Şimdi Ara

20'lik DİŞ AĞRISI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır hafif ağrıyodu en dipteki dişim ama bu sabah hem kulak ağrısı ile hemde diş ağrısı ile geri döndü evdede kimse yok çok kötü durumdayım kıvranıyorum resmen ..var mı bi çaresi yoksa çekmek zorundamıyım bu ağrıyı...

o kadar kötü ağrıyoki şuanda kulağım başım ve dişim aynı anda ağrıyor...

eczaneden al ve ağzını gargara yap ama tutabildiğin kadar çok tut ve yutma. bende dişim apse yapmıştı yanağım yumruk kadar olmuştu gargara yaptım 3 gün ağrıda kalmadı iltihapta. dene iltihap kuruyunca o dişi çektir. cesaret edemezsen o dişin olduğu tarafla yemek yeme ve sürekli fırçala aksi taktirde o taraf kireçlenme yapar.
  • hocam 20lik diş geliyomu tam anlamadım konunu 20lik dişin varda agrımı çekiyosun.böyle bi durum varsa agrı kesiciyle idare et bi süre geçer bende öyle oluyodu kulagımada vuruyodu agrısı ama dayanamam diyosan çektir.

Orijinalden alıntı: splash20

hocam 20lik diş geliyomu tam anlamadım konunu 20lik dişin varda agrımı çekiyosun.böyle bi durum varsa agrı kesiciyle idare et bi süre geçer bende öyle oluyodu kulagımada vuruyodu agrısı ama dayanamam diyosan çektir.

yok hocam yeni çıkıyor sanırım yaşım 19 ..sadece diş ağrısa katlanıcam ama diş baş ve kulak...

resmi tatil bugun kapalıdır heryer..
  • benimde ağrıyo hemde bazen çenemi hareket ettrirken bile oluyo. 2 kere dişçiye gittim bi halt yok diye gönderdi. Kısa vadede çözüm olarak rakı bascam ama ramazandan sonra uzun vadede bi dişçiyle evlenicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

benimde ağrıyo hemde bazen çenemi hareket ettrirken bile oluyo. 2 kere dişçiye gittim bi halt yok diye gönderdi. Kısa vadede çözüm olarak rakı bascam ama ramazandan sonra uzun vadede bi dişçiyle evlenicem

21 yaşında ayrılırsın tabi.

ahh çok fena ya yok mu dh de bi dişçi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Aynı ağrıdan bende çekiyorum.Geceden beri 2 ağrı kesici,2 aspirin,1 gripin içtim hala ağrıyor.Haftasonu sınav var ders çalışmam lazım ağrısından çalışamıyorum.

bende minoset attım şımdı bı tane .. yanımda bomba patlamış gibi sesler boguktan gelıyor kulagım zonkluyor ama ,, ağrılar azaldı bıraz..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.