Şimdi Ara

20.000 TL'ye Kadar Scooter Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nc700x olan model hakkında araştırma yaptığım için konuşabilirim. Bu modelde honda nın araba motorundan modifiye ederek motosiklete uyguladığı bir motor kullanılıyor. Biliyorsunuz motosiklet motorları yüksek devir çevirmeye göre tasarlanan motorlar iken araba motorları böyle değildir. Bu sayede nc700x hem uzun ömürlü hem de düşük yakıt tüketimine sahip bir modeldir. Üzerinde genelde arabalarda gördüğümüz çift kavramalı 6 vitesli bir şanzıman bulunduruyor. Siz motoru scooter gibi kullanırken bir robot(!) sizin yerinize vites değiştiriyor. Tabi isterseniz bu özelliği devre dışı bırakmakta mümkün, ya da sollamalarda vites düşerek devir arttırmanıza da imkanınız var. Motosiklet forumunda bir kask alabilen bagajı olan az yakan ve vites derdi olmayan yegane cihaz bu. Yurt dışında 7000 dolar-euro gibi bir fiyata satıldığı için çok rağbet görüyor. Dezavantajları da mevcut tabii torq yerinde olmasına rağmen bir motosiklet gibi ivmelenemiyor, otomatik vites olduğundan virajlarda motor devrinin kontrolünün bir başkasında olması kullanıcıların pek hoşuna gitmiyor. Genelde belli bir yaşın üzerinde macera aramayan sürücülerin tercihi oluyor bu motosiklet. Dikkat ettiyseniz oturuş tarzı olsun tasarımı olsun konforlu ve her yere yola gidebilen bir araç izlenimi veriyor. Siz scooterdan geçeceğiniz için bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben xciting kullanıcısıyım. Çok da tecrübeli sayılmam ancak motosiklet dünyasında tek bir doğrunun olmadığını düşünüyorum. Tek bir alet her işi göremiyor maalesef. Ancak bu ihtiyacı karşılamaya en yakın araç bence şimdilik bu. Bir de yamaha nın mt 09 modeli çıkıyor şu sıralar. O başka bir macera.

Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

• sol elcekte düğme sistemi var f-1 şanzuman tarzı vitesi manuel düşürebiliyosun belli bir devire çıkınca 6 binleri görünce tekrar vites otomatik olarak yükseltiyor alet. Kullanımı rahat ve hoş. Yakıt değerleri makul ve agrasiflikten taviz vermeyen bir cruiser/scooter melezi . Tavsiye edilir tek geçilir. bakacaksan sadece tmax lere bak derim, aprilla da olabilir belki seçim sana kalmış. japondan vazgeçme..
  • Yamaha X-Max 400 de karar kıldım. Fikirlerinizi için teşekkürler.
  • hocam naptın honda integra dururken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Honda integra ya da nc700x bu fiyata tam alınası aletler.

Evet NC700x de düşünlebilir. Manuel yanında otomatik vites de oluyor; yani scooter gibi de kullanabilirsiniz. Yalnız o opsiyonel olayını arayıp sormak lazım; ekstra ücret vermek gerekiyorsa ne kadar istiyorlar öğrenmek gerek. Çok fark yoksa bence Integra yerine 700x yani enduro benzeri olan modelini alın.
  • vespa gts250
  • 20.000 ₺ scooter ne hocam yav ? Yapma gözünü seveyim CBF600.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenberkay

Hocam integra için şuan erken olduğuna karar verdim, 250 cc. den inip 700 cc. binmek ürküttü açıkçası.
    Yavaş yavaş yükseltmekten yanayım. 250-400-700 sırasıyla gideceğim inşallah.

AurorAbeam

Ben Balıkesir'de ikamet ediyorum, tek Honda bayiisi var. Onlarda ücreti yüksek olduğu için sipariş üzerine getiriyorlarmış, inceleme fırsatım olmadığı için ve vites olayından anlamadığımdan pas da geçtim sayılabilir.

tedirgin62

Vespa GTS 250 şuan kullandığım motorsikletten daha küçük hocam, biraz daha büyütmek için bakınıyorum.

HatimİndirenSteveJOBS
    20 li yaşlarımda olsaydım dediğin olurdu Eşimle birlikte rahat rahat uzun yola çıkabileceğim bizi yormayacak bir makina bakıyorum.

• Selamlar,

Hocam Motorun 700 cc olması sizi korkutmasın ivmelenmesi 600 cc'lik motorlar kadar değil deniliyor, yoksa ben mi yalnış anladım ? Altın elbiseli adam incelemesi altta bi izleyin isterseniz.

http://www.izlesene.com/video/honda-nc-700s/6930889
  • Kimse bahsetmemis ama ben Piaggio X10 tavsiye ederim. Integra scooter sayılmaz. Şanzıman sistemi çok farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fofer

erenberkay

Hocam integra için şuan erken olduğuna karar verdim, 250 cc. den inip 700 cc. binmek ürküttü açıkçası.
    Yavaş yavaş yükseltmekten yanayım. 250-400-700 sırasıyla gideceğim inşallah.

AurorAbeam

Ben Balıkesir'de ikamet ediyorum, tek Honda bayiisi var. Onlarda ücreti yüksek olduğu için sipariş üzerine getiriyorlarmış, inceleme fırsatım olmadığı için ve vites olayından anlamadığımdan pas da geçtim sayılabilir.

tedirgin62

Vespa GTS 250 şuan kullandığım motorsikletten daha küçük hocam, biraz daha büyütmek için bakınıyorum.

HatimİndirenSteveJOBS
    20 li yaşlarımda olsaydım dediğin olurdu Eşimle birlikte rahat rahat uzun yola çıkabileceğim bizi yormayacak bir makina bakıyorum.

benim hondayla bu yaz eşimle beraber istanbul - ayvalık - foça - izmir turu yaptık. gayet rahattı.

• xciting 500 e bak sıfırını bile alabilrsin.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    selamlar,

700 dc integra'nın yedek parçaları da çok pahalıymış duyduğuma göre, motosiklet.net' den okuduğum bir kullanıcı arka sinyalin 250 tl olduğundan bahsediyordu.Alınırsa kaskosuz binmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Kimse bahsetmemis ama ben Piaggio X10 tavsiye ederim. Integra scooter sayılmaz. Şanzıman sistemi çok farklı.

İnceleme listeme aldım, teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: alikaptan

xciting 500 e bak sıfırını bile alabilrsin.

Sanırım üretilmiyor hocam, sıfırını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

selamlar,

700 dc integra'nın yedek parçaları da çok pahalıymış duyduğuma göre, motosiklet.net' den okuduğum bir kullanıcı arka sinyalin 250 tl olduğundan bahsediyordu.Alınırsa kaskosuz binmemek lazım.

Yillik bandrol vergisi de cok yuksektir. Ayrica surus tarzi otomatik vitesli scooterlardan farklidir. Sanzimani cok farkli.

• quote:

Yamaha X-City kullanıyorum ve makinayı büyütmek istiyorum.
    Honda Integrayı düşünüyorum ama 20.000 TL. - 25.000 TL. fiyat aralığında scooter önerisine ihtiyacım var.
    Teşekkürler.

NC700-750 dc integra fiyat performans yedek parça kullanım kolaylığl yakıt sarfiyatı 4litre 100km motoru araba motoru şanzıman 3modda çalışır otomatik şanzımana kullanıcı müdahalesi araç yürür durumdaiken
    Bütün bunları söylerken çeşitli seçenekleri bizzat kendin test etki net bilgi ala bilesin
    Motorların hepsi hemen hemen aynı teknolojiyi kullanıyor yani araç üreten 100 denfazla marka varken motor (motorsiklet değil) 25den az marka var
    Sizin fiziki yapınız bu konuda çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kimse bahsetmemis ama ben Piaggio X10 tavsiye ederim. Integra scooter sayılmaz. Şanzıman sistemi çok farklı.

X10 nunfiyatına otobüs alınıyor
    350 cc si 30000 tleye mal oluyor 500cc nin fiyatını internet sayfasında yazmıyorlar. FERCO nun yedek parça politikasından hiç bahsetmiyorum

• quote:

quote:

quote:

Kymco nun (xciting) distiribütörlüğünü silkar otomotivden uğur motorlu araçlar aldı eldeğişikliği nedeniyle şimdi yapılanma aşamasında yakın zamanda mondial bayilerinde boy gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_winnitu

quote:

quote:

quote:

Kymco nun (xciting) distiribütörlüğünü silkar otomotivden uğur motorlu araçlar aldı eldeğişikliği nedeniyle şimdi yapılanma aşamasında yakın zamanda mondial bayilerinde boy gösterir

X-Max 400 aldım, onu da bugün yarın satıyorum otomobil almak için

• fofer kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende X-Max 250 ile 400 arasında bütçeye göre bir karar aşamasındayım acaba 250 ile 400 arasında negibi farklar var? 400 aradaki fiyat farkına değer mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.