Şimdi Ara

20 bin tl nasıl çoğaltılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar yaşım genç 17 yaşındayım 20000tl gibi bir param var ve bu parayı Nasıl katlayabilirim bilgi almak istedim. Araba almak istiyorum üniversitede.

Not : parayı kendi Hakkımla kazandım ve helal para, bu yaşta o para csb fake diyecekler hiç yazmasın ciddi tavsiye arıyorum. Kazandığın sektöre devam et diyecekler zaten devam edeceğim ama yaptığım iş en fazla bin tl yer. Yani geri kalanı hangi sektöre yatırmalıyım.

Parayı yazılımdan kazandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim burda bi laf vardır Joe: No ss, No güven

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitoz bölünme ile

• B
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Bizim burda bi laf vardır Joe: No ss, No güven

Hesabımın ss sini koysam inanır Mısınız? Ona göre uğraşıcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç abim olmadı abim olur musun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Hiç abim olmadı abim olur musun

Kardeşim olurum neden olmıyayım, ama para için olmasss:)

• Vereceğim taktiği fazla kişi bilmez;

20.000 Tl lik kupon çifte şans bas akşama 30.000tl.

Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Selamlar yaşım genç 17 yaşındayım 20000tl gibi bir param var ve bu parayı Nasıl katlayabilirim bilgi almak istedim. Araba almak istiyorum üniversitede.

Not : parayı kendi Hakkımla kazandım ve helal para, bu yaşta o para csb fake diyecekler hiç yazmasın ciddi tavsiye arıyorum. Kazandığın sektöre devam et diyecekler zaten devam edeceğim ama yaptığım iş en fazla bin tl yer. Yani geri kalanı hangi sektöre yatırmalıyım.

İstanbul da ikamet ediyorsanız tanıdık emlakçı arkadaşlar var...

• neyle uğraştın
  • İş yazılımsa ekipmanlarını en iyi seviyeye çek ve üstüne katlamaya bak en güzeli. Çünkü 20 ile yatırım pek yapılmaz gibi geliyor bana. En kârlı işler ev almakla falan olur, ya da bir yazılım şirketine 20k lık yatırım yapabilirsin.
  • Su al sat 20 bin liraya kaç su alırsın acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptologist

İş yazılımsa ekipmanlarını en iyi seviyeye çek ve üstüne katlamaya bak en güzeli. Çünkü 20 ile yatırım pek yapılmaz gibi geliyor bana. En kârlı işler ev almakla falan olur, ya da bir yazılım şirketine 20k lık yatırım yapabilirsin.

Hocam ben asıl parayı freelance dan kazandım ama aynı Zaman'da bir yazılım firmasında çalışıyorum üst seviye kasalar var yani donanım sıkıntım yok zaten ben kodcuyum be render yapıyorum ne de ps ile uğraşıyorum not defterinde bile çalışırım zaten işim sunucu tabanlı benim. Web yazılım yani.

Bunun dışında araba almak istiyorum şöyle 50-60 bin tl yapsam parayı çok güzel arabalar alabiliyor olacağım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Power Off

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Selamlar yaşım genç 17 yaşındayım 20000tl gibi bir param var ve bu parayı Nasıl katlayabilirim bilgi almak istedim. Araba almak istiyorum üniversitede.

İstanbul da ikamet ediyorsanız tanıdık emlakçı arkadaşlar var...

Üniversiteyi İstanbul'da okuyacağım inşallah 3 ay sonra oradayım be gibi bir iş olacak emlakçıyla? Ev falan alamam ki?

• ÇantayaBakBe kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi aklıma geldi, İngilizcen zaten iyidir bu kadar para yapabilmişsin oradan belli, ama bir yaz okulu falan yapabilirsin yurt dışına, hem kendini geliştirirsin. Ya da yurt dışında üni okuma hayalin varsa orası için de tutabilirsin parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptologist

Bak şimdi aklıma geldi, İngilizcen zaten iyidir bu kadar para yapabilmişsin oradan belli, ama bir yaz okulu falan yapabilirsin yurt dışına, hem kendini geliştirirsin. Ya da yurt dışında üni okuma hayalin varsa orası için de tutabilirsin parayı.

Hocam zaten İngilizce seviyem c1-2 1 yıl liseyi Amerika'da Michigan da okudum yurt dışı düşüncem yok şu an Türkiye'de projeler geliştireceğim inşallah ileriki günlerde üniversite de. Güzel uygulama projelerim var hayata geçireceğim.

• ÇantayaBakBe kullanıcısına yanıt
    Ooo sen aşmışsın o zaman, yolun açık olsun.
  • Bim hissesi

• Çiftleştir onları

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.