Şimdi Ara

20 bine kadar arac tavsıyesı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yenı arac almak ıcın yola koyulduk ama umdugumuzu bır turlu bulamadık buldugumuz araclar ya pahalı cıktı yada kazalı
    bugun bır galerıcıye gıttık hyundaı almıra bakcaktık sahıbınden resımdekı araba harıkaydı hıc cızık kaza felan yoktu bızde gıttık galerıya bı baktık araba resmen pert.oysakı resımlerı ps cıktı ama yemedıgı kufur kalmadı

sımdı bana yol tutusu iyi , performanslı , yakıt tuketımı az olan ve otomatık bır araç tavsıye edermısınız.acemıyızde aracda daha yenı yenı ögrencez sürmeyi ıns.

• daihatsu sirion 1.3 otomatik
  • Focus 1 hb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    2 aya kadar bende arabamı değiştireceğim ama kara kara düşünüyorum. piyasa çok berbat ve bunu fırsat bilip ben ilanı koyayım, fiyatı da şişireyim, alıcı çıkarsa iyi paraya satarım diye düşünenlerle dolu. o fiyatları gören gerçek satıcılar da benim arabam bundan temiz diye düşünüp o ilanlardaki fiyatları baz alıp ilan veriyolar. e piyasa yükseliyo haliyle.. 0 km.ler aldı başını gitti. saolsun devletimiz alırken ÖTV sinden KDV sine; kullanırken MTV sinden sigortasına hiç almam demiyo. aldığın her litre benzinde sömürüyo.. hal böyle olunca düşün kara kara.

dkerem2 Daihatsu Sirion 1.3 önermiş. Japonlar otomatikte iyidir, bana da mantıklı geldi. yalnız o paraya otomatikte ısrar etme derim ben.
  • Grande punto
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    temiz görünüyor. tabi güvenilir bi ustaya göstermekte fayda var (özellikle şanzıman). yalnız araba 20 yaşında o nedenle çok temiz kullanılmaya devam edilse bile birkaç yıl sonra artık benden bu kadar diyebilir. ama beni şimdilik idare etsin diyorsan tercih edilebilir bence. en azından 2000 model şahin almaktan çok daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    150 Bine kadar Araba önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.