Şimdi Ara

20 saattir pc başındayım bişi olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir haber vardı uzun süre pc başında oturmaktan ölmüştü 20 saat çokmu fazla ? ve artık bacaklarım gerçekten uyuşuyor fena halde gözlerim ağrımıyor ama sizce bişi olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can8063 -- 1 Nisan 2012; 2:23:43 >

• İnanmayanlar olabilir ben sadece sorumun cevabını istiyorum ölmem diimi
  • ölmezsin o kadardan da derdin ne bilader yat uyu sabah tekrar otur başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

ölmezsin o kadardan da derdin ne bilader yat uyu sabah tekrar otur başına

Dün sabah oturdum işte ara ara kalktım tabi sürekli oturmadım 4-5 saatte bir 5 dk. kalkdım neyse bişi olmaz inş.
  • Hiç olmadı kalk bi odayı turla hocam manyak mısın ya, 4-5 saatte değil 1-2 saatte bir yap bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPrince27 -- 1 Nisan 2012; 2:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPrince27

Hiç olmadı kalk bi odayı turla hocam manyak mısın ya

Bacaklarım uyuşmasın diye sandalyenin üstüne aldım bağdaş kurdum şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu yüzden ölen bir tane eleman vardı onun ss konulmamış hayret
  • 2 saate kadar göğsünde sancı başlamazsa bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin

2 saate kadar göğsünde sancı başlamazsa bir şey olmaz.

Yok şuan sadece bacakları uyuştu
  • Gereksiz.
  • quote:

Uzun süre bilgisayar başında kalmanın etkileri

Bilgisayarın başına gündüz oturup akşam kalkan ya da gece başlayıp güneşin doğuşuna bilgisayar başında şahitlik eden bünyede oluşan etkidir.

aklın bulanması, gözlerin ağrıması, başın ağrıması, hiç bir şey yapılmadığı halde çöken yorgunluk hissi, sebep olmadığı halde moralin bozulması gibi kişiden kişiye değişen etkileri vardır.

sosyal hayatı etkilemesi de cabasıdır.

bütün bunlara rağmen bilgisayar ve internet kişiyi yavaş yavaş etkisine alır, kişi yapacak bir şey bulamasa dahi kalkıp bir şeyler yapmayı aklının ucundan geçirmez.

uyuşukluk gittikçe had safhaya ulaşır. temel ihtiyaçların dahi giderilmesi büyük sıkıntı yaratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: wicked-muk

Gereksiz.

Ne gereksiz adam akıllı bi soru sorduk
  • Ben bikere yazın hiç kapatmamıştım .

Sonuç: Kas gevşetici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

quote:

Orijinalden alıntı: wicked-muk

Gereksiz.

Ne gereksiz adam akıllı bi soru sorduk

Rahatla o zaman.Ölmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dan-ger

quote:

Uzun süre bilgisayar başında kalmanın etkileri

Bilgisayarın başına gündüz oturup akşam kalkan ya da gece başlayıp güneşin doğuşuna bilgisayar başında şahitlik eden bünyede oluşan etkidir.

aklın bulanması, gözlerin ağrıması, başın ağrıması, hiç bir şey yapılmadığı halde çöken yorgunluk hissi, sebep olmadığı halde moralin bozulması gibi kişiden kişiye değişen etkileri vardır.

sosyal hayatı etkilemesi de cabasıdır.

bütün bunlara rağmen bilgisayar ve internet kişiyi yavaş yavaş etkisine alır, kişi yapacak bir şey bulamasa dahi kalkıp bir şeyler yapmayı aklının ucundan geçirmez.

uyuşukluk gittikçe had safhaya ulaşır. temel ihtiyaçların dahi giderilmesi büyük sıkıntı yaratabilir.

bende hiç biri olmadı. 8 ay boyunca neredeyse hergün öğlen 1-2 gibi uyanır pc başına geçerdim, sonra sabah 5-6 ya kadar pc başında oturur uyur ertesi gün yine öğlen 1-2 gibi kalkar devam ederdim tabi arada yemek falan yerdim de onlar ne kadar uzun sürebilir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

Bir haber vardı uzun süre pc başında oturmaktan ölmüştü 20 saat çokmu fazla ? ve artık bacaklarım gerçekten uyuşuyor fena halde gözlerim ağrımıyor ama sizce bişi olurmu ?

ben pc başından hiç kalkmıyorum
  • git hemen uyu 3 gün sonra bi daha otur
  • abd de 2 saaten fazla bilgisyar kullananları tanık olarak kabul etmiyorlar bilginize
  • Ani hareket sakat arada bir dolaş gel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.