Şimdi Ara

20 lik diş ameliyatım hakkında (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
7
Favori
259.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 20'lik dişimin önünde bir adet hafif çürüğüm var. Ne kadar cahilce olacak bilmiyorum ama neticede bunun için yaratılmış bir diş olan 20'lik diş eğer çürüğü çektirirsem yerine geçer mi ? (böylece 20'lik diş ameliyatı olmamış olurum)

    Devlet hastahaneleri öteki dünyaya randevu veriyorlar. Özeller 300 liradan başlıyorlar (izmit) .

    Çürük olan diş ap açık ortada ve çok fazla problemi olmayan bir diş, diğer dişlerim de taş gibi zaten. Onu çekseler 20'lik onun yerine gelse , herkesler mutlu olsa
  • arkadaşlar selamlar

    istanbulda özel hastanede fiyatlar konusunda bilgisi olan var mı? çene cerrahına gidip yarısı kırılan yirmilik disimi aldirmam gerekecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün itibariyle gömülü olan bir dişimi çektirdim. Yana doğru çapraz çıkıyordu. Uyuşukluk geçtikten sonra çok fena ağrı yapıyor. Buza rağmen sağlam şişti ağzımı zor açıp kapatıyorum. Ameliyat sırasında baskıları vs. Duyuyorsun. Ama önemli olan sonrası bir tane daha dişim var. Önemli olan ameliyat sonrası ameliyat öncesi herşey iyi hoş oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20lik diş

     20 lik diş ameliyatım hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf77 -- 1 Nisan 2015; 22:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde 20lik diş ameliyatı için önerebileceğiniz bi doktor var mı?
  • Balıkesir ve civarında devlet yada özel farketmez işinin ehli bir doktor önerisi olan varmı arkadaşlar?
  • benimde sag alt 20 lik disim yanlamasina cikmis ve yandaki azi disin kokune baski yapiyordu. hatta 4 yil once azi disi kirmis ve dolgu yaptirmak zorunda kalmistim(korkudan disi cektirememistim). 4 senedir bilfiil agri ve problemler yasamaktaydim. bu sure zarfinda 2. kez dolguyu da kirmis yeniden dolgu yaptirmistim. en son amalgam dolgu yaptirmistim ancak bu sefer 20 lik disin yaptigi baski dolguyu kiramayinca mecburen disi cektirmeye karar verdim. bir cesaretdoktora gittim ama bana 4 gun sonrasina randevu verdi. bir yandan korku olsa da dayanamadigim dis agrisi yuzunden artik cektirmeye karar verdim. gozume uyku icin olan goz bandini taktim gorup etkilenenmemek icin ve koltuga oturup o iskencenin bitmseini umuyordum. doktor bey once amalgam dolguyu parcaladi ve dise ulasmaya calisti. azi dis benim ihmallerim yuzunden olmustu ve kanal tedavisi yapmak zorunda kalindi. en son 20 lik dise gectiginde butun islem yaklasik 1 dakikadan az surdu. az bir kanirtmayla disim cikmisti. soylediginde saka yapiyor zannettim hatta azi disimin kirilarak doktorun elide kaldigini dusundum, o esnada tampon uyguladi ve artik gidebilecegimi soyledi. valla cok sasirmistim cunku 4 yildir cektigim cilenin bu kadar kolay dinecegini bilsem hic bu kadar beklemezdim. (benim dis yari gomuluydu).
    disim cekileli yaklasik 4 saat oldu ve uyusukluk hala gecmis degil. tamponu yaklasik 1 bucuk saat tuttum asiri bir kanama da olmadi. henuz oyle buyuk bir agrim da yok( Allah'a sukur). arkadaslar oyle soylenenlere kulak asmayin ve sakin benim yaptigim gibi ihmal etmeyin yoksa diger dislerde kirilmaya ve carpiklasmaya sebep olabilir.
    kayseri'de bu sikintiyi cekenler varsa doktorum Mustafa Latifoglunu da oneririm pisman olmazsiniz...




  • Dün sabah 9 da gömülü diş ameliyqtı oldum. Tam 1 günden beri sigara içmiyorum. Şimdi bi tane yaksam mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar ,

    2 sorum olacak .

    1. izmir de tavsiye edebileceğiniz bu konuda uzman biri ?
    2. 3-4 doktorun , sinire yakın olmasından ,dudakda belirli süreli yada ömür boyu hissizlik durumu yaşayan veya buna benzer uyarı alan varmı ?

    Bu durum bizi acaip tedirgin etti !
  • Bana 6ay uyuşuk kalacak dediler hala da korkumdan gidemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bizi de korkutan o, hatta ömür boyu olabilme ihtimali .
  • Bende bu hafta olacağım çok ağrıyordu devlet hastanesinde ve üniversite tıp fakültelerinde aylar sonrasına veriyorlar.Devlet ücretsiz üniversiteler hocadan hocaya değişiyor ancak acelesi olduğu için özelde mi yaptırsam kararsız kaldım. İki dişin çok acele alınması lazım ameliyat başı 350 diyor ancak doktor çok tecrübeli.Ayrıca diş sinirlere çok yakın bir yerde ömür boyu his kaybı yaşama riski var.Sizce özelde mi devlette mi? Öğrenci olduğum için açıkçası ameliyat ücreti birazcık kastı okul harçları falan da var arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben diş hekimliğini kazandım.Benimde dişler hep yamuk problemli,20 lik dişlerin hepsi problemli çıkıyor röntgende geçen çektirdik.2 si gömülü,sizce ne önerirsiniz?Sonuçta fakültesine gitcem orda çekerler ama korkum öğrencinin birinin benim dişimi çekmesi.
  • ben 18 yaşındayım. Ben 2 tan 20 lik diş ameliyatı oldum. Güngören adsm de. Filmim çekildi ve çok kötü.bir pozisyonda ve sinirlere çok yakın, çok riskli, suratını bir daha hissetmeye de bilirsin dediler Ama ben hiç düşünmeden saniyesinde attım imzayı her seferinde. Doktor süperdi! Hem dişi ameliyat ediyor hemde hastayı sakinleştirmeye çalışıyor muhabbet ediyor. güldüğümü bile biliyorum. istanbuldaysanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatayım bugün Güngören adsm de gömülü 20lik dişi çektirdim zor oldu başardım mutluyum 1. Anestezi ile biraz ağrı yaşadım 2.sini vurdular ve sıkıntı kalmadı. 45dknın sonunda soğukta bayılmadan eve zor geldim. Ağrı kesici attım suan. Umarım şişme olmaz. Güngören adsm yi tavsiye ederim bayan doktorlar cok ilgili idi. Allâh razı olsun hepsinden cok güzel iş cıkardılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana verilen bilgi formundakileri uygularsan kesinlikle şişme/morluk vs. olmuyor. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde yanağımı şişirerek çıktı 20 lik dişlerim. şu anda az ağrım var. kaçınılmaz şekilde o koltuğa eninde sonunda O TU RU LA CAK.
    antibiyotik başladım apse geçer geçmez gidip komple dişlerime baktıracağım, işe yaramayanları aldıracağım. sancılı bir süreç olacak ama buna kafa olarak hazırladım kendimi.
    bakalım nasıl olacak.
  • Benim de yirmilik dişler yılda üç dört defa çıkmaya çalışıp çıkamıyorlar. Çok fena ağrı yapıyor. Çıksalar da hiçbir halta yaramayacaklar. Tam baş belası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • googledan gördüm konuyu. Burda resim silinmiş. Ne yaptın ameliyat oldun mu? benimde senin ağzınla aynı alttaki 20lik dişlerim çıktı üstteliler %95 aynı senin gibi. Gerek var mı ki ameliyata? herkesde çıkıyor bu 20lik dişler herkes mi oluyor?
  • Pazartesi günü iü tıp fakültesinde alt 20lik dişimi çektirdim. Normal diş gibi rahatça çekildi ama hala ağrıyor..doktor nprmal dedi.. bugun üst yirmilik dişi de çektirdim. Yine ameliyatla değil normal şekilde çektiler gömülü olmadığından ama kök kemiğe yapıştığından 1 saat uğraştı hekim. 1 tane yetmedi başka hekim çağırdı eğe bükü kanırta kanırta bağırta bağırta çıkardılar dişi. . Ama bu süreçte damağım 3 yerden yırtıldı 3 yerden 10 dikiş attılar. Şu an ağrıdan duramıyorum. Yutkunamıyorum su içemiyorum ağrı kesici de :(((((((

    Dikişleri atarken de deneyeceğiz şöyle deneyelim bakalım falan gibi şeyler söylüyorlardı birbirlerine. Yeni mezun çiçeği burnunda hekimler.. inşallah dikişleri doğru atmışlardır. Çok tedirginim..

    Ne yapacağımı bilmiyorum Allah sabır versin:((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.