Şimdi Ara

20 YAŞINDA KAFASI KESİLEREK ÖLDÜRÜLEN ASKERİN KATİLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
421
Cevap
5
Favori
47.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
378 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orda masum halka zarar veren delen deşen ezen kesen insanları savunmak hainliktir nokta umarım bir yargı mensubu icabınıza bakar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2019; 13:0:12 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Hayal dünyandan çıkıp gerçek Dünya'ya gelme vaktin geldi kerimcem'cim. Çok döndün kafan yerinde değil biliyorum ama gerçeklerle yüzleşmen lazım.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Normal bir ülkede yazdıkların ağır suc unsuru ama burasi Turkiye. Dua edin ulke normallesmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda ben nerde akp övdüm canımın içi darbe karşıtı olmak akp li olmak demekmi acilen madde kullanımını bırakın...darbeci hainlere bir gül dağıtmadığınız kaldı burda..
    bence rte kalsın bir süre 100 ce hatalı politikası olsada anca hakkınızdan o geliyor geldi sizin vesayetçi zümrenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2019; 13:37:12 >
  • Burada yorum yazan akplilerin anlamadığı nokta şu.Bu askerler kendilerine verilen emirleri uyguladı.Bugün kendilerine bu emirleri verenlerin hangisi asıldı?Hangisi öldürüldü?Bir tek Semih Terzi ve birkaç üst rütbeli darbeci darbe anında öldürüldü.Geri kalan teslim olan darbecilere kimse dokunmadı.Hukukta nasıl bir ceza sistemi varsa ona göre cezalandırıldılar.Hiçbiri ne asıldı ne de kafası kesildi.

Yahu meclisi bombalayanlar,halkın üzerine uçaklardan ve helikopterlerden bomba atanlar bile bugün yaşıyor!

Gelmişsiniz ''O köprüde ailenizden biri öldürülseydi ne tepki verirdiniz?'' diyorsunuz.Halkın tepkisi ile devletin tepkisi farklıdır.Halk orada galeyana gelip askerleri öldürmeye çalışabilir bunu engelleyecek güçte devletin kendisidir.Devlet suçluları yakalar ve cezalandırır.Bu ülkede devletten başka kimseye ceza veremez.Hele ki bu devlet 'ölüm cezasını'' bile kaldırmışken,apo denen 30 bin insanın katilini yıllarca içerde beslerken sırf darbeci bir komutanın emrinde olma talihsizliğine düşen bu genç askerin suçu neydi?Dahası bu askerin başına komutan olarak atananların atanma emirlerinin altında kimlerin imzaları olduğunu da biliyoruz.

Sizin hiç mi ailenizden 1980 darbesinde asker olan,28 Şubat sürecinde asker olan kimse yok?Hangisi üstlerine karşı gelebildi?Bu hesaba bakarsak 1980 darbesinde ve 28 Şubat sürecinde görevli askerlerden de hesap sorulması gerekir.Sonuçta onlarda anayasal düzeni ortadan kaldırmaya çalışanların,meclisi ve partileri kapatanların emirlerini uyguladı.Dahası MHP'nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'te 1960 darbesinde aktif görev alan ve radyolardan darbe bildirisini okuyan kişi değil mi?Ne yapalım şimdi gibip mezarını mı yıkalım?

15 Temmuz darbe girişimine katılan ne kadar asker ve subay varsa yargılanmalı fakat o gece kanunlar dışına çıkarak kendi başlarına yargı dağıtmaya çalışanlardan da hesap sorulmalı.Burada bir gencin 20 yaşında bir gencin kafasını kesmekle övünen birisiyle karşı karşıyayız.Suçunu açıkça itiraf etmekten çekinmeyen dahası öldürülen gencin ailesiyle dalga geçme cesaretini kendinde bulan adeta ''devlet bana hiçbir şey yapamaz'' kafasında olan birisiyle karşı karşıyayız.Bu kişinin bulunup yargılanması gerekir.

• Bunların ve bunları savunanların var ya ...

Ulan ya

Forumda konusunu gormedım idi. Twitter az önce gordum.

Pislik aşağılık böcek sürüsü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    askerlik yapmadığın nekadar belli komutanın önümde şey yap dese şey yapmak zorunda değilsin, akıl (delilik) ve hukuk yoksunu emirlerini gerçekleştirmeme hakkın dibine kadar kanunlarımızda var....
    darbe dünyanın hiç bir yerinde yasal bir süreç değildir ülkenin kanunlarına anyasasına devletine her türlü tecavüz eder zaten, orman kanunlarıyla işi yürütürler okey hadi güle güle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2019; 13:51:31 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    mutemlen birine fake bir adres açtırıp ordan yazdırmışlar onamı inanıyorsunuz allah aşkına? 12 yaşında veled yapar...işinize geldiğinize inanıyorsunuzda ondan..
    muhtemlen fake zaten..yok itiraf etmiş...bülent ersoyda doğuruyormuş
    masum vatandaşlara zarar verdiyse bilerek iyikide temizlenmiş yokedilmiş diyorum, elbette suçu yoksa üzülürüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2019; 13:49:47 >
  • Fake olması bu tür olayların olmadığını gostermez
    Sarıklı sakallıları gormedık mı orada nasıl saldırıyorlar ? Poz veriyorlar zafer işareti falan..

Öyle muha falan atıp durma yanı..

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    ben anneni babanı kardeşini kesiyim doğruyım sen kesin bana üzülürsün iyi çocuktu ailemi öldürdü ama özünde iyiydi dersin kesin hepiniz meleksiniz adeta..ayrıca bu çocuğun haberi yapılmıştı önü arkası herşeyi fetö bağıntılıydı diye hatırlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2019; 14:7:3 >
  • Hocam bu kişi fetonun siyasi ayağı denince Ecevit, çiller, Demirel gibi isimlerin milyon yıllık fotoğraflarını atan birisi. Neden hâlâ cevap verip sinir katsayınızı arttırıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halkına silah tutup öldürmeyle sisyasi rantı bir tutmak,sanki fetöden once demokrasi kelebeğidiydinde onlarda fetöye darbeci din ve inanç düşmanı zır pırt siyasete burun sokan geri kalmış vesayetçi askeri yapıdan kurtulmak için göz yumdu tabi kanlı bıçaklı olunca işler değişti ..son 25-30 senede postal sever grup haricinde göz yummayan yoktu zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2019; 14:38:33 >
  • Köprüde masum halka kurşun sıkan masum sevgi pıtırcığı gariban kişi.

Bi defolup gidin. Ülkede adalet olsa oradaki bulunan tüm askerler köprü ayağına asılırdı.

Teröristleri masum gösteren pkk yalakaları bir bunları masum diyen abd fetö yalakaları iki. Bu ülkede adalet olsa hepinizi guantanamo benzeri yere sürerdi.

• Burada bunu güzelleyenleri halka kurşun sıkan şerefsizleri savunanları fetö artıklarını görüp ihbar kabul edip harekete geçecek bir savcı yok mu?

Ekşi 1 burası 2 fetö pkk dhkpc sevicisi ne çok şerefsiz hain varmış haberimiz yok.

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    İnternette var. Ablasının tweeter'ında var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Askerimizin kafası kesilerek öldürüldüğünü nereden biliyoruz, fotoğraf, video, adli tıp raporu vs var mı?
    Hocam Murat Tekin'in linç edilerek öldürüldüğü videolarda da görünüyor (ablasının twitter'inda izlediğim kadarıyla), ben otopsi raporunu bulamadım ama diken.com.tr şöyle demiş

quote:

Tekin’in otopsi tutanağında ölüm nedeni, ‘vücutta yaygın darp, kesici delici alet yaraları ile boyun baskısı ve ağız burun kapanmasına bağlı boğulma’ olarak tespit edilmişti.

Diken
    Darbeyi bastıran sivillere muafiyet: Linç edilen Harbiyeli'nin katillerine takipsizlik - Diken
    http://www.diken.com.tr/gerekce-darbeyi-bastiran-sivillere-ceza-muafiyeti-linc-edilen-harbiyelinin-katillerine-takipsizlik

Kafa kesme muhabbeti hatırladığım kadarıyla linç edilmiş yaralı bir askerin taşınırken çekildiği fotoğrafla ortaya atılmıştı.

Yusuf denilen şahsiyet şov yapıyor büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.