Bildirim
20 Dakikanızı Ayırın İzleyin, 200 Yıllık Proje

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
izledim,pişman değilim.
komutan mı araştırmacı gazetecimi şüphelerim var. -
İzleyemiyorum mobilden , biri özet abanabilir mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON
İzleyemiyorum mobilden , biri özet abanabilir mi?
terörist diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 23 Eylül 2013; 5:03:38 > -
İkide bir arkadan birisi konuşuyor insanın izleyesi gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrt__gl
eko açık kalmış -
woooyyyyy anatsıni -
uğur mumcuyu devlet haletmiş diyor -
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_ba%C5%9Fbakanlar%C4%B1_listesi
uğur mumcu 1993 de ölmüş,o zamanlar turgut özel baştaymış
wooooyyy anatsıni
korktum la -
Etkileyici, kaydettim dursun kenarda tekrar izleyeceğim. -
izlemedim -
Bu adamın yazdığı iki kitabın da siparişini verdim, bekliyorum. Bakalım kalemi nasılmış ve söylediklerinin bir dayanağı var mıymış ?
http://forum.donanimhaber.com/m_81652875/f_//tm.htm#81652875 -
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_ba%C5%9Fbakanlar%C4%B1_listesi
uğur mumcu 1993 de ölmüş,o zamanlar turgut özel baştaymış
wooooyyy anatsıni
korktum la
Daha ne dümenler yahu, halkın ayık olması gerekiyor, okuyan bir halk olması gerekiyor ama nafile. Ülkece işimiz zor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gungorio
Bu adamın yazdığı iki kitabın da siparişini verdim, bekliyorum. Bakalım kalemi nasılmış ve söylediklerinin bir dayanağı var mıymış ?
http://forum.donanimhaber.com/m_81652875/f_//tm.htm#81652875
yakında oda yasaklanır adamıda ortadan kaldırırlar demedi deme
CIA da kalp krizi geçirten silah var ortada kanıtta olmuyor adama birşey oldumu kalp krizi diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 23 Eylül 2013; 13:37:07 >
-
Videonun sol üstüne baktim ve vazgeçtim izlemekten.
quote:
Orijinalden alıntı: RAkara
Hangi kanalda sen çıkıp "Recep Tayyip Erdoğan, kürt isyanı çıkarma odaklı Nakşibendi'nin kolu olan İskenderpaşa dergahına mensuptur" diyebilirsin ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.
quote:
Hangi kanalda sen çıkıp "Recep Tayyip Erdoğan, kürt isyanı çıkarma odaklı Nakşibendi'nin kolu olan İskenderpaşa dergahına mensuptur" diyebilirsin ki?
ulusal tv de
şaka bi yana tarafsız düşünerek söylüyorum. şimdi bunların bir kaynaktan değil birden çok kaynağa bakılarak düşünülmesi, doğruluğu saptanması gerekir. Ayrıca eğer doğruysa bu gibi insanları meclise sokmak hatta cumhurbaşkanı, başbakan yapmak bu kadar kolay mı? Tmm halkımız din konusunda hasssas ama bu işlerin de bu kdar kolay olduğunu idrak edemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: insan.
quote:
Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.
quote:
Hangi kanalda sen çıkıp "Recep Tayyip Erdoğan, kürt isyanı çıkarma odaklı Nakşibendi'nin kolu olan İskenderpaşa dergahına mensuptur" diyebilirsin ki?
ulusal tv de
şaka bi yana tarafsız düşünerek söylüyorum. şimdi bunların bir kaynaktan değil birden çok kaynağa bakılarak düşünülmesi, doğruluğu saptanması gerekir. Ayrıca eğer doğruysa bu gibi insanları meclise sokmak hatta cumhurbaşkanı, başbakan yapmak bu kadar kolay mı? Tmm halkımız din konusunda hasssas ama bu işlerin de bu kdar kolay olduğunu idrak edemiyorum.
200 yıl önce bu işleri destekleyen İngilizler, Fransızlar vs vardı. Şimdi ise Amerika var. Halkımızın yumuşak karnı ne? Vatan,millet, Sakarya ve tabi ki din. Bunlar din kısmından vurdular halkı. Bizim yolumuzdan, Allah'ın yolundan gelin dediler. Reklamlarını falan kim yaptı? Maddi desteklerini kim sağladı ve sağlıyor? Tabi ki Amerika. Ha tabi her şey Amerika'nın suçu mu? Tabi ki değil. Amerika'nın işine gelen kısım bunların ayrılıkçı olması, devlet içinde devlet kurma çabaları. Böylece Amerika da bölgeyi küçük parçalara ayırıp kendine bağlı devletler kurabilecek. Kendi yönetecek bölgeyi. Bizim halkımız okumuş, sağlıklı düşünebilen bir halk olsaydı işte bunları görebilirdi. Allah-u Ekber diye bağıran dinsizlere oy vermezdi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X