Avrupa tarafını pek bilmiyorum malesef ben Anadolu tarafında yaşıyorum . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bu zamanda herkeste her hastalık bulunabilir. Radyasyon desen var, gdo desen var, hareketsizlik var, dert var, tasa var; var da var. Bu soruyu sorma sebebin nedir? Muhtemelen bir belirti ile karşılaştın, genç yaşta kalp şakaya gelmez. Yaşlı birine göre daha çabuk götürüyor, varsa bir belirti bir doktora görün. |
"Meclis kürsüsüne çıkıp birbirine atıp tutan, hakaret eden vekillerin, daha sonra meclis lokantasında 'karşılıklı' güle oynaya yemek yediğini görseydiniz, tanıdıklarınızla siyasi tartışmalara asla girmezdiniz." - Muhsin YAZICIOĞLU |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fibromiyalji’yi araştır, hastanede ilgili bölümlerdeki testlerinde nir şey çıkmazsa psikiyatriste görün. Benim 2,5 ay önce sırt ağrım vardı, 1 hafta sonra sol elim uyuşmaya ve bileğimde ağrı başladı. Sol ele bileklik taktık, sağ elde başladı. Ortopedi, fizik tedavi doktoru + 14 gün fizik tedavi beyin cerrahi, romatoloji bölümlerine gittim. MR’lar, testler hepsi yapıldı. Boyunda fıtık var, Kolda sinir sıkışması var fakat benim şikayetlerimi tam karşılamıyor. Psikiyatristimle görüştüm, durumu anlattım. Bana bir ilaç verdi. 3-4 gündür el ve kollarımdaki ağrı geçti gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu zamanda bu kadar besini alıp göbek yapmak da kolay değil hani. Bence bırak dursun. İlerde herşey daha zamlandığında ister istemez verirsin :) |
|
|
|
ülkenin yarısında demir eksikliği var onu çok kafana takma |