Şimdi Ara

20 gün içinde değişen sıcaklık farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gün önce sistemimi topladım ve pubg oynamaya başladım. Pubg oynarken ekran kartım en fazla 70 72 dereceleri görüyordu ve boştayken 35 derecede çalışıyordu fan hızı 0 iken. %100 çalışırken fan hızını 55e alıyorum o zamanda 65-70 derecelerde oluyor. Şuan fan 0da sıcaklık hiç değişmeden 47 derecede sabit duruyor. Bilgisayarı güç tasarrufuna bile aldım , mhz düşürdüm yinede sıcaklık oynamıyor. Daha sadece 20 gün oldu tozlanma ihtimali olduğunu düşünmüyorum , performans kaybıda yaşamıyorum fakat sıcaklığa çok önem veren biriyim. Kasada fanım eksik , 1 tane önde fan var sadece.

Ekran kartım - GTX 1060 6GB SSC 3.0

Not : Konuyu buraya açma sebebim yardımcı olabilecek arkadaşlara ulaşmaktır , diğer konulara çok fazla bakan yok

• Nvidia denetim masasından güç ayarlarını optimum güce alıp dener misin bi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öndeki fan içeriye mi hava basıyor yoksa içerdeki havayı dışarı mı atıyor ? Eğer içeri havayı alıyorsa birde arkaya takıp dışarı atmasını bir deneyin .
  • @dtmnyars - Hocam gücü düşürmenin hiçbir etkisi olmuyor.

@Jrsmurfs - öndeki fan içeriye hava alıyor.
  • En son güncellendiğin nvidia sürücüsünü araştır. Aynı sorunu olanlar var mı bir bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasanın fotoğraflarını yollayabilirsen hava akışında sorun var mı yok mu tespit edebiliriz diye düşünüyorum, fanların ve yerlerinin fotoğrafını atabilirsen çok iyi olur.
  • Hava bariz serinledi yaklaşık 10 derece kadar. 10 derece çok değil gibi gelebilir ancak delta T olarak fark yapıyor bu.

Yüzde 100 fan kullanılmaz yani tender da yapsan mining de yapsan yüzde 100 kullanılmaz. Yüzde 65 de GTX 970 kaç yıllık kart stress testinde 70 i görmüyordu yazın.

Belki driver belki ısınıp soğuyunca yei tam oturan fan diyeyim olabilir. Ya da afterburnerdan ayarları apply demiyor olabilirsiniz :D

Bir de birçok kart 60 dereceye kadar dondurmuyor fanlarını bunu da düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bJonturk kullanıcısına yanıt
    Allah allah garipmiş boşta frekanslar düşmüyordur diye düşünmüştüm ama maksimium performanstaysa aynısı benimde başıma gelmişti kasa içi hava sirkülasyonunu kontrol edin oda sıcaklığıda etkileyecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.