Şimdi Ara

20 metrekare için ısıtıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ortalama 20 metrekare bir odam var en üst kat(6.) kuzeye bakıyor bu sene dış cephe kaplamasıyla kaplatıldı orta bir izalasyona sahip klorifer günde 5 saat yanıyor söndüğü zaman odayı ısıtmak için ne kullanbilirim ne önerirsiniz.benim aklımdaki modeller şunlar ama sizinde öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/veito-karbon-isitici-ayak-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evveitocarbon#tablnk

http://www.hepsiburada.com/veito-karbon-isitici-ayak-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evveitokarbon&SKU=EVVEITOKARBON-2500#tablnk

http://www.hepsiburada.com/smart-es-100-1000-watt-power-cell-elektrikli-isitici/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evsmartes100 bu ürün hakında hiç bir bilgim yok yeni gördüm bu tip bir ısıtıcı

ayrıca yağlı radyatör düşünüyordum ilk başta halada önerirseniz düşünürüm.

birde ufo lar var onunda star - uk vs modeli var hhangisi benim ihtiyacımı karşılar acaba onlardan.

• up
  • bende böyle bir cihaz düşünüyorum ancak galiba bu cihazların hiçbiri klimaya alternatif değil

bu ısıtıcıları alırken elektrik tüketimi çok önemli, sonra ısınmak eziyete dönüşmesin, forumda bu konuda airfell radyant ısıtıcıdan bahsedilmiş bence bir göz atın, birde linkini verdiğiniz ısıtıcıyı ben hiç duymadım, bilindik markalara yönelmenizde fayda var, gerçi ufo konusunda çok elektrik yaktığı ile ilgili forumda çok şikayet var...

bütçeniz galiba linklere göre 150-200 civarı biraz daha arttırıp iyi bir şey alın ki daha uzun ömürlü olsun

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ammocihe

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

bende böyle bir cihaz düşünüyorum ancak galiba bu cihazların hiçbiri klimaya alternatif değil

bu ısıtıcıları alırken elektrik tüketimi çok önemli, sonra ısınmak eziyete dönüşmesin, forumda bu konuda airfell radyant ısıtıcıdan bahsedilmiş bence bir göz atın, birde linkini verdiğiniz ısıtıcıyı ben hiç duymadım, bilindik markalara yönelmenizde fayda var, gerçi ufo konusunda çok elektrik yaktığı ile ilgili forumda çok şikayet var...

bütçeniz galiba linklere göre 150-200 civarı biraz daha arttırıp iyi bir şey alın ki daha uzun ömürlü olsun

saygılar

tavsiyen için teşekkür ederim ama bu ürün piyasaya yeni girmiş ve hakkında büyük beklentiler olunan bir ürün ayrıca satınalabileceğimiz bir adres vs bulamadım ben bu ürün için.eğer bu konuda bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

önerilerinizi bekliyorum...

• quote:

quote:

bende böyle bir cihaz düşünüyorum ancak galiba bu cihazların hiçbiri klimaya alternatif değil

saygılar

tavsiyen için teşekkür ederim ama bu ürün piyasaya yeni girmiş ve hakkında büyük beklentiler olunan bir ürün ayrıca satınalabileceğimiz bir adres vs bulamadım ben bu ürün için.eğer bu konuda bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

önerilerinizi bekliyorum...

Hangi şehirdesiniz acaba görebileceğiniz bi adres verebilrim.

• ilginiz için teşekkürler mardindeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ilginiz için teşekkürler mardindeyim

mardin de iletişim bilgilerini gönderdim pm inizde.
  • eina tekrar teşekkür ederim.
    diğer arkadaşlar önerilere açığım.önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammocihe -- 2 Kasım 2009; 15:57:12 >
  • klima neden düşünmüyorsun

hem daha az tüketiyor hemde yazında işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

klima neden düşünmüyorsun

hem daha az tüketiyor hemde yazında işine yarar

klimanın havası her nedense beni rahatsız ediyor.
  • quote:

saygılar

aynı ürünü bende carrefourda gördüm ilk olarak depoda farkettim sonra reyonlarda gördüm ama daha yaktırıpta denemeye imkan olmadı hiç nasıl bir soba neye benziyor hadi özelliklerini anladımda bu sobayı alıpta kullanan arkadaşlar yokmu hiç bilgi verebilicek ısıtma performansı nasıldır iyimidir nasıl ısıtıyor elektrik tüketimi vs.. bunları kullanıcı yorumları olarak istiyorum..

ama inanın arkadaşlar kafam hala karışık hele bu infared tarzı sobalar eltektrik tüketiyor.. aşırı derecede ama airfel yüzde 30 diyor ama umarım doğrudur.. ama orada verilen teknikler gerçeği tutmayabiliyor..

unutmayın zamanında ufoya Yüzde 80 daha az yakıyor demişlerdi çok mest etmişlerdi ama ne oldu hiç birşey olmadı..

• Bence yağlı radyatörden vazgeçme duyduğuma göre infrared ısıtıcılar zararlıymış ayrıca ufolar elektriği kullanımında tasarruflu değil radyatör en iyisi olucak bence senin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.