Şimdi Ara

20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
0
Favori
150.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet biraz sonra gebzede buluşcaz.yarın akşam 8 de has diyarbakır ile urfaya gidiyoruz 3 kişi.istanbuldan olupta bilet almayanlar bizim otobüse yer alırlarsa beraber gideriz.yarın akşam 7 gibi haremde olurum ben.
  • SELAM TERTİPLER BENDE ŞANLIURFADAYIM. 20.ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA-PİYADE. MERKEZDEYMİŞ ZATEN. ADIYAMAN VEYA GAZİANTEPTEN VARMI. BENİM ADIM TURAN BU ARADA HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER. BENİM MSN turanww9@hotmail.com ekleyin görüşelim arkadaşlar kaynaşalım şimdiden :)))
  • MEMLEKET ELAZIĞ İKAMET ELAZIĞ ÇOK YAKIN 4 SAATLİK YER OLAN ŞANLIURFAYA GİDECEĞİZ

BEN ÇARŞAMBA 05:30 DA YOLA ÇIKIP SABAH 10 GİBİ ORDAYIM AMA SİZ KAÇTA TESLİM OLMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ

BUARADA TELEFON GETİRECEKMİSİNİZ

YEMEKLER ÇOK KÖTÜ DİYORLAR YANIMIZDA NEKADAR PARA GETİRSEK ACABA 1 AY DIŞARI ÇIKAMADIĞIMIZI SÖYLEDİLER

URFA UMARIM ÇOK SICAK DEĞİLDİR

HERKESE SELAM OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Erinch

MERHAHA KOCAELİDEN URFAYA GİDİYORUM..5 ARKADAŞ TOPLANDIK..2 UCAK,3 OTOBUS YOLCUSUYUZ..HATTA BUGÜN 5 TERTİP GEBZED EBULUŞACAGIZ...HABER EDIN....geneyalnizim@hotmail.com msn

Bende aynen kocaeliden kalkıp taa urfaya gitmiştim bu konuyu açan kişi olarak şimdi mesajını okuyunca o günler geldi aklıma duygulandım,daha önce yazdığım mesajları okursanız az çok gideceğiniz yer hakkında detaylı bilgi sahibi olursunuz arkadaşlar şimdiden hepinize hayırlı teskereler diliyorum
  • Merhaba Torunlarrr....artık yerlerinizi öğrendiniz hayırlı uğurlu olsun. korkmayın şanlıurfa çıktı diye... bende sizin gibi öğrendiğimde çok endişe duyduğum şeyler okudum ama gelin görünki böyle bişi asla yok...

öncelikle 20.zırhlı tugay şanlıurfa yazdığına bakıpta sanmayınki şanlıurfa merkezde kalacağınızı tugayda çok az bi kısım kalacak gerisi viranşehir ve suruç ilçesine gönderilecek. bende viranşehir'deyim. bizim tabura 130-150 kişi bekleniyosunuz. bizde sabırsızlıkla sizleri bekliyoruz :) viranşehir 1.hudut taburu gerçekten iyi bi yer bi sıkıntı çekmeyeceksiniz. buraya gelince size daha detaylı paylaşırım...Yolunuz açık olsun.
  • Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    329'uncu Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
    Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Ağustos 2009

Aday Nu. 12868
    Adı ve Soyadı CANER SOYBERK
    Baba Adı ERKAN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA

Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...

ankaradan geliyorum orda görüşmek üzere
  • merhaba arkadaşlar benmde

20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA

çıktı...

11 ağustos salı akşamı 22,30 da uşaktan biniyorum ve galiba çarşamba günü gelirim.
    inşallah merkeze verirler yada verilen ilçe urfaya yakındır ve çarşı izninde urfaya kaçarız.

görüşmek üzre tertipler

Mehmet Ali DEMİR
  • vay be torunlara bak be yirminci zırhlı tugayın arslanları :))) birden duygulandım burada tugaya ait bir bölüm görünce.

burada yazılanları okuyunca aklıma geçen sene burada geçen günlerim geldi. Allaha çok şükür 5,5 ayda yaptık geldik ve Ocak ayında teskerimizi aldık.

Bundan sonra burada askerlik yapacak tüm torunlarıma sesleniyorum. Herşeyden önce çok az kişi tugayda askerlik yapacak. Hatta ilk gün acemiliğinizi yapacağınız yere gönderilirsiniz. Bende ilk gün tugayı görünce süper yerde askerlik yapacağım dedim ama oradan ilk gün üçüncü hudut alayına hemen akabinde suruç'daki ikinci hudut taburuna gönderildim. bir çok kısa dönem oraya yollandı ve acemiliğimizi orada yaptık. Tabur geçen sene ilk kez acemi eğitimi yaptı (323. KD nasip oldu). Yeminden sonra bir hafta daha eğitimden sonra herkes görev yapacağı karakollara gönderildi. Bende önce altıncı hudut bölüğünde hudut eğitimi aldıktan sonra karakolda ustalığımı tamamladım.

Zor muydu? Evet zordu ancak tugaya ve tabura göre orada kalan arkadaşlardan aldığımız habere göre karakolda askerlik yapmak daha iyidir. Karışan size fazla olmaz. Eğer uzun dönemlere ukalalık yapmazsanız bir abi hatta arkadaş gibi yaklaşırsanız en kötü dediğiniz adam bile size efendice yaklaşır. En fazla size poşet deyip takılırlar. Yüz göz olmadığınız ve muhabbetin ayarını tutturduğunuz zaman askerlik çabucak bitiyor.

Eğer öğretmenlik yapıyorsanız ve kısa dönem olarak buraya geldiyseniz tugayda veya taburda kalma şansınız olabilir ama kısa dönem olarak kalabalık olduğumuzdan öğretmen sayısı da fazla olacaktır. buralarda dershanelerde öğretmenlik de yapabilirsiniz veya subayların çocuklarına ders verirsiniz.

Çarşı olayına gelince. ahhhhh ahhhhhh şimdi mis gibi kebap yesem ne iyi olurdu. Özledim urfanın kebaplarını :)))) Şimdi ismini unuttum ama lüks bir lokanta var. Orada kebap yiyebilirsiniz. Ancak küçük dükkanlarda da süper yerler var. Bence kendiniz keşfedin. Çok uygun fiyatla güzel şeyler yiyebilirsiniz. Bir sürü kahvaltı edeceğiniz yer var. Sabah çarşıya gelince hemen kahvaltıya hücum ederdik. Fiyatlar İstanbul veya diğer büyükşehirlere göre çok çok ucuz. Merkezde kıyafet olarak da benim dönemde büyük bir LC waikiki dükkanı açılmıştı. İhtiyacınız varsa buradan alın derim (Belediyenin yanında Reklam gibi oldu biraz lol )

Merkezde üzülerek söylemeliyim kısa olan çarşı izninizde gezecek maalesef Balıklıgöl dışında hiçbir yer yok. balıklıgölü de gördüğümde hayal kırıklığına uğradım. Burada yapabileceğiniz tek faaliyet bir sandal kiralayın 1-2 tur atın. Onun dışında bir şey yok çünkü.

Eğer torunlarımdan burada askerlik yapan varsa ve birşey soracak olan varsa çekinmeden sorabilir yardımcı olurum.

Haydi hayırlı teskeler.

Torun torun geceler uzunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bitmez bu askerlik :)))))

323. KD ADINA :)

• arkadaşlar bende şanlıurfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecihan

arkadaşlar bende şanlıurfa

bende kardeşim msn eklesene...
  • topçu kısa donem er olarak düzceden gelicem.
    bahaneyle uçagada binecez.
  • msn neydi kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rekuroy

topçu kısa donem er olarak düzceden gelicem.
    bahaneyle uçagada binecez.

107. alay komutanlığımı bende topçuyum kısa dönem. siverek.
  • 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA

İstabuldan gelicem

Herkese hayırlı olsun
  • t.e_34@hotmail.com

istanbul'dan.
  • kayseriden geleceğim
  • Konuyu başlatan 317kd dedeniz olarak yeni gidecek olanlara hepinize hayırlı teskereler dilerim, bi sorunuz olursa sorabilirsiniz.
  • Sınıfı Topçu
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 20'NCİ ZH. TUG. K.LIĞI ŞANLIURFA

Yaya, biraz bahsedebilir misin? Ne yapmamiz, ve ne yapmamamiz gerekiyor? Nelere dikkat etmeli? Birde topcu tam olarak ne oluyor, egitimleri nasil farkli? Cok makbule gecer.

msn: absolutio_n@hotmail.com bu arada eklemek istiyenlere.

birde kisa donemleri burdan 30 gunluk egitim sonrasinda dagitiyolar mi bir fikriniz var mi? yoksa bu tugay icinde mi dagitiyolar?

bende baya iyi bilgisayar, okuz gibi de yabanci dil var, bunlari sinavlari veya cagirimlari ne zaman yapiliyor, hemen atlamali mi yoksa daha mi kotu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingildak -- 10 Aralık 2009; 9:56:55 >
  • bu arada sanirim yarin teslim olmak zorunda kalicam, 12'sine ucak yok.
  • Bizim zamanımızda çok az bir grup ilçelere gönderilmişti ama burdan okuduğum kadarıyla daha sonra gelen gruplarda baya bir kişiyi ilçelere dağıtmışlar, urfa genel olarak güzel bir şehir tugayda zaten şehrin göbeğinde bizim zamanımızda yemekler çok kötüydü önceki sayfaları okuyarakta bu bilgilere ulaşabilirsiniz ancak şimdi nasıldır bilemem tek diyebileceğim pekte kolay bir yer değil
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.