadigi burdan da anlasilir. 1.3 dizel 200kmh yapamaz diye dusunuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 3 Mart 2017; 7:57:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araçtaki kanı,aracın direksiyonunu görünce kusura bakmayın da sanki adam normal yaralı olarak kurtulmuş gibi yorum yapıyorlar.Allah korusun ama bence ağır yaralı adamın durumu çok kritiktir.
  • 180 ile giderken 110 ile giden araca çarpıp sağ çıkan biriyle konulmuştum daha önce. Çarptığı cisim de hareketli olunca çarpma etkisi aradaki fark kadar olacak haliyle enerji yönü aynı çarpan araç kendi tepkimesi olan aradaki fark kadar enerjiye maruz kalacak. Kadran 198 gibi bir hızda kalmış, Kadran sapması da hesaplanırsa muhtemelen 180-185 gibi bir şey çıkar; kamyonet 120 ile gidiyor olsa zaten fark 60-65 km ki bu da normal bir kaza etkisi. Böyle kazalarda esas etki çarptıktan sonra savrulmada başka bir yere çarpılırsa ortaya çıkar. Ancak emniyet kemeri önemi de ortada gördüğü gibi... adam kafayı direksiyona vurup direksiyonu kırmış, kemeri takılı olsa hafif sıyrıkla atalatırdı sanıyorum, tabi çok yüksek ihtimalle iç kanama olabilir.
    İnsan vücudu 60 km/h'in üzerindeki hızlarda kaza yaptığında bir cisme çarpmasa bile vücut içindeki organların hareketinden yüksek ihtimalle iç kanama geçirebilir. Etki vücuda tümüyle geliyor ve aniden bir cisme çarpıp durmaya zorlanıyorsunuz, vücudunuzun içindeki organlar 60-65 km/h hızla gidiş yönünde harekete devam etmek istiyor kısacası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: QRX

    https://youtu.be/LmRkPyuet_o

    190 ile beton duvara çarpmakla aynı yönde giden araca çarpmak çok farklı şeyler

    o hızda hangi araba çarparsa çarpsın focus gibi olur
  • Önündekilere sellektör de çakmışmışmıdır dersiniz sol şeridi boşaltttt demek maksadı ile. Hız felakettir anlayalım lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arif


    quote:

    Orijinalden alıntı: QRX

    https://youtu.be/LmRkPyuet_o

    190 ile beton duvara çarpmakla aynı yönde giden araca çarpmak çok farklı şeyler

    o hızda hangi araba çarparsa çarpsın focus gibi olur

    Örnek olsun diye koydum hocam. Elbette farklı şeyler. Size katılıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sleeper

    ağır yaralı olunca güvenli, ölseydi peki güvensiz mi olacaktı?
    burnu kanamadan çıksa anlarım. arkadaş adam ağır yaralı ağır.
    Hem alkollü araç kullan hem de de 200 km yap hadi kendini geçtik başkasının hayatını tehlikeye at.
    çarptığı araçda yakınınız olsaydı bu yorumu yapar mıydınız. Burda da gelmiş arkadaşlar bunu kınamak yerine aracı övüyorlar. Pes pes

    astra kadar kafanıza taş düşsün.


    Boş ver dostum sen gayet mantıklı açıklama yapmışsın, buradakiler Astra övmeye kalkmış eğer Astra 'nın çarptığı kamyonet hareket halinde değil duruyor olsa idi o Astra iki kat olurdu ve çarptığı kamyonet eski 20 yaşından fazla bir araç çarpışma halinde kasası falan metal ayrılmaları olmuş yeni bir kamyonette bu dediklerim zor olurdu ve Astra 'yı kamyonetin arkasından çıkarmakla uğraşırlardı ha anladığım kadarı ile Astra sahibi ölmek için elinden geleni yapmış sonucu kendi yaşayacak yazık vallahi içki hız sınırı 100 km 'lerde olan bir yol da 200 km ile kamyonete girmek niye bu insanlar bu kadar zayıf irade sahip olurlar anlayamıyorum..

    Cezalar ağır olacak abi öyle böyle değil gerekirse ülke olarak bu suçları işleyenleri hapishaneler de ömür boyu bakacağız gerekirse suçlular 1 2 3 milyon nüfusa sahip olsun ama yeter ki elini kolunu sallaya sallaya içimizde dolaşmasınlar içki içen birini yakaladın mı 10 yıldan aşağı vermeyeceksin girecek yatacak ki diğerleri de görünce ibret alsın, Allah korkusunun azaldığı Dünya 'da uygulanacak tek yol ağır cezalar şart hep diyorum diyeceğim de..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 3 Mart 2017; 13:35:41 >




  • Aracın kadran hız yanıltıcı tabi ama kamyonetin kasasını yol kenarına fırlatması hızını gösteriyor birde gördüğüm kadarıyla kamyonetin yanından vurmuş çünkü tam yandaki dinlenme alanından çıkarken vurdu diyor şahıs,yani arkadan vursa kasa altına girip araç orada kalırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 km/saat
    POLİS MEMURU
    GECE VAKTİ
    ALKOL



    tehlikenin farkında mısınız? halkı koruması için güç ve ünvan verilen kişiler halkın canını riske atıyor. 2 güne mesleğe geri döner.
  • Alkol+aşırı hız. Bir de polis.. Ahlaki değerler adına yorum yapmamayı tercih ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.