Şimdi Ara

20 martta açılacak olan ankapark 31 marta kadar ücretsiz olacakmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
9.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    ne de olsa çinliler yapmış bi denemeden olur mu tabi bizim üstümüzde denesinler
  • GÜVENLİ DEĞİL!
    CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Ankapark’ta incelemelerde bulunan Çin merkezli bir şirketin parkın bu haliyle ciddi ölüm tehlikesi barındırdığı ve 50 milyon liralık ek güvenlik harcaması gerektiği yönündeki tespitlerine ilişkin iddiaları Meclis gündemine getirdi.

    Ankapark’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesi açılmasının planlandığını belirten Taşcıer, “Tespit edilen önlemler alındı mı bilinmiyor. Seçim sürecinde şov yapmak için insanların hayatlarını tehlikeye atacaklar. Ankapark’ta biletler can pahasına satılacak” dedi.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek tarafından temelleri atılan ve bugüne kadar 2 milyardan fazla harcama yapılan Ankapark’ın 31 Mart yerel seçimleri öncesi açılacağına ilişkin iddialar gündemde.

    CHP'li Taşcıer, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soru önergesi verdi. Taşcıer, “Ankapark’ın 31 Mart yerel seçimlerinden önceki bir tarihte tüm risklere rağmen açılacağı, seçim sonrası da tekrar tadilata alınacağı iddiaları doğru mudur?” diye sordu.

    28 Ekim 2017’de Melih Gökçek’in istifa etmesinin ardından göreve gelen Mustafa Tuna’nın, verdiği bir röportajda, Ankapark için Çin Büyükelçisi ile görüştüklerini ve Büyükelçinin inceleme yapmak üzere “birilerini” gönderdiği ifadelerini hatırlatan Taşcıer, Çin merkezli bir şirketin parkta incelemelerde bulunduğunu, hayati tehlike yaratacak ve hatta ölümlere yol açacak güvenlik riskleri tespit ettiği yönündeki iddiaları gündeme getirdi.

    ‘GÜVELİK İÇİN 50 MİLYON LİRALIK HARCAMA GEREKLİ’
    Önergede şirketin tespit ettiği güvenlik eksikliklerinin neler olduğunu da soran Taşcıer, “Bir kişinin hayal dünyası için, yaşayamadığı çocukluğu yüzünden Ankaralının milyarlarca lirası bu demir yığınına harcandı. Atatürk’ün Ankaralılara armağanı Orman Çiftliği gasp edildi. Tüm bu maddi ve manevi zararın yanına bir de can tehlikesi getiriyorlar” dedi. Çin merkezli şirketin, harcanan 2 milyar liranın üzerine bir 50 milyon daha harcanması gerektiğini ve bu haliyle açılırsa ölüm tehlikesi olabileceğini tespit ettiğine ilişkin iddiaların doğruluğunu soran Taşcıer, bu hayati güvenlik eksikliklerinin hala giderilmediği iddialarına yer verdi. Taşcıer, “Kulağımıza gelen duyumlara göre Ankapark yerel seçim öncesi şov amacıyla açılacak ardından da seçim sonrası tekrar tadilata alınacak. Bu bilgiler doğruysa, Ankaralılar bitmemiş bir yerde, siyasi şov uğruna kobay olarak kullanılacak demektir” ifadelerini kullandı.

    ‘ÇOK MERAKLILARSA KENDİLERİ KOBAY OLABİLİR’
    Ankapark’ın gerekli denetim ve belgelerinin tamamlanıp tamamlanmadığını soran Taşcıer, “Çin merkezli şirketin tespit ettiği ve ölümle sonuçlanabilecek boyutta güvenlik sorunlarının bulunduğu belirtilen Ankapark’ta, oyuncakların operatörleri gerekli eğitimleri almış mıdır? Bu kişilerin sertifikaları bulunmakta mıdır?” diye de sordu. Bu temaparkın en büyük misafirlerinin çocuklar olacağına dikkat çeken Taşcıer, Eğer bu güvenlik sorunları halledilmeden açılırsa çocuklarımızın hayati tehlikesi bulunuyor demektir. Ne için, AKP siyasi şovunu yapsın diye? Bu kabul edilemez. Çok meraklılarsa kendileri kobay olabilir” dedi.

    REFERANDUM YAPILACAKTI NE OLDU?
    Taşcıer’in önergede, Ankapark için ne kadar harcama yapıldığını da sorarak, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kasım 2017’de verdiği röportajda, Ankapark’ın akıbetinin Ankaralılara sorulacağını ve bir referandum düzenlenebileceğini ifade etmiştir? Söz konusu referandum neden düzenlenmemiştir?” şeklinde sordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yani seçime kadar kobaylık beleş mi şimdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeşmelerden icmeye su yok, resmen çamur akıyo. eve bidonlarla su tasimaktan bıktık adam gidiyo dinazorlu park yapiyo 1.5 katrilyona. cesmeden akan suya para veriyoz ama icilmiyo, haram zıkkım olsun aldığınız tüm vergiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıçak fırsatçı olarak beleşe kobay olmayın, kaza işin fıtratında var bari üzerine para alın
  • Güvenen gitsin kullansın. Denek olmaya, haberlere çıkmaya niyetim yok.

    Zaten açılış yapılmasına rağmen açılmamış. Her gün önünden geçiyorum. Bir fark göremedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    25 yılda kendisini amorti ediyor çokmu kazançlı ?
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Trende tüm sinyalizasyon işlerinin de bittiği söylendi. Hangi faci kaçınılmaz hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyuncaklarda ücretsiz mi? Ona göre gideyim...
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt
    onu da mı bitirmişler hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi ben onların yalancısıyım. Belki de yalan söylüyorlardır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nautilus-

    Adı Vandırlend Yüreyja olacak. Yeterince yerli ve milli olmuş. Tebrikler.
    Next level avmye laf edenlerin koyduğu isim oldukça yerli ve milli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giden bilen varsa yazabilir mi... giriş mı ücretsiz içerde ki oyuncaklar biniş vs de mi ücretsiz.Devlet sırrı sanki hiçbir yerde bilgi yok.Arayip ulaşacak telefon yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g.tune guvenen bınsın bakalım nolcak made ın chına yapıştırrr
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    ulaşamamanızın bir sebebi vardır belki. her şeyde bir hayır vardır gibi düşünürsek. yine de karar sizin tabi ki.ben gitmem mesela. hele çoluk çocukla asla.güvenli olduğunu bağımsız ve tarafsız bir kuruluş açıklamadan kesinlikle gitmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.