Bildirim
20.000 TL'ye Kadar Scooter Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
burgman zamanı gelmiş o zaman -
Belirttiğiniz fiyat aralığında zaten Yamaha Tmax 500, Suzuki Burgman 400, Honda SW ve Integra var, bunların içinde F//P en uygunu Integra bence. (Integra 50PS, Burgman 400 34ps)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 11 Eylül 2013; 11:36:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: profesör pato
burgman zamanı gelmiş o zaman
Burgman ın tekerlekleri küçük diye istemiyorum hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: murrade
Belirttiğiniz fiyat aralığında zaten Yamaha Tmax 500, Suzuki Burgman 400, Honda SW ve Integra var, bunların içinde F//P en uygunu Integra bence. (Integra 50PS, Burgman 400 34ps)
TMax fiyatı ve buradaki servisin karaktersizliği nedeniyle uzak duruyorum.
Honda SW ye sahibinden de baktım "0" ı yok, üretilmiyor mu?
-
Üretilmiyor, integra al gitsin her açıdan tatminkar -
-
x city nasıl hocam memnunmusunuz biz de onlara bakıyoruz bu aralar -
quote:
Orijinalden alıntı: burakaydin
x city nasıl hocam memnunmusunuz biz de onlara bakıyoruz bu aralar
Çok memnunum ama satın aldığım firmanın karaktersiz davranışları nedeniyle kesinlikle yamaha almayacağım.
Satış linkim aşağıda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-full-aksesuarli-yamaha-x-city-134729640/detay/
İkinci el almayacağım İmportant teşekkürler.
-
integranın modeli tam olarak ne diye geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
integranın modeli tam olarak ne diye geçiyor.
"Honda NC 700 DC Integra" diye geçiyor hocam.
http://www.honda.com.tr/SeriesContentPages.aspx?series=integra&page=genel-bakis -
Yanlız şunu bilmelisiniz, integra araba motoruna sahip, yüksek devirlere pek çıkamazsınız 6500 devirde devir kesici devreye girer, ortalama 4 bin devirde vites atarsınız eğer vitesli kullanırsanız. Çok yüksek hızlara çıkmaz, bunu motor hacmine oranla söylüyorum ama bukadar olumsuz şeylerin sonucu olarakta mükemmel yakıt tasarrufu, mükemmel yol tutuş, mükemmel amortisörler v.s. -
şehirler arası xmax 250 kullandım 1000 km yaptım, anladım ki daha güçlü, aerodinamiği daha iyi 170 180 km hıza çıkabilecek, çukura girince biri tepelemiyecek bir motor bakıyorum.
bu arada xmax 2 kask alıyor, motordan çok memnunum ama tabi büyük motora geçme zamanı geliyor. -
xmax çok güzel, binbaşım belki sana xciting 500 önerebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikaptan -- 12 Eylül 2013; 17:52:11 > -
Honda integra ya da nc700x bu fiyata tam alınası aletler. -
Bende balıkesirden motor bakıyordum sizinki ne denk gelmemiştim favorilerime ekledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: tamay_aytam
Honda integra ya da nc700x bu fiyata tam alınası aletler.
Niyetine girdim ama şu vites olayı kafamı karıştırıyor, nedir ne değildir bilgim yok. Ayrıca otomatik vites opsiyonel denmiş.
quote:
Bende balıkesirden motor bakıyordum sizinki ne denk gelmemiştim favorilerime ekledim.
Ekleyen çok, arayan da çok ama herkes ölücü olmuş
Kredi kartı ile satın almak istiyorlar ama ben tekil satıcıyım, kredi kartı ile nasıl satış yapayım.
Benim makinada aksesuar zengin, aynı makinanın çıplak haline o fiyatı çekiyor satıcılar. Ayrıca
1 Mayıs 2014 tarihine kadar Balıkesir Uytunlar Motor dan garantisi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 13 Eylül 2013; 9:03:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fofer
quote:
Orijinalden alıntı: tamay_aytam
Honda integra ya da nc700x bu fiyata tam alınası aletler.
Niyetine girdim ama şu vites olayı kafamı karıştırıyor, nedir ne değildir bilgim yok. Ayrıca otomatik vites opsiyonel denmiş.
quote:
Bende balıkesirden motor bakıyordum sizinki ne denk gelmemiştim favorilerime ekledim.
Ekleyen çok, arayan da çok ama herkes ölücü olmuş
Kredi kartı ile satın almak istiyorlar ama ben tekil satıcıyım, kredi kartı ile nasıl satış yapayım.
Benim makinada aksesuar zengin, aynı makinanın çıplak haline o fiyatı çekiyor satıcılar. Ayrıca
1 Mayıs 2014 tarihine kadar Balıkesir Uytunlar Motor dan garantisi var.
Bende edremitteyim şu An Bisikletle takılıyorum ama iki ay içinde bi Motor düşünüyorum içimden geçen vitesli bir Enduro ama Scooter olarak da sadece xcity büyük tekeriyle aklımı çeliyor o yüzden Favorilerime ekledim. Bir kaç sorum olacak ardarda soruyorum.
Motorla uzun yola ciktiniz mı? konforu nasıl , sollamalar güvenli mi yakıt tüketimi nedir, ayak uzatma yeri bulunmaması sorun oluşturuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Motorsikletin büyük tekerlekleri için almıştım bende, aslında x-max düşünüyordum da ama konfor ve tekerlekler için almıştım. İyi ki almışım diyorum.
En uzun yol 80-90 km. civarında yaptım, genelde şehir içinde kullandım, şehirlerarası trafikten biraz tırsıyorum da Hoş tırsaklığımı da attım üzerimden.
Konfor gerçekten 10 numara, artçı ile yolculuk çok güzel ve dengeli. Artçılar çok memnun kalıyor araba gibi koltuk var diyorlar ve tabii ki çantaya yaslanıp rahat rahat yolculuk edilebiliyor. Artçı olmadan solla yapmak çok hızlı ve rahat. Artçı ile haliyle sollama mesafesi artıyor. Yakıt olarak uzun yolda 160 kuruş yakıyor.
Geçen hafta kontrol ettim. Boyum 1.85 olmasına rağmen ayaklarımda bir rahatsızlık olmuyor. Rüzgarlığın konumu çok iyi ayarlanmış, 1.70- 1.75 m. boyundakiler için büyük avantaj, ayrıca rüzgarlık aşağı ve yukarı olmak üzere ayarlanabiliyor.
Kullanıma bağlı ufak tefek çizikler var, rahatsız etmiyor. Aslında boyatmayı düşünüyorum ama kararsızım.
Bakımları ilgili servisinde zamanında yapıldı. 1.000 km. sonra yağ ve arka balata değiştireceğim. Onun dışında hiçbir masrafı yok.
Sele altına en azından bir kask sığsaymış çok iyi olacakmış ama yarım kask alabiliyor. Onun dışında bir eksisi yok.
Eğer x-city alırsanız muhakkak Xenon far takın 10 numara oluyor, her geçen dönüp bir daha bakıyor motora
-
Sağol kafamda ki soru işaretlerini gidermiş oldun. Olurda balıkesire gidersem sizinle görüşmek motora bakmak isterim. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sağol kafamda ki soru işaretlerini gidermiş oldun. Olurda balıkesire gidersem sizinle görüşmek motora bakmak isterim. Teşekkürler
Rica ederim, çok memnun olurum ;) Eğer gelirseniz buradan mesaj atın bilgim olsun. Hoşçakalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 13 Eylül 2013; 10:52:29 >
Benzer içerikler
- arora motor yorum
- arora vesta 50 125 cc yorum
- plakasız atv ye plaka çikarma
- kymco downtown 250i yorum
- dayang vorrei 150
- honda hornet 750 fiyat
- aprilia sr 125 yorum
- honda activa 125 yakıt tüketimi
- aprilia tuareg 660 teknik özellikleri
- bmw ce 04 menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X