Şimdi Ara

20 Liraya çakma forma var alsam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birebir aynı duruyor formalar. 20 liraymış. Gidip alsam mı acaba. Cüzdan ya da çanta almayı düşünüyordum aslında.

• Bence cüzdan ya da çanta al o aldığın formanın ne sana ne takımına faydası dokunur ya da git takımının t-shirt lerinden al
  • Haklısın, iki güne patlayacak forma. En iyisi ya cüzdan ya askılı bir çanta alayım.
  • ya abi 20 liralık t-shirt'ten hiç bir fayda gelmiyor alma
  • Eminönünde 5 milyon
  • dar gelirliliğin alemi yok. 5 tl daha ver crysis al.
  • Gerçekten takımını destekliyorsan almazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPtAinClaW

Gerçekten takımını destekliyorsan almazsın.

asgari ücretle çalışan bir baba da çoçuğunu sevindirmek için başka şansı varmı .100 lira verebilirmi bi formaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaleli

quote:

Orijinalden alıntı: CaPtAinClaW

Gerçekten takımını destekliyorsan almazsın.

asgari ücretle çalışan bir baba da çoçuğunu sevindirmek için başka şansı varmı .100 lira verebilirmi bi formaya

2 sene öncenin formasını al 30 lira ver hocam takımına desteğin yine olsun 100 olmasın 30 olsun

• Beyazıt Tramvay Durağında inince sağ tarafta formalrın müdavimleri var öneriyorum
  • takıma destek takıma destek pehh gereksiz futbolculara milyonlarca para boşu boşuna verilirken stadlar da en düşük bilet 50 lira iken halkı düşünelim.milyon dolarlık takımları değil
  • quote:

takıma destek takıma destek pehh gereksiz futbolculara milyonlarca para boşu boşuna verilirken stadlar da en düşük bilet 50 lira iken halkı düşünelim.milyon dolarlık takımları değil

bu mantaliteyle bakıyorsan takımda tutma formada alma maça da gitme zaten hocam. ama biletler harbiden çok pahalı samsun maçı bile 44 lira
  • Hangi tkaım ?
    GS store var markafonide orjınal forma 25 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKoylu

quote:

takıma destek takıma destek pehh gereksiz futbolculara milyonlarca para boşu boşuna verilirken stadlar da en düşük bilet 50 lira iken halkı düşünelim.milyon dolarlık takımları değil

bu mantaliteyle bakıyorsan takımda tutma formada alma maça da gitme zaten hocam. ama biletler harbiden çok pahalı samsun maçı bile 44 lira

takımının maçını izlemeye kalksan lig tv var.para maçını izlemeye stad a gitsen para hemde çok paraformayı almaya kalksan çok para maçın özetlerini izlesen sadece trt1 veriyor saçmalaık takımının haberlerini okumaya kalksan saçma haberler yazan gazeteler 50 krş

e buhalk ne yapsın baba ya

• ben almayı düşünüyorum. takıma destek falan umrumda değil. t-shirt 1-2 yıkamaya pert olur diye çekiniyorum biraz. zaten nadir giyerim. halısaha da maç yaparken, bisklet sürerken falan. var mı önceden alıp deneyen? nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

Hangi tkaım ?
    GS store var markafonide orjınal forma 25 lira.

Hangileri yahu ???
  • Bende orjinal Nike milli takım forması var düşünürsen pm at ilanımın linkini vereyim. (Piyasa fiyatı 100 lira, sana bişeyler yaparız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 22 Ekim 2011; 20:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

ben almayı düşünüyorum. takıma destek falan umrumda değil. t-shirt 1-2 yıkamaya pert olur diye çekiniyorum biraz. zaten nadir giyerim. halısaha da maç yaparken, bisklet sürerken falan. var mı önceden alıp deneyen? nasıl

ben gs mor forma almıstım.halısaha maçlarında giyerim diye.süper oluyor halısahada sadece öndeki sponsor firmanın reklamı dökülebiliyor oda çamaşırmakinasında yıkarsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.