Şimdi Ara

20-25000 Arası HB Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modeli düşük olmayan mümkünse çok km yapmamış benzin/dizel farketmeyen araç arıyorum. 25 bini aşmazsa iyi olur aslında. Yeni kasa Fiesta, Opel Corsa, belki çok yaşlı olmayan Astra, belki Focus.

Sizin önerileriniz nedir? Öğrenci kullanacak arabayı

• meg2 hb olanlara bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

meg2 hb olanlara bakın derim.

Aslında sedan alacak olsam düşünmeden alırım fakat hb Megane'ın kasası özellikle arkadan pek hoşuma gitmiyor. Kararsızlığa düşürüyor bu araba beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenism

quote:

Orijinalden alıntı: 666

meg2 hb olanlara bakın derim.

Aslında sedan alacak olsam düşünmeden alırım fakat hb Megane'ın kasası özellikle arkadan pek hoşuma gitmiyor. Kararsızlığa düşürüyor bu araba beni.

tip olarak ben de sevmiyorum ama güzel araba donanımlı konforlu sadece tipten kaybediyor işte.örnek ilan; tüplü ve otomatik.TÜPLÜ VE ÖFKELİ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sifir-degerinde-butun-bakimlari-yapilmis-orijinal-65075694/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bu-fiyata-bu-bakimli-donanimlisi-yokk-65443689/detay/

• Fiyat aralığıma çok uygun Megane ama ah işte kararsızlık var 2 gündür. Az daha ekleyip Fiesta mı alsam diyorum.
  • faz 2 makyajlı versiyon ön ve arka tasarımı gayet başarılı bence
    sıradışı duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 29 Kasım 2011; 13:46:14 >
  • Kardeşim yeni aldı 2007 model Megane II HB. 70000 km ve hatasız. 21000 TL'ye Ankara'dan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiesta 1.25i
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

fiesta 1.25i

Düşünüyorum ama şuan piyasada fiyatları çok uçmuş. Sıfıra yakın fiyatlar var. Uygun bir tane denk gelmesini bekleyeceğim
  • fiesta ile megane 2 kıyaslanıyor ya komik geliyor neyse herkes hak ettiği araca binsin ne diyelim teklif var ısrar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

fiesta ile megane 2 kıyaslanıyor ya komik geliyor neyse herkes hak ettiği araca binsin ne diyelim teklif var ısrar yok

Fiesta ile Megane kıyaslanmıyor. Sadece ikisini de değerlendiriyorum. Herkes hakettiği araca binsin demekle neyi kastettiğinizi algılayamadım???
  • Pazarlıkla benim arabanın Hb olanını 27ye alabilirsiniz. 2. elle filan uğraşmaya gerek yok. 70bin kmdeki aracı alıp masrafını ödeyene kadar o 70bini kendiniz yaparsınız. Üstüne bi 70bin daha gidersiniz olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Pazarlıkla benim arabanın Hb olanını 27ye alabilirsiniz. 2. elle filan uğraşmaya gerek yok. 70bin kmdeki aracı alıp masrafını ödeyene kadar o 70bini kendiniz yaparsınız. Üstüne bi 70bin daha gidersiniz olur biter.

Katılıyorum yeni aveo nun LS modelini 27 ye falan bırakırlar tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukanyamtar

birde bu arabaya bak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-hb-100-bg-masrafsiz-63746617/detay/

otomatik olması lazım dostum sağolasın yinede.
  • Hala 126bin km kullanılmış dizel 5 yıllık araba öneriyorsunuz. Hayret ediyorum 2. el arabaya o paraları nasıl veriyorsunuz. Nerdeyse kullanım ömrünü bitirmişler. Asıl masraf şimdi başlıyor zaten. Ben ne kadar iyi etmişim yahu. 7-8 yıl kullansam anca 126bin belki yaparım. Sonra 126binde almış sayar bi 5 yıl daha kullanırım.
  • Beyler dün sabah 23000 liraya 2010 fiesta aldım. Herkese teşekkür ederim
  • Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hangı donanım seviyesinde aldınız peki ve motoru nedir öğrenebilir miyiz?
  • Hayırlı olsun. Hangi donanım ve motor acaba?
  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.