Şimdi Ara

20 yaşındaki birinde damar tıkanıklığı olabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Peki nasıl bir yol izleyeyim? İstanbul Avrupa yakasında olacağım. Herhangi bir hastane ya da kardiyolog öneriniz var mıdır hocam?

Avrupa tarafını pek bilmiyorum malesef ben Anadolu tarafında yaşıyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben çarpıntı başlamadan önce mülakata girip geçememiştim. O zamanlar bir tık ona üzüldüm ama sonra geçti bişi kalmadı yani. Şu an bir hastane belirledim gibi. Orayla bir iletişime geçeceğim.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkürler yinede
  • Bu zamanda herkeste her hastalık bulunabilir. Radyasyon desen var, gdo desen var, hareketsizlik var, dert var, tasa var; var da var. Bu soruyu sorma sebebin nedir? Muhtemelen bir belirti ile karşılaştın, genç yaşta kalp şakaya gelmez. Yaşlı birine göre daha çabuk götürüyor, varsa bir belirti bir doktora görün.

"Meclis kürsüsüne çıkıp birbirine atıp tutan, hakaret eden vekillerin, daha sonra meclis lokantasında 'karşılıklı' güle oynaya yemek yediğini görseydiniz, tanıdıklarınızla siyasi tartışmalara asla girmezdiniz."

- Muhsin YAZICIOĞLU
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    30 bin ha super

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2guyS kullanıcısına yanıt
    Hocam kardiyolojiye göründüm. İlaç verdi ancak hala çarpıntım var. Bazen sol kolumda uyuşma, karıncalanma hissiyatı vb. oluyor.
    Çay kahve çok içiyormusun ?
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Günde 2 demlik kapalı çay içiyordum. Hatta bir kupaya 2-4 kaşık arası şeker vb. atıyodum. Bu çarpıntı meselelerinden dolayı günde 2 bardak normal içiyorum artık.
    Oo arkadaş o neymiş be. İnsülin direnci çoktan oluşup üstüne tip-2 diyabet riski olabilir. Metabolik sendrom da çok yaygınlaştı bu devirde.

• quote:

Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi

Hocam kardiyolojiye göründüm. İlaç verdi ancak hala çarpıntım var. Bazen sol kolumda uyuşma, karıncalanma hissiyatı vb. oluyor.

Fibromiyalji’yi araştır, hastanede ilgili bölümlerdeki testlerinde nir şey çıkmazsa psikiyatriste görün.

Benim 2,5 ay önce sırt ağrım vardı, 1 hafta sonra sol elim uyuşmaya ve bileğimde ağrı başladı.

Sol ele bileklik taktık, sağ elde başladı.

Ortopedi,

fizik tedavi doktoru + 14 gün fizik tedavi

beyin cerrahi,

romatoloji

bölümlerine gittim. MR’lar, testler hepsi yapıldı.

Boyunda fıtık var, Kolda sinir sıkışması var fakat benim şikayetlerimi tam karşılamıyor.

Psikiyatristimle görüştüm, durumu anlattım. Bana bir ilaç verdi. 3-4 gündür el ve kollarımdaki ağrı geçti gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olabilir 18im de vardı benim

Demir eksikliğide çaydan olabilir. Bir süre hiç içmeyin toparlasın vucud.
  • Bu zamanda bu kadar besini alıp göbek yapmak da kolay değil hani. Bence bırak dursun. İlerde herşey daha zamlandığında ister istemez verirsin :)

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kilo almam 2015-2016 gibi liseye geçtiğim yıldı. O yıl 55’ten 85 olmuştum.
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    En son bir şey çıkmazsa psikiyastriste gitmeyi düşünüyorum
  • muaz199 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kan tahlili yaptı doktor. Olsa söylerdi yani
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Zor olucak ama deneyeceğim.
  • ülkenin yarısında demir eksikliği var onu çok kafana takma

anksiyete olabilir hocam, bendede çarpıntı vardı kardiyologa gittim EKG , MR , Kan Testleri Hepsini Yaptırdım ama hiçbir şey çıkmamıştı. kalp çarpıntı yapacak diye stresleniyorsan hiç geçmez ben 1 ay boyunda öyle gezdim sonunda sorunun anksiyete / gereksiz panik olduğunu anladım birkaç hafta içinde doktora gitmeden kendi kendimi düzelttim. en önemlisi asla panik ve stress yapmamalısın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.