Şimdi Ara

20$ a Windows 8.1 Pro 32/64 Yükseltme Key. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
11
Favori
10.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keyi aldım ancak etkinleştirirken bu key bu sürüm için değil gibi bir hata aldım. win 8.1 enterprise kullanıyorum. piyasanda indirdim ve suan yasal yapan eklentisi ile kullanıyorum :) 0 dan msdn sürümü mü indirip kurayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz01

keyi aldım ancak etkinleştirirken bu key bu sürüm için değil gibi bir hata aldım. win 8.1 enterprise kullanıyorum. piyasanda indirdim ve suan yasal yapan eklentisi ile kullanıyorum :) 0 dan msdn sürümü mü indirip kurayım?

Aynen. Sıfırdan Msdn kurmalısınız.
  • şuan indiriyorum. birazdan format atıp kuracağım. ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

8.1 e yukseltmek icin windows bana 1000usd odemeli, bu iskence anca o zaman cekilebilir.
    O ne kotu bir isletim sistemi!

999$ olmaz mı?
  • şu search ederek program çalıştırmayı övenlere bir yerimle gülüyorum madem öyle gidin dos kullanın ondada 3 harf yazıp taba basın programların adı çıkıyor..
    canım görsel arayüzü alıp yerine iğrenç tonlarda eşşek kadar pencerelerden oluşan işletim sistemi yazmışlar.. telefonda ekran küçük benzer cırtlak renk çokta olsa göze batmıyor ama eşşek kadar 1920 ekranda her yer mavi her yer turuncu olunca acaip rahatsız edici bir görüntü oluşturuyor..
  • Üniversite öğrencileri boşuna para vermesinler. Microsoft orjinal dağıtıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_83583172/tm.htm
  • eskiden benzer key satın almıştık. doğrudan win 8.1 yükleyebiliyoruz bu keylerle, aynı şekilde kullanılabilir mi söz konusu keyler
  • İlk mesajı editledim.

Microsoft u aradım. Şirketlerin toplu olarak aldıkları keylerden, geliştirici v.s... satılmaması gereken bir key bu dedi. Ama orjinal değil demedi. Bilgi olsun.
  • beyler geçen yaz 15 dolara mı ne almıştık, onu masaüstüne kurmuştum hiç bi sorun yok. şimdi merak ettigim ise aynı key ile laptopuma da kurabilir miyim. yoksa yeni bir key mi almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

İlk mesajı editledim.

Microsoft u aradım. Şirketlerin toplu olarak aldıkları keylerden, geliştirici v.s... satılmaması gereken bir key bu dedi. Ama orjinal değil demedi. Bilgi olsun.

Evet olay benim dediğim gibi çıktı, keylerin orijinal olup olmaması önemli değil, bu keylerin elde ediliş yönteminde yanlışlık var. Yani yasal olarak elde edilmiyor ve microsoft isteği anda keyleri iptal edebilir çünkü geçerli bir lisanslama olmuyor bu durum.
    Ayrıca haksız şekilde elde edilen keylerden dolayı "Kul hakkı" günahına da girmiş olursunuz bunu belirtmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

İlk mesajı editledim.

Evet olay benim dediğim gibi çıktı, keylerin orijinal olup olmaması önemli değil, bu keylerin elde ediliş yönteminde yanlışlık var. Yani yasal olarak elde edilmiyor ve microsoft isteği anda keyleri iptal edebilir çünkü geçerli bir lisanslama olmuyor bu durum.
    Ayrıca haksız şekilde elde edilen keylerden dolayı "Kul hakkı" günahına da girmiş olursunuz bunu belirtmekte fayda var.

"Kul hakki gunahi" diye fetvayi hangi sifatla veriyorsunuz? Asil bilip bilmeden fetva vermek cok yanlis.

Ben bilgisayara bir ton para verdim artik sisteme 200 tl para odeyemeyecegim icin bir arastirmaya koyuldum ve bu siteyi buldum. Torrentten indirmeyi de biliyorum ama orjinal olsun diye ugrastim. Buna guvenip almamin sebebi de bir ara 29 tl den keylerin microsoft tarafindan dagitilmis olmasiydi.

Korsan kullanmamak icin satin aldik, alirken ne oldugunu da bilmiyorduk. Siz soyleyene kadar daha ne oldugunun farkinda degildim sahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıfatla vermiyorum, cümleyi tekrar okursanız anlarsınız; "Ayrıca haksız şekilde elde edilen keylerden dolayı "Kul hakkı" günahına da girmiş olursunuz bunu belirtmekte fayda var. "

Burada tartışmak istemem ancak yanlış bir duruma da yazmak durumunda kalıyorum, konuyu ilk okuduğumda satış yapılan site hakkında buradan bilgi istedim. Anahtarların neden bu kadar ucuz olduğunu sordum ve daha sonra siteyi kendimce araştırdım, yani hemen çok düşük fiyat gördüm diye satın almadım. Gerek site ve gerekse de microsoft'un kampanyası olup olmadığını araştırdım. Daha sonra gördüm ki site ikinci el satış yapan üyelerin satışları olduğunu gördüm. Ve bu durumun şüpheli oluşu beni bir başka araştırmaya sevk etti.Bu seferde buraya microsoft ile alakalı keylerin yasallığını tescil eden şirket faturası olup olmadığını sordum ancak gelen cevaplarda bunun olmadığını hep beraber gördük.

Neyse çok uzatmayayım, bilgisayara 3000 TL ödemeniz(varsayım), onu korsan ya da geçersiz lisans ile kullanma hakkı size vermez. Nasıl bir hard disk olmazsa olmaz ise, bilgisayarın çalışması içinde işletim sistemi olmasza olmazdır. Sonuçta dijital ve korsanına kaçağına kolay ulaşılması onu haksız şekilde elde etmek doğacak günahı ortadan kaldırmaz.

Ayrıca illa ücretli işletim sistemi kullanmak zorunda değilsiniz, ücretsiz bir sürü alternatif sistemler var. Yok benim işimi windows görüyor diyorsanız aldığınız diğer oem parçaların fiyatı daha düşük olanlarından seçip , yazılım için gereken parayı kenara koymanız gerekirdi. Neyse, ben bana düşen vebal bilinci ile uyarımı yapmış bulunuyorum, kullanıp kullanmamak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 15 Temmuz 2014; 0:03:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Herhangi bir sıfatla vermiyorum, cümleyi tekrar okursanız anlarsınız; "Ayrıca haksız şekilde elde edilen keylerden dolayı "Kul hakkı" günahına da girmiş olursunuz bunu belirtmekte fayda var. "

Burada tartışmak istemem ancak yanlış bir duruma da yazmak durumunda kalıyorum, konuyu ilk okuduğumda satış yapılan site hakkında buradan bilgi istedim. Anahtarların neden bu kadar ucuz olduğunu sordum ve daha sonra siteyi kendimce araştırdım, yani hemen çok düşük fiyat gördüm diye satın almadım. Gerek site ve gerekse de microsoft'un kampanyası olup olmadığını araştırdım. Daha sonra gördüm ki site ikinci el satış yapan üyelerin satışları olduğunu gördüm. Ve bu durumun şüpheli oluşu beni bir başka araştırmaya sevk etti.Bu seferde buraya microsoft ile alakalı keylerin yasallığını tescil eden şirket faturası olup olmadığını sordum ancak gelen cevaplarda bunun olmadığını hep beraber gördük.

Neyse çok uzatmayayım, bilgisayara 3000 TL ödemeniz(varsayım), onu korsan ya da geçersiz lisans ile kullanma hakkı size vermez. Nasıl bir hard disk olmazsa olmaz ise, bilgisayarın çalışması içinde işletim sistemi olmasza olmazdır. Sonuçta dijital ve korsanına kaçağına kolay ulaşılması onu haksız şekilde elde etmek doğacak günahı ortadan kaldırmaz.

Ayrıca illa ücretli işletim sistemi kullanmak zorunda değilsiniz, ücretsiz bir sürü alternatif sistemler var. Yok benim işimi windows görüyor diyorsanız aldığınız diğer oem parçaların fiyatı daha düşük olanlarından seçip , yazılım için gereken parayı kenara koymanız gerekirdi. Neyse, ben bana düşen vebal bilinci ile uyarımı yapmış bulunuyorum, kullanıp kullanmamak size kalmış.

Tamam dostum. Ne desem uzayacak konu şimdi. Sonu yok bu tartışmanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    hocam amaç tartışmaya köz olmak değil ama ülkemizde onlarca kurum var. Orjinal yazılım yerine deneme sürümü alıp kuruyorlar ve 90 günde be format atıyorlar cihazlara.
  • Arkadaşlar ilk çıktığından beri XP kullanıyorum böyle oyun falan oynamam internet sayfalarını pat diye girsin 20-30 sekme açmada xpden dahamı hızlı yani sadece hız açısından soruyorum yoksa windows 7 ultimate mi geçsem (20 dolar daha ucuza bulunabilir belki )
  • 1 saat önce fiyat TL ile 25 küsür idi. Hemen alayım dedim kredi kartı ile. Aranmak üzereydim. İptal olduğuna dair mail geldi. Şu an paranın geri iadesini bekliyorum.
  • Win 8 dusunenler icin guzel bir firsat.Ben sahsen daha hic win8 kurmadim , cunku sorunlari cok fazla vista kadar kotu olmasada win7 kadar da stabil ve basarili olmadigi kesin.Ayrica win8 de olup da win 7 de olmayan birseyde yok.Haliyle win7 sp1 kullaniyorum ve cok da memnunum.Umarim bu tur kampanyalari 2015 de cikacak ve icinde bircok yeni ozellik barindiracak olan win 9 icin de yaparlar. Cogu kisinin de win7 den duruma gore win9 a gececegini dusunuyorum.Sozde ms win9 da koklu degisiklikler yapacakmis.
  • realy078 kullanıcısına yanıt
    xpden hızlı değil. olamaz da zaten. sadece internet sayfalarını açmak istiyorsan daha hızlısı ve stabili yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 17 Temmuz 2014; 13:25:34 >
  • aldım kullanıyorum. şimdilik hiç bir sıkıntı yok. usb bellek ile kurdum. sonra keyi girerek intenet üzerinden aktif ettim. fırsatı sunan arkadaşa teşekür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.