Şimdi Ara

20 Bine Kadar Spor Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencim öğrenciyim :D 20 bine kadar bütçem var belki max 2-3 bin daha koyabilirim üstüne spor araba arıyorum ama bir türlü karar veremedim tavsiye bekliyorum.

Aradığım özellikler

-Manuel olacak
    -Spor görünümlü olacak
    -İçi de iyi görünse fena olmaz :D

Az yakan çok kaçan tarzı çok yaşlı olmayan bi araba arıyorum ne tavsiye edersiniz?

• aradığın fiyat aralığında, içi fena olmayacak, az yakacak, çok kaçacak...

öyle bir araç yok
  • quote:

Manuel olacak
    İçi de iyi görünse fena olmaz :D

Az yakan çok kaçan tarzı çok yaşlı olmayan bi araba arıyorum ne tavsiye edersiniz?

20 Bine Kadar Spor Araç
  • 10.000e bir adet doğan slx
    10.000e apaçi 2015 kış kreasyonundan malzemeler
  • schumici kullanıcısına yanıt
    tamam içide çok önemli değil dıştan spor görünsün manuel olsun yeter çok kaçmasından kastım performansta değil tam anlatamıyorum kendimi öğrenci arabası işte :D şekli düzgün olsun
  • e36 320ci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

10.000e bir adet doğan slx
    10.000e apaçi 2015 kış kreasyonundan malzemeler

boş yapma birader
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnrogue

Gencim öğrenciyim :D 20 bine kadar bütçem var belki max 2-3 bin daha koyabilirim üstüne spor araba arıyorum ama bir türlü karar veremedim tavsiye bekliyorum.

Aradığım özellikler

-Manuel olacak
    -Spor görünümlü olacak

206 1.4 Hdi modeline bak istersen
  • bu araba spor görünümlü değil gibi geldi bana sanki :D yaşlı olmamasından kastım max 10 yaş bu kadar yeni olmasına gerek yok
  • kobra topuzlu fiat tipo isteklerinizi karsilicaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Gencim öğrenciyim :D 20 bine kadar bütçem var belki max 2-3 bin daha koyabilirim üstüne spor araba arıyorum ama bir türlü karar veremedim tavsiye bekliyorum.

Aradığım özellikler

-Manuel olacak
    -Spor görünümlü olacak

206 1.4 Hdi modeline bak istersen

bakıyorum onlara güzel hoş araba ama çok yakın bi arkadaşımda var pişti olmak istemiyorum yani arabanın piştisi mi olur deme beraber baya vakit geçiriyoruz :D hyundai coupe 2004 falan nasıldır acaba biraz zorlarsam 23-24 bin bulabilirm

• Peugeot 206 Quiksilver
    Alfa Romeo 147 MK1
    Seat Ibiza 3K
    Grande Punto 3K
  • Öyle bir araç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberkaydemirel

e36 320ci

usta açıkçası çok hoşuma gidiyor ama yaşlı araba olduğu için korkuyorum acaba sürekli sorun vs çıkarır mı yoksa çok güzel araba sonuç olarak bmw
  • quote:

quote:

e36 320ci

usta açıkçası çok hoşuma gidiyor ama yaşlı araba olduğu için korkuyorum acaba sürekli sorun vs çıkarır mı yoksa çok güzel araba sonuç olarak bmw

hocam 20 bin bandına modelli spor araba bulabilme imkanın yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

quote:

e36 320ci

modelli olmasını yeni olsun diye istemiyorum sorunsuz olması için sonuçta öğrenciyim sürekli tamire falan gitmemek için tabiki eski ama sağlam arabalar var ama çok bilgim olmaadığı için modelli dedim bu bmwler çok sorun çıkarır mı ?

• şahin al iyibi motor taktir qnqiiiii beraber yaqalim qnqi ortalığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

quote:

e36 320ci

modelli olmasını yeni olsun diye istemiyorum sorunsuz olması için sonuçta öğrenciyim sürekli tamire falan gitmemek için tabiki eski ama sağlam arabalar var ama çok bilgim olmaadığı için modelli dedim bu bmwler çok sorun çıkarır mı ?

e36 lar genelde piyasası çappoların eline düştüğü için, temizini çok zor bulursun. öğrenci adamı üzer hocam, bir sorun çıksa altından kalkamazsın.

• quote:

quote:

e36 320ci

Valla kardeşim işin o kısmını ben tecrübe etmedim ne desem yalan olur bilen biri daha faydalı olabilir masraf ve fiyatları konusunda.Şahsen ben gözümü kararttım yaza kısmetse alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

şahin al iyibi motor taktir qnqiiiii beraber yaqalim qnqi ortalığı

tamam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.