Şimdi Ara

2 Yıllık üniversiteyi şehir dışı okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar tyt netim 60 70 seyirlerinde ama aytm kötü olduğu için 2 yıllıktan dgs kasıp pc mühe geçmeyi düsünüyorum benim tecrübesi olanlardan fikir desteğine ihtiyacım var Ankarada yaşıyorum ailemle aram iyi değil sürekli kavga ederim o yüzden şehir dışına gitmek istiyorum ama masraflar vb bu tür şeylerden korkuyorum biraz tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim 2 yıl daha sabredip dgs ile şehir dışına çıkmamı mı tavsiye edersiniz yoksa 2 yıllığıda şehir dışında oku sorun çok yaşamazsın mı dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60-70 tyt yapıp ayt nasil yapamiyorsunuz ya ben bunu anlamiyorum

Ybs filan oku kurtarirsa? Veya ozelde tutuyorsa özele git kendi sehrinde

Sene kaybetme, dgs ile gecersen 1den baslarsin 2 sene bosa okumus olur rsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü dedigim bilgisayae mühendisliği okumama yeticek kadar iyi netlerde değil sene kaybındanda korkum endişem yok okulumu 25 26 yaşında bitirsemde koymaz lütfen soru sorduğum fikir almak istediğim soru üzerinden cevap verirseniz sevinirim

• Aytye tekrar kasıcak 1 senemde yok bu aile ortamında ayrıca neden 2 sene okumak boş zaman kaybı olsun ki kodlama olsunyazılım olsun vb vb kendimi gelistirecegim yan gelip yatarak 2 sene gecirmeyi düsünmüyorum

• Hocam 2 yıllık bölümler genelse şehir merkezlerinde değil taşra diyebileceğimiz yerlerde oluyor kampüsleri. Size tavsiyem gitmeden önce iyi araştırın sonra gidipte çok sıkılabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.